|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
iskate li
|
|
Автор |
tn1 (странен...) |
Публикувано | 02.11.02 00:07 |
|
nikoia vecher da:
1. piem zaedno i
2. ne govorim za web design?
predpolagam che pone s t.1 shte se spravim ;)))
well well well...
| |
|
i sus sigurnost niama da se spravim po tochka 2 
| |
Тема
|
Re: iskate li
[re: tn1]
|
|
Автор |
JetSpeeD (бързам бавно) |
Публикувано | 02.11.02 00:56 |
|
това по т.2 ама хич не го виждам как ще стане 
иначе т.1 бива  
Споко. Хубавите работи, бавно стават.
| |
Тема
|
Re: iskate li
[re: tn1]
|
|
Автор |
БaбaИлиицa (цифров зиг-заг) |
Публикувано | 02.11.02 19:55 |
|
Ами ние едно време го правехме... само т.1! т.2 не ни се получи нито веднъж...
Ох като го казвам това и се чувствам пенсионер, а съм само на 21! Но за последно съм се събирал с хората от клуба преди повече от година в една пицария и беше готино.
Понеже не познавам повечето посетители на клуба сега, защото не съм влизал тук (активно) поне от половин година, ще кажа, че преди срещнахме един голям проблем: НЕ ВСИЧКИ ЖИВЕЯТ В ЕДИН ГРАД. Да не кажа СФ, щото другите ще се обидят, ама си е така.
Въпреки всичко- НЕКА БЪДЕ... Много голяма молба: ако се събирате- намерете начин да поканите и БАбата! Имам си всичко, което е необходимо:
тел: 02/96562046 (не е импулсе, само е 8 цифри!)
GSM: 088 241198
mail:
Ще се радвам да се запозная с много нови хора в клубчето! И вярвам, че тези срещи са полезни не само заради пиенето!
БАба...
| |
Тема
|
Ами хайде...
[re: БaбaИлиицa]
|
|
Автор | Philip (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.11.02 22:46 |
|
И аз съм навит, доста време мина оттогава. Но при положение, че повечето сме в София, май друга алтернатива няма. Само не знам дали ще засечем удобно за всички време. Но да опитаме, струва си.
поздрави
Philip
| |
|
Ми хайде де... Ако до края на идната седмица никой не се навие, взимам инициативата в свои ръце и определям някакво място, дата и час- на който не му харесат- сам си е виновен, че е мълчал. Аз съм оставил достатъчно координати- пращайте предложения
а) за място
б) за ден
в) за час
Моите предложения отсега са за:
а) някой столичен клуб: Антре/ЕлКоразон или нещо от сорта
б) събота/неделя: номера е да не е в работен ден (но аз съм свободен всяка вечер)
в) вечерта, някъде 20:30-21:00, ама да е преди шумната музика!
Не претендирам, че съм избрал подходящото място- очаквам и други предложения. Досега сме се събирали в пицарии, сладкарници, бирарии и т.н... предлагам друга обстановка- не знам- КАЖЕТЕ НЕЩО ДЕ!
БАба...
| |
|
De da beshe v VN...
I know Karate, Kung Fu, and 47 other dangerous words.
| |
|
Едно предложение за място: Старият войн
но мисля че и клуб в по-ранен час (20:00 - 21:00) през седмицата ще свърши работа
Казвайте 
Споко. Хубавите работи, бавно стават.
| |
Тема
|
Re: Е хайде де!
[re: БaбaИлиицa]
|
|
Автор | Philip (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.11.02 01:50 |
|
Виж си мейла :)
За останалите - предлагам едно приятно и тихо местенце, по-скоро като барче, но спокойно и с достатъчно (и достатъчно добре отделени в отделно помещение) маси.
Хайде, драскайте на бабата, а също и насам -
| |
|
Ami are, az kisna tuka ot 1 god. pak nikoj ne znam lichno, samo sas spacera zadochno po ICQ chatim ot vreme na vreme.
vsichko e otnositelno
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|