|
Тема
|
Метатърсачка за фрии софт и мр3
|
|
Автор |
Dr.Flex (Gangsta) |
Публикувано | 31.08.03 02:03 |
|
Значи ето за какво става на въпрос-искам на сайта си да направя една метатърсачка, която да претърсва за текстове, музика, видео, програми, сд-images... следните фрии сървъри:
free.data.bg
free.online.bg
bubu.to:8080
free.evro.net
free.techno-link.com
arenabg.com
free.netwlan.net
и да сортира резултатите по азбучен ред. Обаче не разбирам нищо от джава скриптове, а такова нещо готово едва ли ще намеря с гугъл и ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете.

PEAZ!!!
| |
Тема
|
Re: Метатърсачка за фрии софт и мр3
[re: Dr.Flex]
|
|
Автор | wiz (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.03 14:53 |
|
Значи как точно значи можем да помогнем значи?
Да ти напишем ние значи тази метатърсачка?
Четете бе хора в Google има всичко ;))Значи

| |
Тема
|
[re: wiz]
|
|
Автор |
Magellan (neznam) |
Публикувано | 01.09.03 12:11 |
|
S JavaScript njama da uspeesh , iska se seriozno pogramirane i dosta usilija za tova ;-)
Списание за Web технологии
| |
Тема
|
[re: Dr.Flex]
|
|
Автор |
veskop (Оран Гутан) |
Публикувано | 02.09.03 09:05 |
|
- може да видиш осъществено това нещо за част от тези сървъри с PHP. Честно казано не мисля че има голяма практическа полза.
Само с джава скриптове няма да стане. Може да стане с комбиниран подход - един скрипт който се пуска периодично и прави индекс на сървърите и го записва във файлове (може да е ASP, PHP или там от каквото разбираш но да е сървърна технология) и Джава скрипт който да търси от този индекс. В такъв случай скрипта който ти прави индекса може да се пуска и на локалния ти компютър ако нямаш възможност на сървъра на който е сайта ти. Ама както казах не разбирам практическата полза от упражнението освен като упражнение по програмиране евентуално.
| |
Тема
|
Търсачка - имам нещо на предзвид
[re: Magellan]
|
|
Автор | Лeтящия Бъд! (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.09.03 21:41 |
|
НЯКОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ЛИ "от А до Я - СКРИПТОВЕ, НТМL КОДОВЕ И ДРУГИ" КАК СЕ ПРАВИ ТЪРСАЧКА?
СПЕШНО!!!!!!!МОЛЯ, ВИ
HЕMA HuLL|O 
| |
|
|
|
|