|
Тема
|
Излагация голяма
|
|
Автор |
Haco () |
Публикувано | 03.11.01 22:19 |
|
Погледнете само title-a на страницата на Министерството на здравеопазването
Абе човек и грам английски да не е учил през живота си с по малко грешки ще го напише  
www.info-bg.com
| |
Тема
|
Re: Излагация голяма
[re: Haco]
|
|
Автор |
hrisunko (Наблюдател) |
Публикувано | 03.11.01 23:50 |
|
Изглежда като че ли е нарочно... Наистина трябва да го е писало някой 8-9 годишно хлапе, макар че и те вече са къде къде по-добре...
Несподелена любов - това е въпрос без отговор.!
| |
|
напротив колега, писал го е по-скоро някой към 60г. и нагоре... вика му се стара версия 60.+... щото повечето млади (изключая мен разбира се) знаят английски...
Ама ти що така си ми обърнал гръб на снимката? Знам я аз тая шапка...
|когато гледате, виждайте дребните неща
|големите ги виждат всички
|но те нямат значение...
Да махнем настрана мисълта за грешките, разсъждавах кратко време и стигнах до въпроси без отговори:
1. защо титъла на българската версия трябва да е на английски език?
2. защо има английска версия, като ЦЯЛАТА е ъндър кънструкшън?
3. защо и в малкото от английската версия, надписа отгоре е на български?
4. за какво са ми линковете в несъществуващата английска версия, като те водят пак до българската?
5. кой ли е превел и малкото, което е на английски?
интересно е лицето на БГ министерството(та) в мрежатаРедактирано от БaбaИлиицa на 04.11.01 01:34.
| |
|
Уеб сайт за пример! Поздравления! Догодина със сигурност ще спечели БГ Уеб Сайт 2002! Поне аз ще гласувам за него...
P.S. Снимката е според настроението...
Несподелена любов - това е въпрос без отговор.!
***Редактирано от hrisunko на 04.11.01 10:44.
| |
|
Понеже имам поглед върху страниците на правителствените институции (нямам нищо общо с тях де и дизайна им)
Но като цяло пълна мъка то си стига само да погледнете страницата на парламента и да се откажете по нататък.
Пълна скръб ни е лицето пред света. Тук таме има желание да има и страница на англисйки език. Там думи като корекция на правописа и обновяване са еретични.
Да не говорим за това, че половината министерства си нямат и страници. А примерно е имало стара версия на сайта, която е подновенна но с друго URL (старита си стои и без дума за това, ч е има нова)
Половината министерства са си сменили имената в новото правителство, но иди се сети...
Абе какво да ви говоря...........

www.info-bg.com
| |
Тема
|
|
|
Автор |
wili98 (beta tester) |
Публикувано | 05.11.01 21:09 |
|
Ave mani drugo az ne sporq che znam EN, ama da sednesh da pishesh neshto koeto se ochakwa da go widqt mnogo hora i to da te predstawq teb i da naprawish prawopisni greshki - DOBRE kofti ama ubawo.. imal si gelanie..
No da naprawish takawa glupost na sait koito predstawq nqkakwa instituciq....
E towa e podsydimo!!!!!
Da ne goworim kolko pari struwa tozi sait ot dyrgawnata hazna...
JAVA lets make things badly and slow!!
| |
Тема
|
abe az mislia che izburzvate
|
|
Автор |
AC (ofte...) |
Публикувано | 05.11.01 21:39 |
|
che greshki ima, ima
i che e tupo, tupo e
ama tuka idvame do neshto za koeto i az sum mislil... po-golemite site-ove deto sum gledal ne se obnoviavat nikoga s nova versia predi tia da e izpipana do poslednia detail. koga za posleden put vidiahte yahoo primerno da izkara stranica v koiato polovinata neshta sa under construction... tova za profitata... obache e iasno che toz deto go pravi tova ne e profi i zatova mislia che tria da posmuknem ochakvaniata si
koi znae koi neshtastnik (bez loshi chuvstva), niakoi tam chovek s otverka, deto im opravia kompovete i pisheshtite mashini, go prai tova... sigurno ne mu i plashtat dopulnitelno za tova... a moje i prosto da e 16-godishnia plemennik na shefa na lichen sustav na ministerstvoto... taka ili inache... edva li e niakoi deto ima koi znae kva polza ot tova da se napravi kato horata... dori imeto ne si e slojil kato web master.
a i choveka si e napisal che sichko e under construction... tova iavno tria da vkluchva i "niamah vreme za spell check" :)
I am not crazy. I just have been in a very bad mood for the last 23 years.
| |
Тема
|
[re: wili98]
|
|
Автор | XXX (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.11.01 12:46 |
|
Какво му се чудите толкова.Просто парите отделени за Web site (а сигурно не са малко) е трябвало да отидат в "наш човек",а не в някое професионално WebStudio.
И децата знаят защо...
| |
Тема
|
[re: XXX]
|
|
Автор |
wili98 (beta tester) |
Публикувано | 06.11.01 18:09 |
|
Ave az se wyzmushtawam ne se chudq....
To drugoqdche ne e moglo da stane wse pak nali sme w BG :(((
JAVA lets make things badly and slow!!
| |
|
Абе трагедията е, че човек, като плаща, трябва да знае за какво си е дал парите. А тук: дадени са пари от хазната за неясно какво и на кого. Изобщо, има закони и тия неща трябва да се правят на публичен търг, а цената умишлено се занижава, за да излезе извън законовото задължение за търг и да се използва това като вратичка в закона, каквато то е в действителност. След това се сключват няколко поредни договора, за да се източат няколко минимални суми и пак всичко става без търг. Що ли го пиша, га не го знае всеки това. Ама ми е обидно, че са дали апри- от онези, които и аз, и вие, всички сме платили под формата на данък. И за какво? Не е ясно. Щото въпроса не е само до мерака- и аз имам мерак за държавна поръчка, въпреки, че знам, че не ми е по силите. Ама какво от това?
|когато гледате, виждайте дребните неща
|големите ги виждат всички
|но те нямат значение...
| |
|
|
|
|