|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
как вървят цените
|
|
Автор | kлиeнт (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.01 19:16 |
|
за направата на уеб страници? Няколко човека ми предлагат да ми направят сайт, но цените които искат за едно и също нещо са много различни
| |
Тема
|
Re: как вървят цените
[re: kлиeнт]
|
|
Автор |
achko (непознат
) |
Публикувано | 03.04.01 20:11 |
|
ami vij sega zavisi za kakvo
naprimer 6te ima li animaciq kolko podstranici 6te ima6 6te se izpolzva li javascript etc.
za pove4e info moje6 da mi drasne6 edin mail na gaden@abv.bg
| |
|
Vav make sche ti napravim kwato i da e za 30-60$
zavisi ot slojnosta
ako se interesuvasch
vladislav@need.bg
Az sam fen bE.
| |
Тема
|
[re: achko]
|
|
Автор | kлиeнт (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.01 20:26 |
|
На една страница ще има главно текст, 2-3 снимки. без анимация. без екстри, просто да бъде добре подредено и изглеждащо. Всички страници. общо 4 ще бъдат с такова съдържание
| |
Тема
|
ами разлечне са естествено...
|
|
Автор |
БaбaИлиицa (пенсионер) |
Публикувано | 03.04.01 22:13 |
|
Е ако е само това (4 стр. с текст и по две снимки) около 10-15 долара... 20 най-много... Но има графични студия, които взимат и много повече... Общо взето има хора всякакви и искат различни пари... Все едно да тръгнеш да си ремонтираш автомобила, за една и съща повреда ще ти поискат различни пари в различните сервизи, ако отидеш в оторизирания сервиз ще ти вземат около 10 ПЪТИ повече отколкото в кварталния... Ами нета не се различава особена... Ето, моята лична преценка е 10-15 долара, зависи колко и какъв текст... Ако си навитак, пиши ми на babailiica@dir.bg.... Разлеката между цените е породена от същото, което поражда разликата в цените при сервизите- колко бързо, колко качествено, за всичко ли е помислил девелопера (мога да ти направя страница и да те я покажа колко красиво изглежда и ти да ахнеш, но това не значи, че всички в интернет ще я виждат така красива както и ти- лесно могат да те манипулират ако не разбираш достатъчно!) и много други фактори!
Поздрави...
Баба...
P.S. има и хора, които вероятно ще ти направят такава страница безплатно, в този случай има два варианта:
1- нищо не разбират... без коментар...
2- разбират, но са никой и за да стъпят на пазара предлагат безплатни услуги като за начало...
В повечето случаи имаш първи вариант...
Информацията е като радиацията- няма я, но оказва влияние...
| |
Тема
|
|
|
Автор | oko (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.01 22:39 |
|
$15, ostawi e-mail - a si, za da se swarjam
| |
|
И така си нямам друга работа- искаш ли да ти го направя за без пари- ей така като услуга... Не ти искам нито реклама, нито банери- нищо!
Ако си съгласен, пиши ми на
Не всяка хипотеза е хипотетична, но всичко хипотетично е хипотеза:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
achko (непознат
) |
Публикувано | 04.04.01 00:00 |
|
mi de da znam za 50 leva vsi4ko???
| |
Тема
|
|
|
Автор | Pla-men (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.01 00:17 |
|
Kajete mi malko nadejni sponsori pls
| |
Тема
|
[re: Pla-men]
|
|
Автор |
achko (непознат
) |
Публикувано | 04.04.01 00:20 |
|
abe,.... ti nameri kade da go post-ne6 tova za sponsorite :(
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|