|
Тема
|
Имам интересна оферта!
|
|
Автор |
БaбaИлиицa (цифров зиг-заг) |
Публикувано | 01.04.03 13:09 |
|
от ...
Обърнете внимание на ценоразписа за цифрови снимки! Както и на всичко останало...
Да не коментирам, колко правописни грешки има в сайта, при все че е част от сайта на БАКАЛАВРСКИЯ факултет!
БАба...
Редактирано от БaбaИлиицa на 01.04.03 13:13.
| |
Тема
|
Re: Имам интересна оферта!
[re: БaбaИлиицa]
|
|
Автор | NetWalker (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 13:52 |
|
Горките - сигурно търсят 15 лв. да си обновят страницата ( виж датата на последното) - ще организирам кампания да им съберем ....
Бабче - до сега имаш изработени - 1.40 за двете ти хипервръзки по-горе ) (само не разбрах колко е ценоразписа ако не са хипер - ама да не питам )
Как мислиш - дали ако страниците са динамично генерирани ги броят за 1 или имат някакъв друг критерий......

| |
|
Nai mi haresa "testvane v razlichni browsers". Dali e na browser po 10/15 kinta ili na stranica, ili na site? Daite da si porachame neshto i da ni go testnat na mozila pod dos ili na ie pod mac.
Вервайте ми!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
css (zamislen) |
Публикувано | 01.04.03 18:42 |
|
oo, Babo, jivo-zdravo:)
Za cenorazpisa nemam dumi. She zema da si poracham edna prosta grafika, che slojnite sa mnoo skapi. Az nali sam si prost - za nene prosti grafiki...
vsichko e otnositelno
| |
|

Откъде ги изкопа тези бе Бабо? Маалей!
Аз като чух заглавието и настръхнах.
Викам си сега ще ме смаят с някоя визуализация на невиждана мултимедия...
Абе голям смях!
- шантаво като теб
| |
|
Аз пък попаднах на това
Втория ред на таблицата нещо не го разбрах, а последния с бутика ме разби...
- шантаво като теб
| |
Тема
|
[re: нeщacтeн]
|
|
Автор |
Hell (дефазирана) |
Публикувано | 10.04.03 18:07 |
|
"Изработване на личен сайт от 1 до 5 страници без специално оформление, но включващ специално оформление"
А това как го тълкуваш? :)))
in dreams i see myself flying...
| |
Тема
|
[re: css]
|
|
Автор |
PllP (SubNet) |
Публикувано | 11.04.03 14:58 |
|
...интересно е с тестването - по 15лв. - значи ако си поръчам 2 "хипер" връзки и после аз си ги тествам ще ми върнат по 15лв...
А това с изработката на видео материали - клипчета, реклами и други - 60.00 лв./мин - и ако го монтират на P 166MHz MMX баси и далаверата... (това MMX го добавих щото сигурно затова са се кръстили мултимендиино, иначе не видях нищо, което да напомня....).......
| |
Тема
|
tezi.....
|
|
Автор | FNOOO1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.03 17:52 |
|
tezi sa takiva neshtastnici tam, vsichki se vodiat po ykyla na Jelev, i sa mngo onazad vyv vremeto, malko predi srednovekovieto
| |
|
|
|
|