|
Тема
|
фрее домейн
|
|
Автор |
TRlGGER (:o)=) |
Публикувано | 03.04.04 01:07 |
|
Можете ли да ми кажете някъде където дават безплатни домейн. Да що годе хубав. В смисъл да не е много дълъг. Благодаря предварително!
| |
|
дават *.tk домейни. Възможно е само пренасочване към вече съществуващ сайт. Слагат и pop-up реклами.
Ако искаш пълен контрол върху DNS записите, пробвай .
Ако си затвориш очите, ще видиш колко е тъмно в действителност!
| |
Тема
|
Re: фрее домейн
[re: TRlGGER]
|
|
Автор | dam_dam (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.04 09:39 |
|
Znachi pyrvo zdravei,
Ima mnogo stranici za bezplatni domaini naprimer cjb.net az skoro nabarash edin sait koito razdava free okolo 100 vida poddomaini.
| |
|
Малка забележка за .tk - pop-up наистина има, но той може да се изключи по желание на ползващия услугата (демек да ползваш услугата без присъствието на каквато и да е реклама)!
див фен на BMW - Bulgarian Mineral Water
| |
|
Note that FREEDOMAIN.TK domain names are never legally licensed to the registrant.
| |
|
http://freedns.affraid.org/
Не предлагат домейни, а безплатни DNS услуги. Могат да се създават неограничен брой събдомейни и имате пълен DNS контрол върху тях. Има повече от 200 домейна, на които можете да си създадете събдомейн. Повечето не струват, но има примерно: uk.to, us.to, d.la ... върши работа 
------------------------
Micro$oft gives you Windows, Linux gives you the whole house!
| |
Тема
|
да предложа скромно
[re: Goto.bg]
|
|
Автор | Ditranol (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.04 22:55 |
|
you.cjbb.net
you.woosah.net
you.everstats.com
| |
|
Това идеално ме урежда ... ама нещо като се опитам да се регистрирам и не ми изпраща мейл-а за потвърждение.
| |
Тема
|
Re: фрее домейн
[re: TRlGGER]
|
|
Автор | Salut (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.04.04 18:01 |
|
Голям кеф ми е да те трия !

StipeРедактирано от Stipe на 17.04.04 10:35.
| |
|
|
|
|