Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:52 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема 3D разглеждане?нови  
Авторne znam (Нерегистриран)
Публикувано05.02.04 10:36

Трябва да сложа обект, който да се вижда триизмерно, т.е. с някакво завъртане да може да се разглежда отвсякъде? Примерно една кола да се разглежда отвсякъде. Как може да стане това? На Flash ли трябва да се направи или може и по друг начин? Трябва ли да имам в наличност някакво снимано клипче на този обект или може да се направи със снимков материал? Ако е с клипче ме притеснява, че може да е голямо като файл!
Ще съм много благодарен на всякакви съвети.
п.с. А също може ли примерно този който гледа сайта и иска да разбере повече за предмета да го върти сам или само се кликва и стартира презентацията?
Предполагам, че като се появят отговори, може да се сетя и за други въпроси!

Тема Re: 3D разглеждане? [re: ne znam]  
Автор Flexer ()
Публикувано05.02.04 14:03

Има един много хубав плугин за IE и Mozilla който рендва 3D среда направо в браузъра. Казва се

и един от най-известните в тази област. Може да видиш 3D нещица специално за този плугин .

Тема Re: 3D разглеждане?нови [re: ne znam]  
Авторimarh (Нерегистриран)
Публикувано05.02.04 15:51

pishi mi na imarh @ mail . bg
imam neshto za teb.

Тема Re: 3D разглеждане?нови [re: Flexer]  
Публикувано07.02.04 22:24

Само, че в този случай обектите са направени 3Д на компютър с програма за 3Д обработка, а на мен ми трябва реално съществуващ обкт, който да го завъртам онлайн?

Тема Re: 3D разглеждане?нови [re: ne znam]  
Автор Flexer ()
Публикувано09.02.04 01:05

В отговор на:

Само, че в този случай обектите са направени 3Д на компютър с програма за 3Д обработка, а на мен ми трябва реално съществуващ обкт, който да го завъртам онлайн?

Е тва не го разбрах.

Тема Видео бре...нови [re: Flexer]  
Автор Koтapakът нa Шpьoдинrep (Bloody Furious)
Публикувано09.02.04 09:36

иска нещо като Movie control демото, което върви с Флаш МХ...

Направо да си види от там как се прави, само ще му трябват снимки или филмчета на съответните обекти...

There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.

Тема Re: Видео бре...нови [re: Koтapakът нa Шpьoдин]  
Публикувано09.02.04 22:52

Благодаря ти, ще се поразтърся за тази функция в FlashMX, поне си ме разбрал за какво става въпрос!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.