|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
QHoster.com - нова домейн рег. & хостинг компания
|
|
Автор | QHoster.com (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.04 03:15 |
|
Рекламата тук е забранена. ако искаш да си промотираш услугите- банера най отгоре виждаш ли го ? Плащаш си на дир-а и си готов.
Редактирано от Stipe на 07.06.04 10:35.
| |
Тема
|
Re: QHoster.com - нова домейн рег. & хостинг компа
[re: QHoster.com]
|
|
Автор |
wizwiz (+) |
Публикувано | 07.06.04 11:07 |
|
От :
разполагаме с едни от най-добрите уеб дизайнери.
Е няма нужда... Чак пък най-добрите.
Много е , но май само толкова.
Обичам го този ХТМЛ <p> </p>. Говори за дълбоки познания и професионализъм.
Межу другото ако сложите повевче става още по-професионално (к'вото и да значи т'ва).
Аре бе мама му стара! Това да не е квантова физика бе?
На най-простия компютърен език не можете, като хорат да пишете.
Ако сте толкова добри и в другите услуги, горките клиенти.
По-скоро имате добри графични дизайнери.
Или това не е ваша разработка?
Писали, брисали после пак писали.
<meta content="MSHTML 6.00.2800.1400" name=GENERATOR>
Май сте забравили да го изтриете от всички страници? Срам ли ви е, че ползвате програма за писане/редактиране на страниците? Или не е професионално?Редактирано от wizwiz на 07.06.04 11:10.
| |
|
му хареса че му казваш eye-candy? header-a едва ли е техен, като гледам кви иконки и къщички са избухали отдолу 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Нито го познавам този чичо нито искам да го знам... Все пак, доколкото си спомням, дълго време стоеше най-отгоре. може ли някой, например Stipe, да ми обясни разликата - двоен стандарт, липса на почтеност (при положение че host.bg бил собственост на другия модератор, който пък от своя страна бил приятел на Stipe) или пък нещо друго?
| |
Тема
|
The page cannot be displayed...
[re: wizwiz]
|
|
Автор |
Hell (слънце с носле) |
Публикувано | 07.06.04 12:02 |
|
и подобни...
според мен това му е най-големия недостатък, бе wiz... нали услуга е тва, кво си се вторачил в кода? :)
Аз и това не мога да видя.
| |
|
Я, тука май си прав. Хубаво е Stipe да обясни за какво става въпрос..
| |
Тема
|
Re: ????
[re: konstanc]
|
|
Автор | sladura (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.04 14:21 |
|
Az shte te svetna :)Stipe e priatel s Virus a vuprosnia e edin ot sobstenicite na host.bg ta zatova te dvamata sa moderatori na tozi forum navremeto e bil i Virus no jano sega ne se zanimava s tova reshil e da se hvurli v ujasno pechelivshia hosting biznes:)))))))))
| |
Тема
|
Re: QHoster.com - нова домейн рег. & хостинг компа
[re: wizwiz]
|
|
Автор |
pro_O1 (специален) |
Публикувано | 07.06.04 15:03 |
|
ебати eyecandy-то - оня ден гледах един ако не същия, то поне на 70% подобен лейаут в templatemonster, но не ми се рови да го търся в коя категория беше... запомних го точно заради псевдо 3д бутоните с крив контур, само дето там беше по-добре пипнато. а тук идеята е точно изоставена някъде по средата, щото явно екипа от специалисти толкова може. смесени 100 стила, картинките и без да се вглеждаш виждаш, че са разпъвани и са на ебати пикселите, навигацията е толкова професионално изпълнена с тоя текст, който седи изплескан отгоре, вместо да следи контура на бутона, че няма смисъл... поне да не изглеждаше толкова евтино и нескопосно...
ооо ама пропуснах да погледна портфолиото - изработката на собствения сайт е нещо много важно в портфолиото, да... и страниците на ирц аверчетата са просто задължителна част... рулз...
|
| Редактирано от pro_O1 на 07.06.04 15:05.
| |
Тема
|
Re: ???? - taka shte e...
[re: konstanc]
|
|
Автор | QHoster.com (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.04 15:15 |
|
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=8&Board=html&Number=1941470645&page=6&view=collapsed&sb=5?=
Iavno za niakoi samo moje promocia 4 free. :)
Niama kak - taka shte e dor de sviat svetuva.
Shto se otnasia do zabelejkite sam saglasen s tiah (s izkliuchenie che saita mi ne se otvaria - The page cannot be displayed) i mnogo blagodaria (molia prodaljavajte s tiah).
Saita e s praven s template - DA, no koi ne e - ne seki ima opita na pro_O1 (vse pak i toj sam kaza che poglejda iz templatemonster.com segiz-togiz :).
Shto se otnasia za uslugite moga da tvardia che e na nivo i niama da se izlagam s Carded domains , slaba usluga, lipsa na usluga i izmama da rechem kato hostvice.net.
| |
|
Правилно си забелязал, че стандарта е двоен. Липса на почтеност - може и да има, но не от моя страна.
Кое прави стандарта двоен - когато някой редовен посетител на клуба си направи реклама, без да се натрапва - никога не бих му я изтрил. Не става въпрос само за модератори - който пише редовно тук, помага на другите, взима (или е взимал) участие в дискусиите, може когато сметне за необходимо да си представи услугата. Един вид си го е заслужил. Защото тук са хората с които има еднакви интереси и т.н и т.н.
По същата причина не бих изтрил и подобен пост на нет911, баба илийца, про, voyager, hell, borg, Котарака, blake, seal и още сума ти и народ (да не се обиждат пропуснатите).
Сега стана ли ти ясна разликата ?
Постинга който визираш стоеше отгоре, защото се пишеше в него - така са направени клубовете. Ако го знаеш, то тогава да го считам ли това за инсинуация, с която целиш едва ли не хората да си мислят, че аз съм я качил отгоре ?
"който пък от своя страна бил приятел на Stipe" - Ако в този клуб пишат редовно да речем 20 човека - с 15 от тях съм се виждал на живо или съм имал съвместна работа. И колкото вируса ми е приятел, толкова са и те.
Със времето хората, които пишат тук се превърнахме в едно затворено общество. Това не значи, че не приемаме нови - всеки е добре дошъл.
Правят се сбирки и винаги всички са поканени.
Надявам се съм ти бил полезен с информацията по горе.
С най-добри пожелания.
Stipe
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|