|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
nqkoj da iska
|
|
Автор | pro_O1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.06.04 02:22 |
|
da podpijne s men? oferti na icq # 1853509... nqma byzik, kopeleta, naistina iskam da izpiq 1-2 biri ili worki s velaeshtite...
| |
Тема
|
Re: nqkoj da iska
[re: pro_O1]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 15.06.04 09:36 |
|
кажи бе нашио, нещо зажаднял ми се видиш, а?
за кога е офертата?
Just a genius
| |
Тема
|
|
|
Автор |
voyager (прасе в космоса) |
Публикувано | 15.06.04 10:33 |
|
Е щом е за пиене, отказва ли се 
| |
Тема
|
ofertata...
|
|
Автор |
pro_O1 (специален) |
Публикувано | 15.06.04 12:57 |
|
е в сила нау енд форевър... или казано с други думи малко в стил мечо пух - когато - тогава... леко странно ми беше първия топик, който видях днес тук да е моя... още повече, че явно снощи съм попрекалил с въпросните, та дори не помня да съм пускал този топик, но след като 1-2 френда мистериозно ми се обадиха да ме питат жив ли съм, явно ситуацията е била далеч отвъд контрола ми... та ако някой би искал... аз съм си все още... ами... желаещ...
|
|
| |
|
Ми едно време (когато бях млад :) тия желания ги убивахме още в зародиш, като организирахме клубарско събиране веднъж на два месеца, ама последното беше много отдавна!
Затова те назначаваме за председател на инициативния комитет и главен секретар на партията по съвместителство... Като се уточни датата, часа и мястото, които при Иван Гарелов са известни, но при нас не са... пишеш тук и идваме!
БАба...
Ама баба не е жена, вие не знаете ли?
| |
|
то аз не съм най-добрата алтернатива за организационен елемент ;-)
ама ако требе, пък ше напрайм една примоция на среща на клуба... ама днес няма да се ангажирам с това, че ще ми се сцепи главата (така де, той тоя пост снощи не беше съвсем на трезво) и отивам да спя... от утре ше почна да мисля нещо ;-) но идеите са велцоме, нали ;-)
|
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tn1 (странен...) |
Публикувано | 23.06.04 20:02 |
|
mi aide de aide :)) otdavna beshe! mnogo otdavna!
| |
|
Айде де, мое да си вдигнеш носа към небето, да запретнеш ръкави и да вземеш да спретнеш нещо като среща....

| |
|
миналата седмица и нямаше нито един! желаещ...  
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
aaaaa :)) ama ne sam go vidial prosto saobshtenieto :))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|