Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:31 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ei neska se razsipah kato chuh ceniteнови  
Автор AC (ofte...)
Публикувано12.12.01 04:50

nachi malko predislovie... zimam edin kurs po web design... ei taka za kef i da polucha ocenka na umeniata si ot niakoi koito deistvitelno se e zanimaval s tova...

ta za nakraia ni turiha proekt... 4 stranici na edin site... tova beshe iziskvaneto... taka ili inache edni pitaha nakraia prepodavatela kolko she struva da im oformi niakoi stranicata - okolo 8 stranici ot zor... da kajem 10 kartinki i malko text... i toia me razbi... kaza ot $1000-$2000... deea... hm spomenah li che ne sum v bg... ma pak sa mnogo pari bre... i tova s tiahnoto si sudurjanie... kartiniki i t.n. Abe za den rabota ako reshih da se punesh da go praish veliko...

ta taka... reshih da spodelia s vas kakvo jivotno e tova web design-a...

P.S. hm, az niamah nikakva predstava che tolkoz se kotirat tia umenia bre... az se gledam na tova kato na maitap... ebati... chist HTML i da kajem malko JS...

niakoi ako ne se pritesniava moe li da spodeli podobni prejiviavania sus cifri... niakak da ustanovim cenata... shtot ako takiva pari mi davat az napuskam daskalo :)))

Trying is the first step towards failure. (Homer Simpson)

Тема Re: ei neska se razsipah kato chuh ceniteнови [re: AC]  
Авторcss (Нерегистриран)
Публикувано12.12.01 10:06

Не те знам къде живееш, ама тука за прост хтмл никой няма да те наеме.

Тема Re:emiнови [re: AC]  
Автор .:stfu:. (usr)
Публикувано12.12.01 10:11

kazvash 8 stranici i 10 snimki ama te moje da se napravqt po bezbroi razlichni nachini... a ne kakto ti predpolagash shlqpa shlqp 1000$ .
spored zavisi mnogo raboti

.:stfu:..:peace:.

Тема Re: ei neska se razsipah kato chuh ceniteнови [re: css]  
Автор .:stfu:. (usr)
Публикувано12.12.01 10:15

koi govori za prost HTML toi kaza che choveka si razbira ot rabotata.Ima takiva lichni stranici che da si otvorish ostata kato gi vidish ....

bla bla gluposti

.:stfu:..:peace:.

Тема Re: ei neska se razsipah kato chuh ceniteнови [re: AC]  
Автор achko (K`va titla, be?)
Публикувано12.12.01 11:29

samo taka za tiq koito karat kursove i posle pitat za kolko pari nqkoi moje da im go napravi :)

a ako taka se pla6ta tam kydeto jivee6 napravo zarqzvai daskaloto :)

Лиджанка, ойбръчтане, клек, подуука. Децет тоня четири кръгя за трийцпет минути... Барже!!!

Тема подобно преживяване ::нови [re: AC]  
Автор Jucky (shemet4e)
Публикувано12.12.01 16:01

...2 месеца поправки и преработки на дизайна и после "Съжалявам, но не можем да ти платим, защото не си била присъстваща в офиса..."

Споменах ли, че винаги съм си била в Бг?

the Disaster

Тема abe ne mi se navlizashe v istoriataнови [re: achko]  
Автор AC (ofte...)
Публикувано12.12.01 19:00

inache to kursa se okaza dosta elementaren
toia prepodavatela... umee si gi i ima vijdane za design ama umeniata mu v obshti linii se izcherpvat s DW... po edno vreme pochna da me pita mene... heh tolkoz sum go podtisnal (bez da iskam) che kaza che onia den hodil i si kupil knigi za $350... i to sichko zaradi edno menu deto pita kak se prai i az mu kazah che moga samo da go napisha ma na DW ne moga da go napravia...

pa tia pichove deto pitaha se okaza che prosto iskat da dobiat predstava... moje v posledstvie da sa videli che ne e za tiah taia rabota i da sa reshili da si platiat... neznam...

P.S. abe taka ili inache... ot cialata rabota namazah che mi predloji staj prepodavatelia... pak toi rabotil v Novell i ima poznati nasam natam... samo dobri neshta mogat da izleznat ot tova :)))

Тема Re: подобно преживяване ::нови [re: Jucky]  
Автор Dakota (отверт)
Публикувано12.12.01 19:05

Затова като правя един проект сега залагам deadline - max 1 месец по-късно да ми платят...иначе ще ми се обадят и ще ми кажат: Ама какво стана? Днес всичко се е самоизтрило и не работи... :))

Никоя армия не може да победи идея, чието време е дошло.

Тема Re: nishtoнови [re: Dakota]  
Авторnikoi (Нерегистриран)
Публикувано12.12.01 19:41

Spored men v Bulgaria ot web design nishto ne mozesh da izkarash.
Stava samo za hobi.
Buhtia veche 3 meseca edin sait i mi davat 150vl......

Тема hehнови [re: Dakota]  
Автор AC (ofte...)
Публикувано12.12.01 19:48

mnogo hora go praviat toia nomer
dosia biah chuval s macrosi za excelski i accesski proekti... ama vij za web page... osven ako ne sa ti dali parola za poddrujka ne se seshtam kak stava

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.