Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:09 06.11.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Imam nuzda ot HELPнови  
Автор sapphire (новобранец)
Публикувано20.04.04 12:52

Aide sega da vidim ko vi e mnenieto za tozi proekt

Az ne moga da dam takova pristrasten sam

Тема Re: Imam nuzda ot HELPнови [re: sapphire]  
Автор voyager (прасе в космоса)
Публикувано20.04.04 13:06

Доста приятно изглежда. Отебал си хората с 8*6, но то май вече е време за това. Това, което не ми харесва, е лепката "Безплатно", която дори закрива логото.
Малко повече падинг на клетките вляво... на пръв поглед това е. Има и други трески за дялане, но като цяло изглежда хубаво, успех с проекта

П.С. Цифрите са от 0 до 9. 34 е число. Само че да напишеш "числа" не звучи, така че направи го "статистика" или де да знам какво. Ама не "цифри"

Тема мдам, прилично изглежда на пръв поглед... [re: voyager]  
Автор Hell (слънце с носле)
Публикувано20.04.04 14:44

като изключим това, дето си го лепнал върху снимката на града... някаква платка ли е представлявало в оригинал? :)) По-добре си остави чистата снимка, не се е получил добър ефект.

Другото, което ми бърка в очите са тези <font face="Verdana" size="1" color="#FFFFFF">... и т.н. неща нацвъкани из сорса... не е проблем да си настроиш редактора да се държи прилично...
Не е признак на добър стил и 2 (в случая) санс серифни шрифта в една публикация... избери си или Verdana, или Arial - двата заедно не се комбинират добре.

Иначе идеята е добра, успех!

Автор wiz. (+)
Публикувано20.04.04 15:14

По "кода" на страницата няма да коментирам, защото е пълна скръб.

Идеята обаче ми допада много. Особено разходката из улиците.
Някои забележки:
Навигацията чрез картинките е малко неясна. Може би е по-добре
не самита картинки да бъдат връзки а тази

да служи за навигация.
Също така, може би малко по-добро качество на снимките (за сметка на скоростта).

Няколко 404 грешки, Леденика например.

Автор StipeМодератор (Bandwagon)
Публикувано20.04.04 19:53

На мен пък ми се вижда доста грозничко. Страницата много прилича на сайтове от типа home made. Един вид като вчера се хванах с това, вие к'во искате. Все пак искаш пари от хората - можеш да се потрудиш малко повече. А ако това са ти възможностите - просто намери някой друг да го направи.
Въобще не ти ли прави впечатление, колко нескопосано изглежда всичко с тези червени заглавия или пък със заоблените менюта (имам в предвид тези в дясно).
От ляво пък не ми се говори - как ги подрбра тези цветове. И това синьо и после лилаво. Ако беше сложил и малко зелено, щеше да постигнеш ефекта на 2 стайна къща с 3 сателитни чинии отгоре в краен квартал.
Картинката отгоре - просто нямам думи. Много е грозна. Поне за мен. Взема 180 пиксела на дължина за нищо.
Толкова. Моя съвет е - почни всичко от начало.

Колкото до идеята за проекта - както сам споменаваш въобще не е новаторска. С този текст на сайта си абсолютно никога няма да ме убедиш да ти дам и стотинка. Ефекта да си сложа 5% отстъпка пред магазина ще е същия, като разликата ще е само, че няма да ти плащам и годишна такса.
От друга страна няма абсолютно никаква информация колко посещения имаш на сайта си и какви са ти плановете за развитие.
Лично мое мнение е, че е доста наивно да се плаща за локални услуги в интернет, тъй като самото му предназначение е във съвсем друга посока. Разбира се, при условие, че се ограничим само в сферата на търговията.
Единственото положително нещо в твоя случай, който бих могъл да използвам ако ти бях клиент щеше да е заради импресиите. Но пък от друга страна в град с размерите на Враца, не мисля, че това е кой знае колко трудно да представиш нова услуга, промоция и т.н.

Редактирано от Stipe на 20.04.04 23:21.

Тема Re: Imam nuzda ot HELPнови [re: Stipe]  
Автор sapphire (новобранец)
Публикувано21.04.04 11:24

Mnogo vi blagodaria za mneniata
Prosto ste mnogo tochni i iasni no ste se obarkali samo v tova che mislite saita za moi ne toi ne e moi po edno vreme i az se biah sael s nego no dosta otdavna prosto me interesuvashe i vasto mnenie a to v izvesni granici se prepokriva i s moito prosto iskah da znam az li niamam vkus ili saita e boza
Otnovo blagodaria za mneniata vi

Тема от авторанови [re: sapphire]  
Автор vratzaNET (admin)
Публикувано11.05.04 08:01

Случайно попадах тук, един приятел ми каза каква дискусия се води в клубовете... Та, аз съм автора на този сайт, въобще на враца.нет. Незнам кой си sapphire, но ако едно време си се занимавал с моя сайт ще ми е интересно да науча, защото поне аз нямам спомени за последните 2 години някой да ми е помагал в уеб дизайна специално. Искам да подчертая, че ако на някой не му харесва сайта заради грешки в сорса.... ох..няма да коментирам, уеб дизайнери с тонове да ги (ни) ринеш и всеки има различно мнение - аз гледам сайта да се изглежда добре през очите на обикновения потребител. Идеята във Враца се прие доста добре, имайки предвид че е нещо което НОВО, защото аз преди да направя това, не бях виждал нищо подобно из интернет, каталози - да, но виртуални разходки..не

Тема Re: от авторанови [re: vratzaNET]  
Автор hadministratora (хабсурден)
Публикувано11.05.04 11:54

Да, но обикновения потребител гледа сайтовете през очите на браузърите, а те са чувствителни към лош код!

So long and thanks for all the fish!

Тема Re: от авторанови [re: hadministratora]  
Автор vratzaNET (admin)
Публикувано11.05.04 17:57

ти през колко бразуера го погледна преди да се изкажеш и през кой от тях не изглеждаше добре? защото аз отдавна съм проверил...!

Тема Извинявай...нови [re: vratzaNET]  
Автор Koтapakът нa Шpьoдинrep (Bloody Furious)
Публикувано12.05.04 00:05

ама през всичките изглежда зле... Цветовете не са добре подбрани, а сини линкове върху малко по-светло синьо си е направо върха на сладоледа... Също опитай да си избереш друг начин за да отделиш различните обекти отстрани, тия преливки не изглеждат добре. Както каза Хел, заглавните надписи не изглеждат добре. В същото време вариантите отдясно са супер постни и цялата композиция увисва наляво. Тва сичкото за първа страница. За вътре няма да говоря, там и без това няма нищо освен картинки и линкове към други картинки.

There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.