Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:27 05.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kakvo mislite za sita mi. Ocenqvam vsichki mneniq.нови  
Автор CKY2K (непознат)
Публикувано09.12.01 16:32

Flash + PHP + MySQL + CGI

Тема Re: Kakvo mislite za sita mi. Ocenqvam vsichki mneniq.нови [re: CKY2K]  
Автор Maniac ()
Публикувано09.12.01 17:47

kak si go napravil na .COM ? ? ?? iskam da znam?

ami dosta dobar design mnogo me kefi no e malko bavno ama lipsvat interesni neshta na sajta

VIJ GO

Тема Re: Kakvo mislite za sita mi. Ocenqvam vsichki mneniq.нови [re: Maniac]  
Автор CKY2K (непознат)
Публикувано09.12.01 21:39

kvo shte reche "interesni neshta" ??

ami .com si go registrirah

Автор Maniac ()
Публикувано09.12.01 22:25

znaci ama kvo plati i kak stava registraciata

a na signaturata ia napravi po dobre kat mojtas : [url]http://www.gocholab.com[/rl]

estestveno sloji U pred rl ama za da vidish kak stava

VIJ GO

Автор CKY2K (непознат)
Публикувано09.12.01 22:30

da be znam kak stava...

mi www.namezero.com otivash i regvash

Авторfidel (Нерегистриран)
Публикувано09.12.01 22:32

Name Zero e dobro hrumvane!
Ama drugot mi idva malko mnozko!
NE CHE sam pritiv Flash-a ama malko go nedolubvam!

АвторFidel (Нерегистриран)
Публикувано09.12.01 22:48

Za manika!
Slushai /B/priatel vzemi i si popravi pravopisa v groznoto i maloumno saitche.
Za dizaina vaobshte niama da govoria zashtoto e otvratitelen, no синьо се пише така, а не - синйо!
Haide sas zdrave!

Тема Re: Kakvo mislite za sita mi. Ocenqvam vsichki mneniq.нови [re: fidel]  
Автор Maniac ()
Публикувано09.12.01 23:42

znam kak se pishe SINIO ama prosto ne znam kade e ER MALUK shtoto pisha s flex type a q si daj tvoia site da vidime na koj e maloumen be tapir da ne govorrime ce znam html ot 3 dni

VIJ GO

Автор achko (K`va titla, be?)
Публикувано10.12.01 00:45

heh pi4o ne se kazva govoriME a govorim i tova e edno mnogo prosto pravilo v bylgarskiq ezik makar 4e vsi4ki 6opi si ME-kat kato posrani ama pone ne vsi4ki go pi6at taka

ER malyk ako pi6e6 na foneti4na kirilica se namira na mqstoto na X

i ne razbiram za6to stoi6 tuka nau4il HTML predi 3 dni ?!?!!?!? i se izkazva6 navsqkade kompetentno i na si4ko otgore vyv vseki tvoi posting kazva6 ne6to za toq tvoq site koito za men e o6te edno mazalo v neta

prosto ne se butai navsqkade za6toto ako prodyljava6 v toq duh horata tuk prosto 6te po4nat da ne ti obry6tat vnimanie ili samo da te psuvat :) ina4e entusiazma ti e pohvalen no moq li4en savet e da ide6 na slaveikov da si kupi6 naprimer edin photoshop 6 i edna DEBELA knijka za nego sled tova da se pozanimava6 polovin godina s grafika i mislq 4e togava 6te moje6 da sedne6 i da si dade6 ravnosmetka 4e si stanal mnogo po-dobyr no drugite s nqkolko klasi nad teb i edinstvenoto koeto trqbva da pravi6 e da u4i6

taka 4e se pozanimai seriozno i ne si vyobrazqvai 4e si golqm designer :) za6toto po tozi na4in budi6 samo smqh

PS do vsi4ki ostanali: syjalqvam 4e napravih takova liri4no otklonenie ne mu e mqstoto tuka ama... na men mi pisna ot veliki izkazvaniq i kato nqma6 kakvo da kaje6 e po-dobre da zamyl4i6

tz tz tz mai napravih rabota na moderatora tuka...

Лиджанка, ойбръчтане, клек, подуука. Децет тоня четири кръгя за трийцпет минути... Барже!!!

Тема Re: Kakvo mislite za sita mi. Ocenqvam vsichki mneniq.нови [re: achko]  
Автор Maniac ()
Публикувано10.12.01 01:10

tova mi e signaturata moj covek:))) nikade ne sam kazval ce sam velik designer no mnoog hora kazah ce sajta kato sudurjanie ne kuca designa znam ce e slab no ceta naposledak mnogo i znam dosta povece ot nqkoj hora vupreki ce sam go naucil predi 3 dni sega redaktiram sajta s DREAMWEAVER a utre shte mahna mazalata na jalto det sam gi pisal a pravopisa az ne sam mu obrashtal hic vnimanie daje pisha bez da gledam a mersi ce mi kaza za ER MALIK ь ей го yes:)) shtto pa se kirilizirah predi 3 dni:)

VIJ GO

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.