Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:09 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Тема кой ще се осемени утре?нови  
Автор БaбaИлиицa (дебел шрифт)
Публикувано12.10.01 20:59

който смята да ходи на (о)семинара в НДК утре да постне тук по една бележка да набележм мястото и часа на срещата и да се съвокупим (не го разбирайте в този смисъл, в който предполагам, че сте го разбрали) агитката от клуба! Е ако някой не се блазни от идеята- да не го приема за задължение или покана- просто повод да се видим- тези, които не сме се виждали или да се видим за пореден път- тези, които сме се виждали.

Както и да е- ако никой не иска да поства- просто утре знаете как да ме намерите! Пък аз отивам да чуя- може пък да не е като шоуто в сряда!?

Баба...

_
Бабо,защо са ти толкова големи очите?
Бабо,защо са ти толкова големи зъбите?
Ти май не си баба?

Тема Споконови [re: БaбaИлиицa]  
Автор BoGdanov (Странник)
Публикувано12.10.01 22:14

Миналата година семинара беше по зле
аз ще съмс една вратовръзка на URL-cheta
забелязва се

Българската литература

Тема Re: кой ще се осемени утре?нови [re: БaбaИлиицa]  
Автор Bcekи ()
Публикувано12.10.01 23:17

Ами аз съм задължен да участвам в осеминара и затова няма как да се измъкна, обаче се съмнявам някой друг да се осмели да дойде. Още повече, че и пари искат.

И в случай, че някой все пак има еретичната мисъл да идва - СПРИ СЕ! ОГЛЕДАЙ СЕ! ОСЛУШАЙ СЕ и ПОДМИНИ!

Миналата година бях, темите бяха същите и общо взето особена полза нямаше. Е ако някой е толкова зажаднял за знания може и да се отбие. Но за съвсем малко.

Design is what we are living for.

Тема Re: Споконови [re: BoGdanov]  
Публикувано13.10.01 00:10

След като видях риза на иконки от експлорър- нищо не ме учудва, но си прав- лесно се открива!

| Баба--- от времето, когато джапанката беше идеологически символ на капиталистическата диверсия---

Тема ъхъм? [re: Bcekи]  
Публикувано13.10.01 00:12

Недей така бе човек: на 50% ме разубеди... още един подобен пост и направо се отказвам от всичко мило родно---

Апропо, защо си задължен да присъстваш ако не е тайна: взе награда или ще четеш лекция?

| Баба--- от времето, когато джапанката беше идеологически символ на капиталистическата диверсия---

Абе ходих на "да груви плейс" и нещо се сменило? Абе не че е лошо- направо е култ, ама са изчезнали мислите в жълто??? А те ме кефеха много- понякога ходех да си ги препрочитам за кураж и след сън за събуждане, а сега ги няма- къде са?

Баба---

Редактирано от БaбaИлиицa на 13.10.01 00:17.

Тема Той никой не ходинови [re: БaбaИлиицa]  
Автор BoGdanov (Странник)
Публикувано13.10.01 07:35

заради лекциите
а най вече - да видиш свят (разбирай бранш)
и той да те види:)
То най интереното е отвън на терасата

Българската литература

Тема ама аз не отидох---нови [re: BoGdanov]  
Публикувано13.10.01 21:22

Абе аз всъщност не отидох- като гледам бранша не беше особено ентусиезиран да посети събитието на годината, особено след сряда!

А ако някой от бранша държи да ме види: знае как да се свърже с мен: няма да му откажа!

Тема Re: ама аз не отидох---нови [re: БaбaИлиицa]  
Автор hrisunko (Наблюдател)
Публикувано13.10.01 23:11

Ама то днес ли е било (събота)? Аз мислех, че е в неделя :(( Така или иначе нямаше да имам днес възможност да отида. Нещо сметките ми се оказаха грешни...

Нека бъдем оптимисти!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.