|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
...както пеят SkyClad в последния си албум...
Аре ве, мина вече цяла година от последното събиране, нема ли некой дет да са фане да го организира (освен Филип:)
Не требе толко много - ние уеб дизайнерите не сме придирчиви хора, требе саму кръчма с голяма маса и много бира, не би трябвало да е толко трудно условие :))
Аре, записвайти са за организатори
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
ш'си отговоря сам...
Ко немате против, тука в Лозенец има една прилична пицария (до Семинарията, точно срещу Александра видео, по принцип няма проблем да запазя места и да съберем маси ако требе, познавам персонала). Та ако немате против мога да организирам една срещичка, и ако сте съгласни - пратете ми на лична бележка кой има намерение да дойде, за да знам колко места да запазя :)
Забраих - за петък стаа дума :)
бтв, ако много приритвате да не е в петък (шот има концерт на Джудас:) обадете се, мое да сменим датата :)
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.Редактирано от Koтapakът нa Шpьoдинrep на 16.06.04 13:58.
| |
|
Рекох си да ти отговоря...
Аз се събирам доста често, ама с друг клуб, щото тук хората нещо са дезорганизирани като стане дума за събиране... Имаме си заведение, което е резервирано за нас по график до края на годината и т.н. и си е веселба.
Та аз принципно съм за, обаче точно този петък не мога да дойда... и не е заради концерта (от тебе научавам за него :)
БАба...
Ама баба не е жена, вие не знаете ли?
| |
|
то убу, ма я си признай веднага що не моеш?
Щото аз пък в събота не моа :( на смяна съм :(
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Ми петък, ден на майстора... нали знаеш?
А що отговаряш толкова бързо?
И като стана дума, да те иптам: имаш ли логично обяснение, защо едно и също твое име в едни и същи по широчина клетки т таблицата излиза по различен начин?
Неведоми са пътищата на Microsoft Explorer!
БАба...
| |
|
неведоми са пътищата на IE и неведоми са пътищата на дир-ниците :))
При мен във Файърфокс са вижда пирфектну :)
бтв, ти виждаш ли си дисклеймъра отдолу? шот си го има, виж в сорса :)
| |
|
че освен концерт имало и мач на нашите в петък :)
което на мен ми звучи освен всичко друго и като транспортни проблеми...
| |
|
Ми не... не го виждам...
Много интересно... пробламе в случая обаче не е в дираджиите, а някъде по-дълбоко в тайните места на Explorer... Направих ти още screen shots! Явно става така, само когато името ти е в първия ред от таблицата... Доста странно?
БАба...
| |
Тема
|
Re: тука нещо ми подшушват...
[re: Hell]
|
|
Автор |
voyager (прасе в космоса) |
Публикувано | 16.06.04 14:48 |
|
Ся ще видим дали наистина 90% от веб дезигнерите не гледали мачове, както твърди котарачко
Иначе аз съм навит за петък, ама след 23.45 (или в краен случай след 20.45, поне наш`те да гледам )
| |
|
той мача няма да е на стадион Левски, кви транспортни проблеми...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|