Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:41 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Malko pomosht s ideiki:)нови  
Автор marlex (Advocate)
Публикувано26.02.04 14:57

Vijte welcome stranicata na tozi site

bih vi pomolil za niakakvi idei kak da se doizpipa emblemata
blagodria vi predvaritelno

"Do or Do not!There is no Try!"
"От трън та на Glock"

Тема Re: Malko pomosht s ideiki:)нови [re: marlex]  
Автор monipro (ооо!!!)
Публикувано26.02.04 15:22

dai pove4e info za kakvo e.
az bih mahnal ili zamenil kvadrata otzad. za ostanaloto trqbva da se ima predvid kakvo predstavq logoto.

Тема Re: Malko pomosht s ideiki:) [re: monipro]  
Автор marlex (Advocate)
Публикувано26.02.04 17:48

Zdravei,kato kliknesh na emblemata se vliza vuv saita,tam ima ustav ot koito shte pridobiesh predstava za celite i zada4ite na sdrujenieto.
Znaka triabva da moje da se postavia na 4lenska karta tip fonokarta kakto i na pe4atni izdelia,shapki,teniski i pro4ie.Edin iz4isten 4erno-bial grafi4en variant ni e zaduljitelen,ot tam natatuk po nego moje da se praviat i po-tejki varianti.
Po princip tova she e osnovata na koiato sme se spriali,no neshto ne mi haresva na men luva,na drugi koronata:))
thanks again

"От трън та на Glock"

Автор monipro (ооо!!!)
Публикувано26.02.04 18:08

trqbva li da e luv? shtita i lyvyt s atolkova 4esti pri emblemite i gerbovete-zamisli se za dyrjavi i futbolni otbori-tam e ujas :)
ina4e ne e zle, ako shte e lyv s korona. samo tozi ezik... malko e dylyg spored men.

Автор Hopтттчe (2.0?)
Публикувано26.02.04 18:29

много хора забравят, че посетителите на сайтове понякога задават фон по подразбиране, който е различен от бял (обикновено го правят малко по-сив, понякога със зелен или син отенък -- по-леко е за очите).

в същото време дизайнът им се осланя на това, че фонът е бял. при теб напимер входната емблема е бял правоъгълник с логото в него.

така че скромните ми две стотинки са предложението да сетнеш фона на страницата да е бял.

Тема Re: Malko pomosht s ideiki:)нови [re: Hopтттчe]  
Автор Mixy (миксер)
Публикувано26.02.04 20:04

Поддържам напълно! Или поне направи фона на емблемата да е прозрачен. А и ако я пооцветиш малко, може да стане по-добре (но и по-зле - зависи) ...

Mixy

Тема Re: Malko pomosht s ideiki:)нови [re: Mixy]  
Автор marlex (Advocate)
Публикувано27.02.04 01:49

Zabravih da kaja,4e ne sum go pravil az nito saita nito znaka - prosto ne razbiram ama nikak ot tova....a sushto taka i dvete sa v proces na izrabotka i niama da izglejdat taka razbira se.
Blagodara za mneniata!:)
Luvut e simvol,shtita sushto,ne znam dali triabva da biagame ot simvolikata,no ot sudurjanieto na ustava sami moje da precenite koe e dobre za zapazen znak i da spodelite:)

"От трън та на Glock"

Тема 8нови [re: marlex]  
Автор БaбaИлиицa (цифров зиг-заг)
Публикувано27.02.04 09:42

Значи:

1. Не знам дали на останалите им е направило впечатление, обаче моята работа е толкова свързана с държавния герб, че само като го видях тоя лъв ми стана ясно от къде е изчоплен! Ако можете намерете си друг лъв, щото така не е интересно. И между другото има закон за използването на държавния герб... а бе не е надобре така да се копира лъвчето- в Интернте е пълно с какви ли не калиграфски изображения на всякакви лъвове!

2. Емблемата е с черно, а лъва е със сиво- не съм сигурен, че така е трябвало да бъде, според мен е грешка в изображението, обаче ако се фиксне, мисля, че ще е по-добре!

3. Който е правил сайта, можете да го застреляте (поне имате с какво). Ясно ми е, че не си е купил Microsoft Word, не е нужно да дава пари и за свестен софтуер за правене на web страници. Обаче пък и Word в крайна сметка не е за правене на страници в интернет! Не беше възможно една елементарна страница да се зарежда толкова време, при положение, че съм на супер бърза връзка А то вътре е пълно с ненужен код, който навсичкото отгоре прави страницата лоша.

4. Пример как страницата става лоша: очаквах, като сложа курсора на мишката върху емблемата, кой да се смени с ръчичка, което да ми подскаже, че това е хиперлинк и като кликна ще отида на вътрешната страница- няма такова нещо! А това е тотална грешка... затворих ви страницата и после прочетох в клубчето, че трябвало да кликна, върнах се и кликнах... даже отначало помислих, че нещо си се объркал!

5. Кода няма нищо общо с код на страница няма нищо общо с код на страница за интернет, но това вече го коментирах.

6. Понеже е правено на Word- то е очевидно! Та емблемата я има записана в страницата като векторно изображение и моя браузър се опитва да го изчертае, докато другите го слагат като картинка.

7. Не на последно място файлът с емблемата е записан в jpg формат, а това не е правилно! Това е файл с двуцветна палитра (в краен случай могат да се добавят още 5 цвята за да не е наръбено по краищата) и не съдържа никакви преливащи се цветове или полутонове. Трябва да бъде в gif формат!

8. Ако мислите да го печатате върху каквото и да било, трябва да го имате във векторен формат за Corel Draw или PhotoShop или Adobe Illustrator- иначе са малко печатниците, които ще го приемат в такъв вид, а и да го приемат, ще го напечатат ужасно!

БАба...

Ама баба не е жена, вие не знаете ли?

Тема Re: Malko pomosht s ideiki:)нови [re: monipro]  
Автор webDesigner (непознат )
Публикувано27.02.04 10:28

Abe dokolkoto razbiram stava duma za znak na nositeli na ognestrelno orujie. A nikude ne vijdam izobrajenie na orujiq. Da, hubavo e, 4e ima nqkakuv kul, no spored men e neobhodimo da slojish i izobrajenie na orujie

Тема Re: 8нови [re: БaбaИлиицa]  
Автор marlex (Advocate)
Публикувано27.02.04 15:25

Blagodaria ti za mnenieto!
Samo pak da uto4nia 4e kakto znaka taka i saita sa v mnogo dulbok proces na izrabotka:)))sire4 sega samo gi mislim,nito e kazano,4e shte e taka a oshte po-malko 4e shte e na Word estestveno...az ne razbiram ot tova no vse pak postnah niakoi ako iska i moje da pomogne s idei,na men toia luv sushto ne mi haresva,no tursim drug,,,moje bi jesnki:))
10X again

"От трън та на Glock"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.