|
Тема
|
Помощ моля
|
|
Автор |
Hoвoбpaнeц (уволняващ се) |
Публикувано | 15.09.01 18:13 |
|
Как да намеря Nameservers за домейна ми. Чувал съм, че Битекс имали ... но въобще не съм запознат. Може би има и други, но не знам нито един.
| |
|
Значи по принцип Nameserver-и има много. Всеки доставчик или голям сайт поддържа собствен.
Само че трябва да имат някаква изгода от това да обслужват и твоя домайн - все пак това е някакъв трафик към тях.
Обикновенно там, където се хоства сайта (предполагам, имаш такъв щом имаш домайн) , там има и DNS, който да го обслужва.
Къде ти е хостинга? Или не си избрал още?
| |
|
Истината е там, че наистина не съм избрал хостинг. Признавам - гледам да спестя пари като опитам с ЦЦ.
Другия вариант е да си платя легално. Но въобще не съм запознат с платения хостинг.

| |
|
Драги Новобранецо,
До днес си мислех, че плащане с "ЦЦ" е легален метод за плащане, но от теб разбирам, че не е. Искам само да те предупредя, че ми е писнало навсякъде да ми третират "ЦЦ" с предубеждения, само заради това, че съм ти сънародник. И още: ако разбера, че все пак си се опитал да платиш някъде с крадена кредитна карта, 111 000 км2 ще ти се видят много, ама много малко пространство.
www->$->www->$$->www->$$$->
| |
|
Благодаря за информацията. Бих се радвал ако спреш да пишеш с такъв заплашителен тон. Мисля, че можеш да се държиш като нормален човек.
Имам едно на ум от тук нататък за ЦЦ-то.
Поздрави.
п.с. Препоръчай тогава нещо евтино!
| |
|
Радвам, се че си ме разбрал от първият път.
www->$->www->$$->www->$$$->
| |
|
|
|
|