Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:43 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Pomosht,pls..нови  
АвторJeni (Нерегистриран)
Публикувано04.08.02 12:51

Znam,4e moje da vi se stori glupav vaprosat mi,no sam absoluten novak i ne moga da razbera kak stava!
Polzvam Dreamweaver MX!
Na Web saita si imam left frame,v koito ima nqkolko linka.Kak da napravq taka,4e s klikvane na linka texta da otiva na osnovnata stranica,prosto posetitelite da ne hodqt na razli4ni stranici,a prosto da klikvat i da polu4avat infoto na osnovnata stranica!Nadqvam se me razbrahte!:)

Тема Re: Pomosht,pls..нови [re: Jeni]  
Автор Hoвoбpaнeц (уволняващ се)
Публикувано04.08.02 14:39

kato zadavash nov link ot menuto, trqbva da zadadesh i "target". V samiq frame set zadavash koi frame kakyv target da pritejava. Taka upravlqvash i linkovete.
Eto edin primer: pogledni v lqvo frame-a na Dir-a. Da kajem che leviqt freim e s target "left" a tozi, v koito postvame vyprosi i otgovori (desniq freim) e s target "right", syotvetno na link ot menu-to (leviq freim) zadavash osven url i target "right".

Автор pif_a (тъмнo син)
Публикувано04.08.02 15:33

Glupavi vaprosi niama, no nishto ne ti pre4i da se opitash parvo sam da stignesh do otgovora, da potarsish iz neta, da pro4etesh tova onova...

<a href="url" target="frame name"> click me </a>.

God hates us all...

Тема Re: Pomosht,pls.. [re: pif_a]  
Автор lewd ()
Публикувано05.08.02 10:40

toi mai iska kato natisne ot levi da hodi niakade nadolu v desnia.
ako e taka
v desnia kadeto iskash da hodish slagash bookmark
<a name="name"></a>

sled tova v liavo pishesh
<a href="#name" target="frame name" >click me</a>

АвторJeni (Нерегистриран)
Публикувано05.08.02 11:48

Blagodarq vi za pomoshta!
To4no tova iskash-kato kliknesh na linka v lqvata ramka,tekstat da se otvori v glavnata...
Razbrah kak stava,samo 4e ima edin problem.Linkat se otvarq na bql fon,a az iskah da se otvori prosto v dqsno,kato se zapazi osnovniq fon ....
Mojete li pak da pomognete?

Автор Borg (Нерегистриран)
Публикувано05.08.02 12:32

Това вече зависи от линка (самата страница кято отваряш). Приеми че имаш два отделни документа на един екран. Всеки сам за себе си (засега са отделни, като понаучиш още малко работи, ще разбереш нещо друго ;))))

"Търсейки по-доброто, често губим доброто" (Шекспир)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.