Тема
|
ei neska se razsipah kato chuh cenite
|
|
Автор |
AC (ofte...) |
Публикувано | 12.12.01 04:50 |
|
nachi malko predislovie... zimam edin kurs po web design... ei taka za kef i da polucha ocenka na umeniata si ot niakoi koito deistvitelno se e zanimaval s tova...
ta za nakraia ni turiha proekt... 4 stranici na edin site... tova beshe iziskvaneto... taka ili inache edni pitaha nakraia prepodavatela kolko she struva da im oformi niakoi stranicata - okolo 8 stranici ot zor... da kajem 10 kartinki i malko text... i toia me razbi... kaza ot $1000-$2000... deea... hm spomenah li che ne sum v bg... ma pak sa mnogo pari bre... i tova s tiahnoto si sudurjanie... kartiniki i t.n. Abe za den rabota ako reshih da se punesh da go praish veliko...
ta taka... reshih da spodelia s vas kakvo jivotno e tova web design-a...
P.S. hm, az niamah nikakva predstava che tolkoz se kotirat tia umenia bre... az se gledam na tova kato na maitap... ebati... chist HTML i da kajem malko JS...
niakoi ako ne se pritesniava moe li da spodeli podobni prejiviavania sus cifri... niakak da ustanovim cenata... shtot ako takiva pari mi davat az napuskam daskalo :)))
Trying is the first step towards failure. (Homer Simpson)
|
|
Тема
|
Re: ei neska se razsipah kato chuh cenite
[re: AC]
|
|
Автор | css (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.01 10:06 |
|
Не те знам къде живееш, ама тука за прост хтмл никой няма да те наеме.
|
|
|
kazvash 8 stranici i 10 snimki ama te moje da se napravqt po bezbroi razlichni nachini... a ne kakto ti predpolagash shlqpa shlqp 1000$ .
spored zavisi mnogo raboti
.:stfu:..:peace:.
|
|
Тема
|
[re: css]
|
|
Автор |
.:stfu:. (usr) |
Публикувано | 12.12.01 10:15 |
|
koi govori za prost HTML toi kaza che choveka si razbira ot rabotata.Ima takiva lichni stranici che da si otvorish ostata kato gi vidish ....
bla bla gluposti
.:stfu:..:peace:.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
achko (K`va titla, be?) |
Публикувано | 12.12.01 11:29 |
|
samo taka za tiq koito karat kursove i posle pitat za kolko pari nqkoi moje da im go napravi :)
a ako taka se pla6ta tam kydeto jivee6 napravo zarqzvai daskaloto :)
Лиджанка, ойбръчтане, клек, подуука. Децет тоня четири кръгя за трийцпет минути... Барже!!!
|
|
Тема
|
подобно преживяване ::
|
|
Автор |
Jucky (shemet4e) |
Публикувано | 12.12.01 16:01 |
|
...2 месеца поправки и преработки на дизайна и после "Съжалявам, но не можем да ти платим, защото не си била присъстваща в офиса..."
Споменах ли, че винаги съм си била в Бг?
the Disaster
|
|
Тема
|
abe ne mi se navlizashe v istoriata
[re: achko]
|
|
Автор |
AC (ofte...) |
Публикувано | 12.12.01 19:00 |
|
inache to kursa se okaza dosta elementaren
toia prepodavatela... umee si gi i ima vijdane za design ama umeniata mu v obshti linii se izcherpvat s DW... po edno vreme pochna da me pita mene... heh tolkoz sum go podtisnal (bez da iskam) che kaza che onia den hodil i si kupil knigi za $350... i to sichko zaradi edno menu deto pita kak se prai i az mu kazah che moga samo da go napisha ma na DW ne moga da go napravia...
pa tia pichove deto pitaha se okaza che prosto iskat da dobiat predstava... moje v posledstvie da sa videli che ne e za tiah taia rabota i da sa reshili da si platiat... neznam...
P.S. abe taka ili inache... ot cialata rabota namazah che mi predloji staj prepodavatelia... pak toi rabotil v Novell i ima poznati nasam natam... samo dobri neshta mogat da izleznat ot tova :)))
|
|
Тема
|
Re: подобно преживяване ::
[re: Jucky]
|
|
Автор |
Dakota (отверт) |
Публикувано | 12.12.01 19:05 |
|
Затова като правя един проект сега залагам deadline - max 1 месец по-късно да ми платят...иначе ще ми се обадят и ще ми кажат: Ама какво стана? Днес всичко се е самоизтрило и не работи... :))
Никоя армия не може да победи идея, чието време е дошло.
|
|
Тема
|
Re: nishto
[re: Dakota]
|
|
Автор | nikoi (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.01 19:41 |
|
Spored men v Bulgaria ot web design nishto ne mozesh da izkarash.
Stava samo za hobi.
Buhtia veche 3 meseca edin sait i mi davat 150vl......
|
|
Тема
|
heh
[re: Dakota]
|
|
Автор |
AC (ofte...) |
Публикувано | 12.12.01 19:48 |
|
mnogo hora go praviat toia nomer
dosia biah chuval s macrosi za excelski i accesski proekti... ama vij za web page... osven ako ne sa ti dali parola za poddrujka ne se seshtam kak stava
|
|