|
Тема
|
Прогноза за времето?
|
|
Автор |
БaбaИлиицa (цифров зиг-заг) |
Публикувано | 13.01.04 14:41 |
|
Дайте някой URL, дето да предлагат БЕЗПЛАТНО ЗА НЕКОМЕРСИАЛНИ ЦЕЛИ прогноза за времето, ама да я дават, а не да си я крада, като им парсвам кода на страницата! В txt, в XML, по FTP, по HTTP, по какъвто и да е начин...
Да де, трябва ми за района на Ловеч!
Благодаря за инфото!
Баба...
Ама баба не е жена, вие не знаете ли?
| |
|
- дано се ориентираш кое за кое е - има ги температурите в целзий и фарентхайт, атм.налягане в см и инчове и т.н, както и 5-дневна прогноза - за следващите 5 дни (там температурата е във фарентхайт - затова, че трябва да се преобразува * 5/9)
Ето и как прогнозата.
ИНФОРМАТОР
| |
Тема
|
Re: Прогноза за времето?
[re: ИHФOPMATOP]
|
|
Автор | lnTeGer (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.01.04 11:42 |
|
... az da popitam:
Ima li nqkade sait s applet v koito da ima kartata na bulgariq s gradusite v po-golemite gradove?
| |
Тема
|
[re: БaбaИлиицa]
|
|
Автор | тoни (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.01.04 16:08 |
|
http://weather.digsys.bg/c/index.pl%3Fplace=43&action=real&lang=_bul.html
може да си вземеш банер с времето в Ловеч
| |
Тема
|
[re: тoни]
|
|
Автор | wf (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.01.04 19:19 |
|
Да ама на тоя сайт информацията не струва. Нито градусите са верни нито прогнозата. weather chanel за най-точната информация.
| |
Тема
|
[re: тoни]
|
|
Автор |
БaбaИлиицa (цифров зиг-заг) |
Публикувано | 15.01.04 09:06 |
|
Да де, ама ни ме върши работа банер- трябва ми в текстов формат...
Мисля, че това с MSNBC е много добър вариант... само ако някой им има и кодовете за времето- кой какво означава! Аз се опитвам да ги издебна всичките, обаче ако някой ги има вече- може да ги сподели!
БАба...
Ама баба не е жена, вие не знаете ли?
| |
|
кодовете на градовете, тука има няколко:
Ако не - прескочи ме :)
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
Тема
|
|
|
Автор | mbtutu (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.04 11:16 |
|
pratih ti na poshtata niakolko scripta
az polzwam edin ot tiah malko preraboten da mi typche infoto w mysql
razgledai gi moje da ti swyrshat rabota
| |
|
Понеже и на мен ми трябва прогноза се поразрових и попаднах на сайта на и там имаше доста интересна weather картинка + информация, та реших аз да видя Location`а на картинкада и се озовах . Пълно е с всякакви данни и метео снимки любезно 'предоставени' от БТВ. Воден от любопитсвото стигнах до чиито директории разглеждах около 30мин. и останах доста учуден как може такава важна информация да остане незащитена. Погледнете само в директорията където има някой доста интересни pdf файлчета. Вебмастера се е постарал да задоволи любопитството и на най-притенциозните като остави . Надявам се да ви е интересно
ПС. направил съм фиидчета за и ака на някой ще са му полезни 
| |
Тема
|
|
|
Автор | weather (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.04 15:56 |
|
http://weather.bulport.com/form.txt