Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:14 12.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема predlagam boykot na...нови  
Авторkarhu (Нерегистриран)
Публикувано12.10.01 15:48

..vsichki konkursi v koito uchastvat organizatori ot netage i abc design

za visia maj njama nujda da spomenavam sled poslednite novini =)

Тема Re: predlagam boykot na...нови [re: karhu]  
Автор dzver (чатер)
Публикувано12.10.01 16:10

edno vreme v uchilishte imashe podobni predlojenia:

"predlagam vsichki da izbiagame ot chas, zashtoto... (zashtoto dnes ne sum si napisal domashnoto)"

i posle ako niakoi se drupne

"aide be, shube"

Тема Re: predlagam boykot na...нови [re: dzver]  
Публикувано12.10.01 16:17

komsomolski primer - shte me proshtavash =)

predlojenieto e za tezo koito ne simpatizirat na nachina na provejdane i organizacija na podoben rod konkursi ot netage i abc design

(teb njama da te pitam kakvo obshto imash zashtoto e ochevadno ;)

Авторdevane (Нерегистриран)
Публикувано12.10.01 16:26

az primerno ne simpatiziran ama predlagam izobshto da ne navivate tolkova za tia konkursi ... vsichki znaem che v bylgaria 99% ot neshtata se praviat s shurobadjanashtinka jilka ... tai che si e iasno koi kakvo spechelil i zashto :))))
ko se vryzvate tolkoz na takiva glupavi konkursi :)

Автор Mescalito (маршрут)
Публикувано12.10.01 16:29

Abe tia konkursi ne sa li syvsem chastni firmeni? Koi si ti da kazvash na firmite kak da si provejdat konkursite? Az moga da organiziram konkurs, v koito ne moje da uchastva nikoi, koito e pod 20 godini, debel, grozen, glupav ili jena, i nikoi ne moje da mi kaje nishto, osven da syska bezsilno. Zashtoto az moga da pravia, kakvoto si poiskam, stiga da ne precha niakomu. Na koito ne mu haresva, logichno ne uchastva. Drug e vyprosyt, che mnogo hora vyzpriemate tozi konkurs kato nacionalen, t.e. che opredelia nai-dobrite web designeri v Bg. A toi e prosto firmen, kakto ima nagradi ot tipa "Nagrada na spisanie 'Mlad Somnanbul' za nai-krasiva noshtnica"
Vseki ima pravo da organizira meropriatia s corrupt reglament, juri, oceniavane i t.n. i t.n...

Тема Re: predlagam boykot na...нови [re: Mescalito]  
АвторStany (Нерегистриран)
Публикувано12.10.01 16:32

bravo :) nai-posle da procheta edin smislen i post !

Тема Re: predlagam boykot na...нови [re: Mescalito]  
Публикувано12.10.01 16:36

ne Mescalito ne e taka

konkursa e BGsite - az sym bylgarski grajdanin i nikoj ne moje da mi kaje "koj si ti" zashtoto az sym az kakyvto e i vseki drug grajdanin na Bulgaria

sys syshtata logika moga da ti kaja "ti si bastun i cyrvul i grozen i debel" i ti nishto ne mojesh da kajesh - obache....

v edno grajdansko obshtestvo vseki ima pravo na mnenie i na svobodnoto mu izkazvane - taka che zapazi tija "koj si ti" za lokalna upotreba ;)

АвторGogo (Нерегистриран)
Публикувано12.10.01 16:39

I kvo?
Mi boikotirai gi!
Sled dajd - kachulka...

To i minalata godina shtiahte da gi boikotirate, a sega pak vi gledam 1000 maimuni uchastvate.

Ne e lud toia deto iade banicata, a toia deto mu ia dava!

Тема Re: predlagam boykot na...нови [re: Gogo]  
Публикувано12.10.01 16:41

hmm - "boikotirai gi" oznachava da ne uchastvam v konkursa...

ti uchastva li? - ako ne znachi si gi boikotiral - welcome to the club! :D

АвторGogo (Нерегистриран)
Публикувано12.10.01 16:45

Ne sam uchastval.
Prosto ne priemam pravilata im. Vsashnost ne moga i da gi razbera. Vsiaka godina gi promeniat. I vse taka, che da e ugodno na Justin.
Momicheto si e kompleksarka - to e vidno.

Neka si izbiva kompleksite, no zashto na nash grab?!

No i tia ne e vinovna, che tolkova narod i se vrazvate - kogato uchastvate, vie priemate pravilata i. Znachi niama za kakvo da revete... Sami ste si vinovni.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.