Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:30 14.07.25 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлеринови  
Автор Kyзмич ()
Публикувано22.07.07 12:14

защо някой пуснал нещо от книгата, нека админа да отвори специална тема - да се пише там какво става в книгата. Който не иска да знае, да не чете. Предполагам, не малко хора им е интересно какво става. Не мисля, че ако знам кой умира на края няма да ми е интересно да я прочета. От вчера ровя разни английски форуми, за да разбера какво става накрая - намерих невероятни глупости, както и интересни постинги.
Ако модератора реши - от мен има каса бира

от hendy
направо използвайте тази тема :)
и не пия бира :)

Редактирано от hendy на 22.07.07 13:35.

Тема Re: Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлеринови [re: Kyзмич]  
Автор hendyМодератор (holistic)
Публикувано23.07.07 13:07

ето виждаш ли, като не е забранено и не е интересно :))))

Тема Re: Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлеринови [re: Kyзмич]  
Публикувано24.07.07 13:22

прочетох я
поне хари111111111111 се оказа прав, верно се женят :)
ебаси захаросаната история стана накрая, но нищо, нека са живи и здрави всички :))

Тема Re: Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлнови [re: hendy]  
Автор Deidara (Azure Dragon)
Публикувано24.07.07 14:31

Това е детска книга в основата си

. Не можеше да бастисат Хари-то.

Но историята около Снейпи бе добре направена... бтв аз фсе още си мисля, че не е читав.

Art is an explosion!

Тема Re: Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлнови [re: Deidara]  
Автор Naia (Mara Jade)
Публикувано25.07.07 09:25

Абе първа глава не звучи много като за деца, но щом е решила поне края да е такъв, нека така да бъде

Няма пряк път до там, където си струва да отидеш!

Редактирано от Naia на 25.07.07 09:26.

Тема Re: Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлнови [re: Deidara]  
Публикувано25.07.07 12:28

аз пък съм голям фен на Снейп и ми стана много мъчно за него (не толкова, че умря, ами историята му)
и много ме изкефи Хари как си е кръстил детето :)

Тема Re: Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлнови [re: Naia]  
Публикувано25.07.07 12:30

добър е финалът, просто е малко класически :)
но в това няма нищо лошо, доста изстрадаха докато добутат до него, няма нужда и да умират всички :)

Автор DarthSparhawk (Sith Lord)
Публикувано25.07.07 13:13

МНОГО Е ГОТИНА И КНИГАТА, И СПЕЦИАЛНО ФИНАЛЪТ! Ако си спомняте, аз винаги съм си бил фен на Харито и не можете да си представите колко щастлив бях накрая.
Още съм замаян от щастие - като в сън.

- сайт за фентъзи и фантастика

Автор Mycлoн (непознат )
Публикувано25.07.07 13:44

Хъм, ами като се има предвид, че свърших да чета към 5 сутринта а в 9 станах за работа, малко ми е трудно още да осмисля прочетенето. Финалът е ясен: малко холивудски, но това според мен поне беше ясно от доста отадавна. Все пак Хари Потър е (беше) предимно детска книга, пък и май билдунгсроманът като цяло клони към хепиенд (поне тези които аз съм чел, макар и да са малко). Въпросът бе, кого ще "жертва" Роулинг. В това отношение според мен романът предлага интересно решение. Фред и Доби няма да ги коментирам, но Снейп и Лупин са доста някак си "логични": те са последните от групата Джеймс, Сириус, и т.н. Особено много ми направи впечатление една забележка някъде по уики-тата, ако не се лъжа, как Снейп опитва да намери очите на Лили, поглеждайки Хари преди да умре. Тук определено трябва да се отдаде заслуженото на Роулинг: определено много добро хрумване. Друг силен момент е истинската причина за смъртта на Дъмбълдор (проклинанието от камъка, не "физическото" му смърт причинена от Снейп) - изкупление за стореното на сестра му.
Лъжата на майката на Малфой накрая също е интересна. Според мен тук Роулинг имала страхотна идея, която не е успяла да "реализира" добре.

Тема Re: Вместо да има забрани и сръдни - тема за спойлнови [re: Mycлoн]  
Автор DarthSparhawk (Sith Lord)
Публикувано25.07.07 14:29

Роулинг е чудесна авторка. Сега ако е умна, трябва никога повече да не пише нищо за тоя свят освен пустата енциклопедия, дето я готви. Не би било хубаво, ако тръгне да прави още книги. ХП си е перфектен, както е.

- сайт за фентъзи и фантастика

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.