|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
DZVERE, kvo stana s nagradite?
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 09.10.01 10:00 |
|
moje li da se nauchi po nekakuf nachin koi e spechelil neshto? Ili trebe da odim vkupom do NDK-to?
Just a genius
| |
Тема
|
Re: DZVERE, kvo stana s nagradite?
[re: Blake]
|
|
Автор | :-) (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.01 11:13 |
|
Mai DZVERA se pokri neshto.......... :)))))))))))))
Az lichno ne smiatam da hoda, she chakam da mi ia (nagradata) donesat w kashti !!!
:-))
| |
Тема
|
Re: DZVERE, kvo stana s nagradite?
[re: :-)]
|
|
Автор | kod (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.01 11:45 |
|
Estestveno, tezi koito shte specheliat znaiat - nali triabvat pari za provejdaneto na konkursa...
Majtap de...
Ama to losho kogato majtapa stane istina...
Pak majtap de...
Breee dokoga li moga da si pisha otrichashti se dvuredia :)
| |
Тема
|
dzvera izliza v nelegalnost ;)
[re: kod]
|
|
Автор |
dzver (чатер) |
Публикувано | 09.10.01 12:09 |
|
za 24 chasa, che me sudraha ot lubopitstvo :)
btw, shte vi kaja edno neshto, deto prosto mi se reve kato go gledam...
v LICHEN SITE ot pyrvite 10 websita 7 sa moshenichestvali :P
Ima edin web, v kojto na 10 glasa ima po 1 istinski (i to sumnitelno istinski)
Veche sum si nabeliazal ako pravia tova neshto dogodina kak shte stane taka, che da e maximalno spravedlivo :) No za tova samo ako ne me razkusate ot kritiki sled 10-i ...
| |
Тема
|
Re: dzvera izliza v nelegalnost ;)
[re: dzver]
|
|
Автор | kod (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.01 12:35 |
|
Hm, sas sigurnost ti si choveka kojto naj-malko zaslujava kritiki.
Estestveno, do momenta v kojto reshish da ne obiavish koi sa moshennicite i ne poprechish te da vzemat nagradi...
Ako smiatash da prenebregnesh moshennichestvata i da ne signalizirash organizatorite (koeto ne mi se viarva no znae li chovek???) veche shte si edin ot naj-kritikuvanite.
A ako organizatorite ne vzemat pod vnimanie zabelejkite ti bi sledvalo da otpravish kritikite si na samoto nagrajdavane - tam niama koj da ti zapushi ustata...
Estestveno, niama nachin niakoi da razbere koi sa s realni glasove, koi ne, az lichno sam sklonen da poviarvam na tova koeto kazvash...
Samo se zamislih za edno neshto - ako niakoi ot moite posetiteli naprimer e reshil da mi napravi usluga i e natrupal po niakakv nachin 1-2 hiliadi glasa, az shte otnesa kalaia... Abe hem k.. hem v...... ne stava iavno :)
| |
Тема
|
[re: kod]
|
|
Автор |
dzver (чатер) |
Публикувано | 09.10.01 14:35 |
|
niama da gi razkritikuvam oficialno... ne moga da sum chak tolkova gaden.
oshte poveche che izvun kategoriata za lichen site pyrvite mesta sa v obshti linii iasni KAK sa si spechelili glasovete i vsichko izglejda chestno (e, ima malko spam, no kakvo ot tova?)
predstavi si niakakvo 15 godishno sladurche, koeto se e sudralo ot trud za da napravi web site, posle da naviva priqtelite si da glasuvat za nego i nakraja samo da glasuva 80-90 puti za sebe si, s trepet sedi tam i chaka da obiaviat rezultatite. Posle izliza edin gadniar i kazva "Shame list: edikoj si edikakvo si"...
prosto ne se vryzva :-)
po vreme na samoto glasuvane neprekusnato sledih saitovete, koito durpat nagore v klasaciata i mislia, che vsichko e bilo v ramkite na fairplay-a... do kolkoto takuv e vuzmojen, a tam kudeto lipsvashe fairplay imashe fix-ove na php-tata, kakto i priqtelski razgovori. V kraja na kraishtata oficialno sym diskvalificiral samo 1 web site, kojto e "index of directory" i vutre ima instalacia na I LOVE YOU (sigurno e bil odobren ot chovek, kojto e bil mnogo umoren ili nedospal ili gospod znae:).
| |
Тема
|
spored men...
[re: Blake]
|
|
Автор | SEAL (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.01 15:11 |
|
Vsi4ki nominirani se uvedomqvat predvaritelno s e-mail. Ako oba4e si polu4il samo obiknoven e-mail ot ABC design, 4e si dobre doshul v NDK, zna4i ne si ot pe4elivshite 4isla na toto2:-)
Pone taka beshe minalata godina...
| |
Тема
|
Re: spored men...
[re: SEAL]
|
|
Автор |
hrisunko (Наблюдател) |
Публикувано | 09.10.01 19:04 |
|
А дали и тази година е така?
Нека бъдем оптимисти!
| |
|
abe dreme mi na saidera
Ах ! Каква грешка направих ! Родих се !
Важна е каузата............ Drive in. Fly out.
| |
Тема
|
[re: dzver]
|
|
Автор |
Stipe (Bandwagon) |
Публикувано | 09.10.01 23:49 |
|
разбира се че този който се е опитвал да лъже трябва да бъде дисклалифициран и да му бъде обяснено защо е постъпено така с него. Иначе ще печели този, който може да лъже по добре ;)
Хората мислят, че историите се сътворяват от човека. Всъщност е точно обратното
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|