|
Тема
|
kak stava tova s DW ?
|
|
Автор | Microsoft (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.03.04 11:24 |
|
Привет,
в доста сайтове съм виждал на всяка страница нещо от сорта на примерно:
You are here: Support >> Product1 >> FAQ >> How do I ...
Където Support / Product1 / FAQ са линкове към съответните страници. How do I ... не е линк защото това е текущата страница.
Има ли начин с DW да наслагам такива работи автоматично във всяка страница? Може би с някакъв extension ...
10x
| |
|
Автоматично - не; за целта имаше некъв java script ма не се сещам де го бех виждал.
див фен на BMW - Bulgarian Mineral Water
| |
Тема
|
Re: kak stava tova s DW ?
[re: Microsoft]
|
|
Автор | q (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.03.04 15:59 |
|
breadcrumbs му се вика... не, няма как автоматично.
| |
|
автоматично? толкова ли е трудно да направиш линк да напишеш ">>" после още един линк и пак ">>" и накрая само името на текущата страница.
| |
Тема
|
[re: Microsoft]
|
|
Автор |
DreX (??????) |
Публикувано | 20.03.04 20:53 |
|
probvay s php ili potarsi v hotscripts
| |
Тема
|
[re: TRlGGER]
|
|
Публикувано | 21.03.04 13:50 |
|
толкова ли е трудно да направиш линк да напишеш ">>" после още един линк и пак ">>" и накрая само името на текущата страница.
=========================================
za 500+ stranici e trudno. Vsu6nost ne 4e e trudno, no e dosadno i iziskva dosta vreme, a i moze6 da napravi6 sumati gre6ki
| |
|
Мога да ти напиша JavaScript (преди време бях писал такъв)... Обаче има едно безусловно изискване към страниците от сайта- да имат някаква фиксирана физическа структура по директории, за да може скрипта да разпознава пътя до там!
БАба...
P.S. Ако те интересува, обади ми се на ICQ 151539721...
Ама баба не е жена, вие не знаете ли?
| |
Тема
|
[re: БaбaИлиицa]
|
|
Публикувано | 22.03.04 22:02 |
|
Благодаря Баба,
и аз мога да си напиша скрипт но ме мързи.
Ако седна да се занимавам, сигурно направо ще напиша extension, то е почти същото. Но имам някакъв спомен че навремето съм правил това автоматично, затова попитах.
| |
|
Е аз вече го написах...
Ако на някого му трябва... Ама изкарва имената на директориите, не е много интелигентен!
БАба...
Ама баба не е жена, вие не знаете ли?
| |
|
|
|
|