Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:51 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Nqkoj znae li ColdFusion?нови  
Автор webDesigner (непознат )
Публикувано02.02.04 11:18

Zdravejte! Mnogo seriono se interesuvam ot ColdFusion, no sum na4inaesht. Shte se radvam da kontaktuvam s kolegi, koito sa ve4e po-navutre v tazi materiq. Golqm fen sum na Macromedia: Flash, Fireworks, Dreamweaver, a iskam da sum naqsno i s ColdFusion. O4akvam vsqkakvi predlojeniq kaK I OTKUDE DA U4A, kakto i opredeleni primerni kodove(ICQ:174958739 )

Тема Re: Nqkoj znae li ColdFusion?нови [re: webDesigner]  
Автор fiffy ()
Публикувано02.02.04 17:50

Post-вай си проблемите и въпросите в този клуб и аз ще отговарям редовно... Работя с Cold Fusion вече от около 3 години, но в БГ не е особено известен (най-вече защото е доста скъп) и съответно в тези клубове никога не се споменава за CF...

Ето ти е едно сайтче което бях започнал преди време но го изоставих защото ми се загуби интереса в него :))) http://www.cfplus.com

Епа, това е моето хоби...

Тема Re: Nqkoj znae li ColdFusion?нови [re: webDesigner]  
Авторnick (Нерегистриран)
Публикувано03.02.04 03:00

zdravei,
Radvam se da procheta v bg forum vapros svarzan s CF.
Az ne sam v bg i v momenta se sertificiram po programata CIW.
Kakto, veche si prochel samoto hostvame e mnogo skapo. Moga da ti spomena nikakvi minimalni zeni na mesez za hostvane ot poriadaka na 60-70-100$, dori i nazapad zasega si go pozvoliavat stabilni firmi.
No opredeleno badesheto she e tam v CF!
Ne sam siguren za bg i skromnite vazmoznosti na nashite firmi.
She ti napisha i nesho drugo v belite darzavi ima strashem bum za tarsene na spezialisti za CF i e adski moderno da se izuchava.

Тема Re: Nqkoj znae li ColdFusion?нови [re: nick]  
Автор engi (standard)
Публикувано03.02.04 09:57

Moga da ti spomena nikakvi minimalni zeni na mesez za hostvane ot
poriadaka na 60-70-100$ ...

Какви са тези цифри ??? Българска фирма предлага CF хостинг от
години и цените се движат от порядъка на 14 USD на месец за
Cold Fusion акаунт !!!
60 - 100 $ ... Недей плаши така хората!

Тема Re to Nickнови [re: nick]  
Публикувано03.02.04 10:38

Ej, blagodarq ti za mnenieto! Da, naqsno sum, 4e tazi tehnologiq e na po4it v "belite durjavi" imam predvid USA. Tova e edna ot pri4inite da se motiviram da u4a CFusion. I shte se radvam na pomosht ot developeri, vladeeshti CF. Vse pak uspeshen biznes v BG v sferata na web development maj vse pove4e minava prez vzaimodejstvie s US kompanii

Тема Re: Fiffy, THANKS!!!нови [re: fiffy]  
Публикувано03.02.04 10:48

Blagodarq ti, Fiffy! Opredeleno imam kakvo da nau4a ot teb, shte publikuvam dosta vuprosi kum teb, koito sigurno shte sa dosta "glupavi", no... truden e putqt kum uspeha:)) BLAGODARQ TI OSHTE VEDNUJ!!!

Тема Re: Nqkoj znae li ColdFusion?нови [re: engi]  
Публикувано03.02.04 11:52

zdrasti,
Ne plasha nikoi prosto tova e realnosta potarsi i she vidish kakvi sa srednite zeni za naistina kachastven hosting.
Namira se i evtin hosting za smetka na obsluzvaneto.

Тема Re: Nqkoj znae li ColdFusion?нови [re: nick]  
Автор engi (standard)
Публикувано03.02.04 12:24

е качествен хостинг! Повярвай ми.
И не е за сметка на обслужването със сигурност!
Търсил съм и знам за какво пиша!

Тема Re: Nqkoj znae li ColdFusion?нови [re: engi]  
Автор fiffy ()
Публикувано03.02.04 18:03

Ето цените на една от най-уважаваните хостинг компании:

Инъче може да се намери сравнително добър хостинг по евтино, но повярвай ми че има голяма разлика между добрия и изключителния хостинг...

Ето ти една бърза сметка за началните инвестиции в software за един сериозен CF Server:

Windows 2003 Server E = $3999
Cold Fusion MX 6.1 EE = $5999
SQL Server 2000 EE Processor License = $19999

Как можеш да си избиеш тези инвестиции с по няколко долара на месец? Ами като вземеш по-евтините версии software-а... Сървъра ще си върви сравнително добре, но никога няма да работи по начина по който работи горната конфигурация...

Епа, това е моето хоби...

Тема Re: Nqkoj znae li ColdFusion?нови [re: fiffy]  
Публикувано04.02.04 02:35

Zdravei Fiffy, i na ostanalite razbira se

Bix iskal samo da dopalnia informaziata otnosno razhodite okolo CF.
Ne iskah da spomenavam po seriozni sumi, no tova sa factite.
Samo she vmakna, che v serioznite firmi se polzva software s zeni $14-15000 i nagore.
A Fiffy, za hostinga si bezkraino prav, che kachestvoto e svarzano s poveche razhodi.
Spor niama, CF e strahoten, ama izliza malko skap v niakoi otnoshenia!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.