|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
GloBul site
|
|
Автор |
БaбaИлиицa (и баба знае) |
Публикувано | 22.11.01 00:17 |
|
Какво мислите по темата за сайта на новия български ГСМ оператор? ??? Мен ме кефи определено- е не е връх на сладоледа или непостижимо тнорение, но на фона на цялата българска простотия в мрежата си е направо супер, а като се вземе предвид и сайта на Мтел... включително и тия с СМС-ите и стриита... направо ги бият по всички параметри. Само звука на интрото ме издразни- и по-точно това тонално набиране върху музиката!
Някой да не си помисли, че е мое дело сайта- повечето знаят, че аз и да искам- това няма да го направя (поне сам де!) Обаче ми е любопитно, какво мисли гилдията по въпроса?
Благодаря за вниманието...
|когато гледате, виждайте дребните неща
|големите ги виждат всички
|но те нямат значение...
| |
|
Впечатлен съм. Особено от , които са направили сайта. Видях, че Technical и Creative directors са българи. Браво!
| |
|
да, приятен е наистина...
жалко - опитах се всячески да им изкопая инфо за контакти още като стартираха, че да се намърдам и аз ама неуспешно ;-)
| i got a problem solver - it's name is revolver
| pro_01
| |
|
flash introto e edno malko nedorazumenie:-)
nito vuobshte e nujno na takuv tip sait, nito e ka4estveno, a be opredeleno ne e hubavo
ina4e saita na men mi haresva
:: No one lives forever ::
| |
|
Е анджек де- и на мен не ми хареса тоя флеш в началото- е музиката е готина, ама щото е извадена от рекламата, а тук е като притурка- все едно не й е тук мястото- можеха да я сложат в един невидим swf на основната страница и да бъде фонов звук, ама да е значително по-тихичка...
|когато гледате, виждайте дребните неща
|големите ги виждат всички
|но те нямат значение...
| |
|
dobyr sait opredeleno
stana iasno che towa intro wyobshte ne triabwa da e tam
drazni me samo wyprosnika w nachalnata stranica
| |
Тема
|
Re: GloBul site
[re: БaбaИлиицa]
|
|
Автор |
Borg (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.01 13:40 |
|
Mdaa, hubav site. Ne vidjah introto, a njamam i jelanie, zatova nishto nemoga da kaja za nego, no site-to opredeleno e hubavo. Mtel mogat samo da zavijdat zaradi nekadurnostta si.
Те са вече тук !!! От много отдавна ...
| |
Тема
|
[re: SEAL]
|
|
Автор |
pro_O1 (специален) |
Публикувано | 22.11.01 15:12 |
|
introto opredeleno sux no kato dizajn wytre e cool...
| i got a problem solver - it's name is revolver
| pro_01
| |
|
e, sega, to mojeha mnogo neshta da se napravqt, vuprosa e za segashnoto izpulnenie
predstavi si da hodish tam po 2 puti vseki den i da ti se nalaga da minavash vseki put prez flash-a ako ne si si dobavil vtorata stranica kum favorites... dosadno e
:: No one lives forever ::
| |
Тема
|
[re: SEAL]
|
|
Автор |
pif_a () |
Публикувано | 22.11.01 19:52 |
|
Kato zqlo saita e gotin, no spored men nqma nuzda ot intro. Vse pak se predpolaga, 4e Globul ste imat golqma posestaemost, a imaiki v predvid nashite vrazki, za mnogo hora introto bi bilo drazneshto.
God hates us all...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|