Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:22 03.12.20 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Edno vaprosche...нови  
АвторQ1O (Нерегистриран)
Публикувано20.11.02 15:52



Kak se pravi taka che saita da e razpolojen centralno kato

?



Тема Re: Edno vaprosche...нови [re: Q1O]  
Автор css (zamislen)
Публикувано20.11.02 15:58



Tova se pravi s View-->Source


<body leftmargin=0 topmargin=0 marginwidth=0 marginheight=0>
<center>
<table width=750 cellspacing=0 cellpadding=0 border=0 bgcolor=#225588>
..................
..................
..................
</table>
</center>
</body>

vsichko e otnositelno

Редактирано от css на 20.11.02 16:02.



Тема Re: Edno vaprosche...нови [re: css]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано20.11.02 16:32



a zashto ne i s:

<body leftmargin=0 topmargin=0 marginwidth=0 marginheight=0>
<table width=750 cellspacing=0 cellpadding=0 border=0 bgcolor=#225588 align=center>
..................
..................
..................
</table>
</body>

?

Just a genius




Тема Re: Edno vaprosche...нови [re: Blake]  
Автор css (zamislen)
Публикувано20.11.02 17:21



da de, ama nali chovecheca iska kato v gbg.bg

vsichko e otnositelno


Тема Re: Edno vaprosche...нови [re: css]  
Автор JON_3_VOLTA (VOYAGE)
Публикувано20.11.02 17:30



E Blake vinagi e sas drugo mnenie. Parvo obi4a da otgori vednaga i posle da se uto4niava.(opravdava)



Тема Re: Edno vaprosche...нови [re: css]  
Автор spacer ()
Публикувано20.11.02 17:38



mnogo prawilno! :)))


abe, ako align="center", shto li ne body{text-align:center}?


-



Тема тоя стил...нови [re: spacer]  
Автор PllP (SubNet)
Публикувано20.11.02 17:47



<body style="text-align:center">

<div>neshto</div>
<table>
<tr>
<td >nishto</td>
</tr>
</table>
</body>
- probvai go v Opera - tablitsata zaminava na kino...



Тема Re: тоя стил...нови [re: PllP]  
Автор spacer ()
Публикувано20.11.02 17:56



tochno tam otiwa, da. :)))
I spored mene e po-prawilno.


-



Тема Re: тоя стил... [re: spacer]  
Автор spacer ()
Публикувано20.11.02 18:11



To nali znaesh che na mene Opera si mi e default browser, ta malko ot malko sum i ponauchil nomerata. Ama sega se zmislih, ponezhe oshte ne sum updete-nal na 7, tiq raboti mozhe i da sa pipnati. Wypreki che mene po shte me kefi da si ostane taka. wse pak stawa wypros za text-align:



Тема ???нови [re: JON_3_VOLTA]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано21.11.02 09:41



???
tva neshto ne go shvanah...

vse pak nalichieto na poveche ot 1 mnenie ne e neshto losho...
samo ne razbrah za kakvo tryabvashe da se utochnya (opravdaya) v sluchaya???

Just a genius





Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2020 Dir.bg Всички права запазени.