|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
е как става така?
|
|
Автор |
pro_O1 (специален) |
Публикувано | 30.05.02 17:14 |
|
открай време не бях ходил на сайта на любимите на всички АБЦ десигн анд цоммуницатион... кво ли дирех и аз там, ама няма значение... нещо ми щракна да им отворя портфолиото и да погледна последните проекти...
искам сега и тук някой много запознат с нещата да ми обясни следното - по какъв начин фирма, която хал хабер си няма от дизайн, визия, концепция и каквито още термини от бранша се сетиш е докопала толкова неща в портфолиото си? същото се отнася и за ония интелигенти - студио итти, дето им е по-лесно да си чопват дизайна на собствения сайт от други (опа, пардон, вече имат нов дизайн, който - уви - не пращи с особена оригиналност и дизайнерска мисъл, и ползва идейни похвати от преди 3-4 години) по времето когато вземат държавни поръчки.
та разгледайте им портфолиата на тия две екстра дизайн студиа и моля - светнете ме и мен в играта, защото ако те имат успех с лайната, които предлагат, то аз тярбва да бъда третиран като факир...
и преди някой да почне със селските изцепки - да завиждам и да, супер съм пълен със злоба. защо ли? защото това е олицетворението на тезата ми как сульо и пульо ебават майката на тоя сектор и можещите в него...
| |
Тема
|
Re: е как става така?
[re: pro_O1]
|
|
Автор | ./seddass (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.02 18:02 |
|
Verno , prav si za portfoliata i za vsichko ostanalo.
Koe tochno te iadosva?
Che te sa se dokopali do "tova" ili che ti ne mojesh da se dokopash do "tova".
Ako si dobur - shte gi zadminesh ,
ako li ne si - shte si grizesh noktite.
| |
|
"Ako imash dobyr marketing i sales, shte gi zadminesh" e po-pravilno kazano spored men...
| |
Тема
|
Re: WINNERS do what losers didn't! Превеждай си!
|
|
Автор |
zaxx (...) |
Публикувано | 30.05.02 18:22 |
|
бърз отговор:
защото бих си дал парите за който ще знае какво да направи (създаде, изгради), а не на някой, който се оправдава, оплаква и сере наляво и надясно...
пич ти с два лафа така се изцъка, че едва ли някой, който чете постинга ти ще ти даде и една поръчка. има си елементарни правила на поведение и етика във всеки бранш - ти преееба сичките...
има бая хляб да ядеш! не заслужаваш никакви поръчки!
Fear has killed more men than time... NO Fear!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Otgovor ::::: mi stava pochti (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.02 18:31 |
|
Mi i ti hubavo gi razgledai posle razgledai tvoite portfolia i si otgovori sam...ti mojesht li si ? lainar li si? sulio li si?
prosto si napravi sravnenie samo i za sebe si otgovori ama bez da se mislish za Misho Shamara v Bg web design.
i pogledni naistina mojeshtite , primer otgore Mescalito, da vidia edna psuvnia izpisana ot nego? ili niakoi da mu ebava na nego sectora? a seti zashto taka
uspehi i da zemish da si promenish Title na site "e-coNmmerce" leko e greshno , sigurno si pravil fokusi togava ta ne si zabeliazal, puk si perfecten inache , tva te zagroziava
| |
|
Vyprosyt e, che nai-chesto clientite ne razbirat nishtichko ot web/design/internet, a syshto i tehnite klienti, taka che de facto niama mnogo znachenie kolko e hubav site im :) Horata, deto se zanimavame s grafika chesto roptaem sreshtu niakoe po-groznichko izpylnenie, no vsyshnost to riadko ima znachenie. Kogato klientyt e dovolen i auditoriata mu e dovolna... znachi SITE e dobyr. Ne elementite mu, ne designa mu, ne koda mu... SITE. A sales sluji da obiasniava na klienta, kakyv dobyr izbor e napravil, kak vsichko e nared, bravo.. che klient otde da znae sa kato gleda portfolioto na firmata hubavi neshta li vijda, loshi li... :)
Basi, nishto ne si razbiram, a vie?
| |
Тема
|
|
|
Автор | vALE (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.02 20:24 |
|
Znachi pyrwo:
Zashto nawremeto se nalojiha PC-tata a ne Mac-owete? Mac-owete biaha po-dobri, no wypreki towa PC-tata dominirat dnes. Wypros na marketing, politika i sales.
Wtoro:
Az ne sym mnogo ubeden che ti si na strahotno super wisoko designersko niwo :)
Aide i po-malko roptania :)
pozdrawi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
JetSpeeD (бързам бавно) |
Публикувано | 31.05.02 00:44 |
|
Щото така става в БГ, пък и не само. Мисля че и ти си го разбрал. От кога не си правил проект за БГ? Тук не говорим само са WEB маркетинг и други възвишени фрази от сорта, въпроса си е до дебели връзки и точка.
Как ИТТИ взеха поръчката за министерски съвет или АБС сайта на столична община. Айде някой да ми каже дали е чувал за обявена общественна поръчка в бранша? Няма, няма и да чуе. Закона е такъв. До 10000 лв.
Не става и въпрос кой колко е добър, всичко опира до финансиране и информация.
Тва е положението.
Между другото, що ли си познах идеята от един мой стар проект в сайт от портфолиото на ИТТИ ;o)))
Да са живи и здрави.
Споко. Хубавите работи, бавно стават.
| |
Тема
|
Re: WINNERS do what losers didn't! Превеждай си!
[re: zaxx]
|
|
Автор |
pro_O1 (специален) |
Публикувано | 31.05.02 15:09 |
|
батка аз кво заслужавам не е тема на разговор с агент като теб. тук става дума за кадърност - не ми намесвай етика и скрупули защото в мен ги няма тия екстри, но едва ли заради тях ще седя гладен, защото добре си похапвам и сега и то не само лебец.
тия укори в стил учителка-в-детската-градина пък съвсем не ме впечатляват... пък и ако си събирах клиентите с постинги досега щях да съм много назад, така че предпочитам да им показвам с какво съм ПОВЕЧЕ от еди-кой-си вместо това...
но това не значи, че не ме е яд, на разни самозвани екипчета...
| |
|
аве бастун... тия които МОГАТ винаги съм ги уважавал и съм го показвал... ама за многознайковци като теб това сигурно е нещо крайно учудващо...
начина на изразяване е индивидуален и ако ти се праскаш на много културен и почервеняваш от лоши думи, то аз не го правя и най-вече не ми дреме особено за мнението на такива като теб...
а колко съм перфектен аз си знам идеално... и ако обърнеш внимание михо след дълги години упорство все пак успя да се уреди, така че май не му е зле...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|