|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Kakwi zaplati wzemat web designerite w BG?
|
|
Автор | vALE (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.02 00:01 |
|
Ako moje da me swetnete po toia wypros :)
Blagodaria i nazdrawe!
| |
Тема
|
Re: Kakwi zaplati wzemat web designerite w BG?
[re: vALE]
|
|
Автор | onova (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.02 14:54 |
|
Малки :)
По принцип ако е за конкретен проект гледаш колко чеса би го правил и си определяш цена на час.
| |
Тема
|
eto i malka klasacia :
[re: onova]
|
|
Автор |
TlN-TlN ((the real one)) |
Публикувано | 18.01.02 16:24 |
|
Zavisi kwo razbirash po "web designer"
1. Tokushto zavarshil TU specialnost "robotika, komputarna graphica, multimedia.... etc. i narekal se web designer ... tozi tip hora zimat po 10 usd na site, no sa gotovi i da se pazariat
2. Pogromist zavarshil ili oshte ne... SU -> toi veche skacha i iska 150-200 usd (ako e doshal ot provansa v chuval da ne se plashi ot troleite), ako e sofianche i e bachkal tuk-tam ... veche se metka na 250 - 300 usd
3. Graphichen Designer... preminal predi 1-2 meseca ot predpechata kam web.... koito oshte pravi index page-a --> 1.5mb - 2mb, toi se bori za okolo 300 usd s ideiata da pravi samo PSD-ta.
4. Nai skapo platenite ---> hora s hudojestweno minalo, minali prez plakata, predpechata i ot 2 - 3 godini raboteshti izcialo WEB ... s mnogo konkursi, zad garba si, pone 20-30 izcialo izbachkani saitove + experimentalni flash graphici, animacii i t.n. te za 500 usd nema i da izliazat ot kashti.
5. Nevajmojno platenite .... okolo i nad 1000 usd na mesec ( 10-20 v BG) .....za tiah veche niamam dumi..... tai narechenite GURUTA :-))
teb koi te interesuvat ?
The Girls Just Like me!
| |
Тема
|
Re: eto i malka klasacia :
[re: TlN-TlN]
|
|
Автор |
pro_O1 (специален) |
Публикувано | 18.01.02 18:10 |
|
heh ti batko ako znaesh onq den kwa oferta mi beshe otprawena - holandska it firma mi izbuhwa s "imame edna rabota tochno kato za teb - 150 web kartichki i 25 flash igri. polowinata ot kartichkite trqbwa da sa flash, drugata gifowe. proekta da e gotow za 2 sedmici. plashtame 60 ewro"
;-)
| pro_01
|
| |
Тема
|
[re: pro_O1]
|
|
Автор |
TlN-TlN ((the real one)) |
Публикувано | 18.01.02 18:33 |
|
kaji im: " imate pravopisna geshka vmesto 60 evro ste ispusnali edno "k" t.e.
60 K evro "
bahti bastunite......
The Girls Just Like me!
| |
Тема
|
[re: pro_O1]
|
|
Автор | ZylOiliuff (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.02 19:33 |
|
Be tia tipowe da ne sa imali w predwid po 60 evro na kartichka? :D
Bah maamu, razni bastuni wzeha da ni misliat za talibani tuka!
I kwo, za 60 evro da im lijesh gyzy iskat!!!
Loshoto e che onia pichowe ot 1-2 tochka ste wzemat i da se nawiat, i posle edi obiasniawai na niakogo koe kolko struwa....
| |
Тема
|
|
|
Автор | vALE (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.02 22:14 |
|
Blagodaria za informaciata :)
Ami az samia rabotia kato HTML, javascript, XML etc. coder + web designer za amerikanska firma w US .... i tyi kato gledam ... shto da ne si naema edin dobyr web developer ot bg da mi swyrshi rabotata tuka ... s moita zaplata moga spokoino da si naema ne edin ami dwama web developeri w bg na dobra zaplata .... :) hehe samo triabwa da izmislia w swobodnoto wreme kakwo da prawia ...
a po princip pitam za zaplata zashtoto taka e po-eftino ot kolkoto da prawia porychki za zawyrsheni web sites ... mdaaa
a tui za ofertata na holandska firma - 60 ewro - teia iawno dosta se podigrawat s bulgarite ...
TIN-TIN - thanks otnowo!!!
Pozdrawi
| |
Тема
|
[re: vALE]
|
|
Автор |
evgord () |
Публикувано | 19.01.02 00:23 |
|
Направо ме размаза. Мога ли да се класирам за единия от двамата уеб деволпъри, дето ще ги вземеш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Suicider (Day-dreamer) |
Публикувано | 20.01.02 00:00 |
|
1. Tokushto zavarshil TU specialnost "robotika, komputarna graphica, multimedia....
Че роботиката има ли нещо общо с web-дизайна.
То живот ли е да го опишеш или просто да го издрайфаш
| |
|
Moga li az pak da se metna za vtori webmaster. Mnogo sam kurnaz za takava rabota daje imam niakolko neshta praveni za edin amerikanec, toi gi prodava na edin drug pak toi na kraini klienti ili mai takova mi obisniavashe .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|