|
Тема
|
GOTO.BG sa amatiori!
|
|
Автор | Besen (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.02 09:13 |
|
Kak moje 4 dena da ne mogat da si oprawiat serverite. Ako misliat da prodaljawat taka da si warshat rabotata skoro weche nikoi niama da si hostwa stranici pri tiah.          
| |
Тема
|
Re: GOTO.BG sa реселъри!
[re: Besen]
|
|
Автор | goto somewhere else (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.02 09:34 |
|
Просто те препродават услугата.....така че в случая мисля че нищо не зависи от гото.бг
А си прав че не са и много в час......
| |
|
Ami da si podgotiwat niakakaw rezerwen warian.
Az si dawam parite a te 4 dena s motaiat, e kak da im polzwam usligite poweche!
| |
Тема
|
Sluchva se...
|
|
Автор | Andrey (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.02 23:43 |
|
Poneje sym v bransha, shte Vi kazja che podobno neshto se sluchva chesto. Vyprosa e da tyrsish naj-dobroto. Do momenta sym smenil 5 servera , dokato nameria tozi kojto v momenta osiguriava stabilen hosting na vsichkite mi klienti. Ama namiraneto mi otne niakolko meseca i suma ti potrosheni pari..
E otkrovenno kazano 4 dena da niama server ne mi se e sluchvalo..:-((
Pozdrawi
Andrey@Bgoffice.com
| |
Тема
|
Re: Sluchva se...
[re: Andrey]
|
|
Автор | vlado (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.02 00:54 |
|
go to
| |
Тема
|
Re: GOTO.BG sa amatiori!
|
|
Автор |
old_moon () |
Публикувано | 28.11.02 18:43 |
|
mdam
edinia im server se beshe precakal zdravo ..
Dobre che az biah na drug, che pak shtiah da izora nivata.
Men mi primestiha site-a ot edinia server na drugia bez da me preduprediat, i napravo poluchih novite ns servers po maila..
ei otkachih.
i ne si biah napravil backup na DB ot predishnia den, ta posle kato trygna se naloji da polzvam tehen, posle promeni na DB name i DB user, zaradi prefixite, koito se slagat na drugia im server.
otgore na vsichkoto na nego ne se podyrja SSL, a na men mi triabva, i sega akram bez nego.., na tryni.
FTP transfera e niakyv koshmar.., slojilli sa sega gledam alfa ver na PHP.. :/
ianche gledam sega pishe 1 mesec gratisen period za tia deto ne im rabotili site-ovete 4 dena. Aide da zamajat ochite malko :)
Ama kakvoto i da si govorim, za 7 lv. na mesec - Tolkova!
Za sega po-dobra alternativa za men ot goto.bg niama.
www.DaoBg.com - Българският Портал за Бойни Изкуства
| |
Тема
|
[re: old_moon]
|
|
Автор | serdjo (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.02 11:00 |
|
verno e jako se zboziha neshtata saita mi go njmashe 3 dni uzjas ama ne sa vinovni horata gramnala mashinata tvae vse pak az ochakvah da ima problemi pone 1 sedmica samo 3 dni si e dobre i sega edin mesec free bravo tova e dobre no sam saglasen s old_moon prosto sega te sa nai-dobri kato cena i kachestvo/gore-dolu/..za 5 kinta tolkoz neshta nikoi ne go predlaga a az imam i domein na izplashtane netrjbvashe da davam 14$ na kup....
abe dano da njama poveche problemi
| |
|
Ha ha ha... golemo izplashtane bre :) 14$ za kolko vreme za 1 godina li:)) hahaha
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Valeri () |
Публикувано | 30.11.02 13:15 |
|
Za tokova pari tolkova. To napravo si e bez pari i bih se uchudil ako vsichko e 100% idealno, no ne sam polzval uslugite im, taka che ne moga da komentiram za kachestvoto. Znam samo, che sam plashtal mnogo poveche i pak mnogo neshta ne biaha na nivo. Dori na edin server po edno vreme biah poluchil dostap do zialata im mySQL baza danni na vsichkite im saitove. Prosto si biah kachil PHPmyAdmin. Opraviha go kato im se obadih. Taka che mnogo ot evtinite hosting uslugi, predlagani na pazara ne sa na nujnoto nivo. Ne viziram goto.bg, niakoi da ne me razbere pogreshno.

| |
Тема
|
GOTO.BG sa pulni amatiori sas golemi pretentsii!
|
|
Автор |
JustCome (не позна) |
Публикувано | 01.12.02 19:45 |
|
Rocks
Ot nqkolko mesetsa sam s tqh i downtime ne e imalo
| |
|
|