Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:54 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема Hora kagete kakнови  
Автор***** (Нерегистриран)
Публикувано04.04.02 00:07

Zdraweite...
Iskamda popitam kak da otworia Hyperlink w now prozorez s Front Page ..

10x Blagodaria

Тема Re: Hora kagete kakнови [re: *****]  
Автор Zhvihti (непознат )
Публикувано04.04.02 00:26

Mi specialno za FrontPage ne znam. Ako iskash mojesh napravo v kodyt da si napishesh target="tuk idva imeto na frame-a", nai dobre za ime izpolzvai "_new". taka vinagi se otvarq v nov prozorec.

Тема Re: Hora kagete kakнови [re: Zhvihti]  
Автор StipeМодератор (Bandwagon)
Публикувано04.04.02 00:33

По принцип target=_blank е за нов прозорец, но когато ползваш фреймове става по-сложно. Туко що пробвах фрейма да се казва _blank ...и никакви нови прозорци не се отварят. Все си мисля че трябва да има специални запазени думи.....

Тема Лесно!нови [re: *****]  
Автор CAPULLO (walcol)
Публикувано04.04.02 01:45

Започни да пишеш "на ръка" и ще ти кажа, ако не знаеш. Front-а е за мързеливци!

Посети

за да си винаги осведомен!

Тема Re: Лесно!нови [re: CAPULLO]  
Автор Borg (Нерегистриран)
Публикувано04.04.02 09:30

а пък "на ръка" е за изостанали.

Бил за мързеливци ....

Търсейки по-доброто, често губим доброто

Тема Re: Лесно!нови [re: Borg]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано04.04.02 09:54

hehehe
tochno takova "obiasnenie" ne beh chuval... za izostanali (?!?!?)...

ne znam kakvo pravish ti, ama neshtata koito az pravia kato po-izostanal ne moje da gi napravi nito edin software za web...

Just a genius

Тема Re: Лесно! [re: CAPULLO]  
Автор hall (nezapoznat)
Публикувано04.04.02 11:35

Abe to i twoia sait

che doide ot myrzeliwite :)

<META content="MSHTML 5.00.2614.3500" name=GENERATOR>

Тема e haide haideнови [re: Borg]  
Автор AC (Болен ум)
Публикувано04.04.02 11:51

da ne se obijdame :)))

pak i toz pich za da pita kak se pravi tova sus sigurnost ne e ot nai-naprednalite... :)))

a inache murzelivci ma da vi vidia kak she si vurjete bazite danni za stranichkite ako ne sme nie pisachite na ruka :)))

ima i neshto drugo... gledam designeri -- front-end... mnogo umeiat na DW primerno... i kato vidiat html i se shashkat... panirat se bukvalno... hora s mnogo opit i kato stane duma za code i krai... i niama murdane... dokato imam chustvoto che tia det sme pochnali na ruka po-lesno se prisposobiavame kum editori kato DW... i posle po-lesno si opraviame problemite kato se sbluskame s neshto... ta v toia smisul bih preporuchal na seki da pochne purvo na ruka...

Freedom is just another word for nothing left to lose. (J.Joplin)

Тема Re: Лесно!нови [re: Blake]  
Публикувано04.04.02 12:05

Никой не отрича, че трябва да се пипа кода (след грубата работа). 70% от работата си върша с трекстов редактор. Обаче виз. продукт ми спестява много време за основата (таблици, картинки, линкове, фреймс ...). Едно време като се учех всичко си пишех. Обаче после открих за какво служат графичните среди.

Тема Re: e haide haideнови [re: AC]  
Публикувано04.04.02 12:08

Хе хе :))) напълно те подкрепям. Първо на ръка, после удобството

P.S.
Така трябва (за десигнерите). Има си девелопери за тази работа. Друг е въпроса че десигнера може да оплеска работата с незнание на основни понятия за HTML.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.