Тема
|
Domain
|
|
Автор | Pitast (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.03 14:27 |
|
iskam da si napravia profesionalna web stranitsa i me interesuva otkade moga da si kupia domain za 40-50$ na godina. Moje i ot chujbuna tai kato imam kreditna karta. iskam imeto mi da bade primerno www.ivanivanov.com a ne www.ivanivanov.hit.bg i tem podobni. prosto da izglejda profesionalno
Mersi
|
|
Тема
|
Re: Domain
[re: Pitast]
|
|
Автор | Kif (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.03 14:33 |
|
http://www.domains-formation.com $10 e
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
QE2 (Освидетелстван) |
Публикувано | 05.11.03 14:45 |
|
http://www.dombg.com - $14 na godina ... Lichno az sym mnogo dovolen ot uslugite im...
...all those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die...
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
engi (standard) |
Публикувано | 05.11.03 17:17 |
|
Ако си решил да си купуваш и нормален хостинг - първо провери,
дали доставчика ти не предлага безплатен домейн или пък с намаление!
Например ICD ти продават домейна по 5USD, а BULHOST ти подарява
домейна безплатно за повечето пакети (ама наистина ти го подарява)! 
|
|
|
iskam imeto mi da bade primerno www.ivanivanov.com a ne www.ivanivanov.hit.bg i tem podobni. prosto da izglejda profesionalno
Ех ама кави критерии за "професионална web страница".
Всеки може да си купи tld, но от това страницата му няма да стане "по-профеционална" (к'вото и да значи "професионална web страница").
|
|
Тема
|
[re: wiz.]
|
|
Автор | Oня (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.11.03 19:17 |
|
Абе, wiz... Оставам с впечатлението , че чакаш накой да постне нещо и да се загризеш с него, така ли е? ... да ме прощаваш... Човека си пита и му бе отговорено цели три пъти. Този клуб е отворен както за начинаещи, така и за напреднали... Класифицирам мнението ти като офф топик ... да ме прощаваш...
|
|
Тема
|
[re: engi]
|
|
Автор | Pitast (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.03 17:35 |
|
Mojesh li da mi kajesh niakakvi linkove kam ICD i BULHOST
|
|
|
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
engi (standard) |
Публикувано | 07.11.03 11:29 |
|
Точно! И >>>
|
|
|
Начи като ти чета въпроса и май не правиш разлика между хостинг и домейн. Затова нека си изясним, че хостинга и домейна могат да се купят от различни фирми и са различни услуги, обаче е най-добре да ги купиш двете в комплект и от една фирма по ред причини. ICD и аз ги препоръчвам... предопърчвам още и тамиуеб (не мога да намеря адреса в момента)
БАба...
Ама баба не е жена, вие не знаете ли?
|
|