|
Тема
|
кой ще се осемени утре?
|
|
Автор |
БaбaИлиицa (дебел шрифт) |
Публикувано | 12.10.01 20:59 |
|
който смята да ходи на (о)семинара в НДК утре да постне тук по една бележка да набележм мястото и часа на срещата и да се съвокупим (не го разбирайте в този смисъл, в който предполагам, че сте го разбрали) агитката от клуба! Е ако някой не се блазни от идеята- да не го приема за задължение или покана- просто повод да се видим- тези, които не сме се виждали или да се видим за пореден път- тези, които сме се виждали.
Както и да е- ако никой не иска да поства- просто утре знаете как да ме намерите! Пък аз отивам да чуя- може пък да не е като шоуто в сряда!?
Баба...
_
Бабо,защо са ти толкова големи очите?
Бабо,защо са ти толкова големи зъбите?
Ти май не си баба?
| |
|
Миналата година семинара беше по зле
аз ще съмс една вратовръзка на URL-cheta
забелязва се
Българската литература
| |
|
Ами аз съм задължен да участвам в осеминара и затова няма как да се измъкна, обаче се съмнявам някой друг да се осмели да дойде. Още повече, че и пари искат.
И в случай, че някой все пак има еретичната мисъл да идва - СПРИ СЕ! ОГЛЕДАЙ СЕ! ОСЛУШАЙ СЕ и ПОДМИНИ!
Миналата година бях, темите бяха същите и общо взето особена полза нямаше. Е ако някой е толкова зажаднял за знания може и да се отбие. Но за съвсем малко. 
Design is what we are living for.
| |
|
След като видях риза на иконки от експлорър- нищо не ме учудва, но си прав- лесно се открива!
| Баба--- от времето, когато джапанката беше идеологически символ на капиталистическата диверсия---
| |
|
Недей така бе човек: на 50% ме разубеди... още един подобен пост и направо се отказвам от всичко мило родно---
Апропо, защо си задължен да присъстваш ако не е тайна: взе награда или ще четеш лекция?
| Баба--- от времето, когато джапанката беше идеологически символ на капиталистическата диверсия---
Абе ходих на "да груви плейс" и нещо се сменило? Абе не че е лошо- направо е култ, ама са изчезнали мислите в жълто??? А те ме кефеха много- понякога ходех да си ги препрочитам за кураж и след сън за събуждане, а сега ги няма- къде са?
Баба---Редактирано от БaбaИлиицa на 13.10.01 00:17.
| |
|
заради лекциите
а най вече - да видиш свят (разбирай бранш)
и той да те види:)
То най интереното е отвън на терасата
Българската литература
| |
|
Абе аз всъщност не отидох- като гледам бранша не беше особено ентусиезиран да посети събитието на годината, особено след сряда!
А ако някой от бранша държи да ме види: знае как да се свърже с мен: няма да му откажа!
| |
|
Ама то днес ли е било (събота)? Аз мислех, че е в неделя :(( Така или иначе нямаше да имам днес възможност да отида. Нещо сметките ми се оказаха грешни...
Нека бъдем оптимисти!
| |
|
|
|
|