Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:16 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема edno ptane :))) ..za pixeli stava vypros :))нови  
Автор choveche (непознат )
Публикувано06.01.03 19:07

ХОРА, ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!!! ЖИВИ ЗДРАВИ!!!
Аз имам едно питане??....едно засега..... ще излязат и други :)))
Как мога да намаля резолюцията на саита ми автоматично :)), който се вижда добре на 1024х768рх,
така че да се вижда добре и на 800х600рх...
наблягам на автоматично :)))) саита е www.valldesign.hit.bg( ...да знам... ужасен е :)) )
благодаря предварително :)))

Тема Re: edno ptane :))) ..za pixeli stava vypros :))нови [re: choveche]  
Автор css (zamislen)
Публикувано06.01.03 20:04

Shto be ne e ultra ujasen sita, pak i risuvash dobre
Kakvo razbirash pod avtomatichno?
Absolutno avtomatichno njama. Tablichkite naj-mnogo pomagat sita da ti izglejda dobre na razlichnite resolucii. Absolutno ednakvo obache prosto njama nachin kak da izglejda (osven ako ne e sastaven samo ot edin cheren background :)
Taka na parvo gledane ne bi trjabvalo da ima problem da go naglasish da izglejda dobre na razlichni resolucii.

vsichko e otnositelno

Тема Re: edno ptane :))) ..za pixeli stava vypros :))нови [re: css]  
Автор Student4e (na4inaest)
Публикувано06.01.03 21:58

da ve naistina ne e 4ak tolkova ujasen...normalen e...naistina dobre risuva6....
haha tova e zavist

Pre4ki ne sustestvuvat, samo predizvikatelstva....

Тема Re: edno ptane :))) ..za pixeli stava vypros :))нови [re: Student4e]  
Автор css (zamislen)
Публикувано07.01.03 10:36

Vij, tuk ima dosta hora deto me poznavat po-dobre ot teb i znajat che njama za kakvo da ti zavijdam.

vsichko e otnositelno

Авторchoveche (Нерегистриран)
Публикувано07.01.03 18:48

...Mercy za otgovora ..pyrvia ..no "otnositelno" :)))...noshto ne shvanah ot vtoria :))))..sigurno sym propusnal neshto.za koi li pyt :))))

Тема Re: edno ptane :))) ..za pixeli stava vypros :))нови [re: choveche]  
Автор css (zamislen)
Публикувано08.01.03 09:14

sorry, onia otgovor beshe za studenta ;)
inache za parvia otgovor, ako ne si chel za pozicionirane i tem podobni chrez tablichki (v % ili v pixeli), procheti iz neta.

vsichko e otnositelno

Автор Student4e (na4inaest)
Публикувано08.01.03 14:14

haha izvinqvai za nedorazumenieto css imah predvid 4e az mu zavijdam za tova 4e moje da risuva...
peace

Pre4ki ne sustestvuvat, samo predizvikatelstva....

Тема :-))))))) [re: choveche]  
Автор PllP (SubNet)
Публикувано08.01.03 15:46

...а поглеждал ли си го на по-голями резолюции.... Много гот рисуваш. Мен ако питаш - по-добре си нарисувай сайт, сканирваш, яко обработка и..... Не е нужно да знаеш купчината от технологии на мрежата. Мисля, че ще придобие по-добър вид.

................Или искаш да представиш сайт с невороятна технология на изработка или искаш да си представиш картинките... или нищо не излиза... ;-)

Тема Re: :-)))))))нови [re: PllP]  
Публикувано08.01.03 22:52

Da tuka si dosta prav.....napravo mi pisnaha pravoygylnici razni i kvadrati ....ko da praish kato s matemetikata biahme na vie :)))) ami to mi e po lesno da go narisuvam.....de da znam skoro i tova shte stane ...THANKS!!!!!!!

Тема Re: :-)))))))нови [re: PllP]  
Публикувано08.01.03 23:08

..da znam.... za fona ..:))))) grozna rabota ....:))))

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.