|
Тема
|
3D разглеждане?
|
|
Автор | ne znam (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.02.04 10:36 |
|
Трябва да сложа обект, който да се вижда триизмерно, т.е. с някакво завъртане да може да се разглежда отвсякъде? Примерно една кола да се разглежда отвсякъде. Как може да стане това? На Flash ли трябва да се направи или може и по друг начин? Трябва ли да имам в наличност някакво снимано клипче на този обект или може да се направи със снимков материал? Ако е с клипче ме притеснява, че може да е голямо като файл!
Ще съм много благодарен на всякакви съвети.
п.с. А също може ли примерно този който гледа сайта и иска да разбере повече за предмета да го върти сам или само се кликва и стартира презентацията?
Предполагам, че като се появят отговори, може да се сетя и за други въпроси!
| |
|
Има един много хубав плугин за IE и Mozilla който рендва 3D среда направо в браузъра. Казва се и един от най-известните в тази област. Може да видиш 3D нещица специално за този плугин .
| |
Тема
|
Re: 3D разглеждане?
[re: ne znam]
|
|
Автор | imarh (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.02.04 15:51 |
|
pishi mi na imarh @ mail . bg
imam neshto za teb.
| |
Тема
|
Re: 3D разглеждане?
[re: Flexer]
|
|
Автор | ne znam (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.02.04 22:24 |
|
Само, че в този случай обектите са направени 3Д на компютър с програма за 3Д обработка, а на мен ми трябва реално съществуващ обкт, който да го завъртам онлайн?
| |
|
В отговор на:
Само, че в този случай обектите са направени 3Д на компютър с програма за 3Д обработка, а на мен ми трябва реално съществуващ обкт, който да го завъртам онлайн?
Е тва не го разбрах.
| |
|
иска нещо като Movie control демото, което върви с Флаш МХ...
Направо да си види от там как се прави, само ще му трябват снимки или филмчета на съответните обекти...
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Благодаря ти, ще се поразтърся за тази функция в FlashMX, поне си ме разбрал за какво става въпрос!
| |
|
|
|
|