|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
Тема
|
R.A.B. v kniga7
|
|
Автор |
potter 4 (хакерката) |
Публикувано | 03.01.06 10:25 |
|
Tolkova me be6e jal,4e ne znaete koi e R.A.B. i zatova re6ih da spodelq s vas.Toi vsa6tnost e bratat na Remus Lupin-Ритвалд Арк-Белд,koito u4astva v ekipa za Razbirane i barzo reagirane nad Horkuinksite,koito pomagat na Harry.
"Ти притежаваш сила,която Волдемор никога не е имал."
| |
|
тея лайна откъде си ги измъти сега
! don't touch
| |
Тема
|
Re: R.A.B. v kniga7
[re: Saint Demmi]
|
|
Автор | ben (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.06 15:43 |
|
Сент Деми, знаеш ли, че си пределно тъп. Човека се е объркал!
| |
Тема
|
[re: potter 4]
|
|
Автор | Eлeнтapи (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.06 09:12 |
|
Джо Роулинг каза в едно интервю, че Лупин няма брат!
| |
|
ъ, не ми се вярва...според мен ще е тъпо, ако е братът на Лупин...а още повече, че ние май изобщо не знаем, че има брат...
| |
Тема
|
[re: squeal]
|
|
Автор | potter4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.06 10:50 |
|
Na men mi e vse taia dali Lupin ima brat,no edno da znaete ot mene-nito si izmisliam,nito govoria gluposti!Tova e istina-4ela sam sedmata kniga doniakade na angliiski!
| |
|
ох, мил/а...това съвсем не трябваше да го казваш..доколкото знам Роулинг май още изобщо не е почнала да пише 7та книга...чел/а си накой фф..значи изобщо няма Лупинов брат..поне засега
| |
Тема
|
[re: potter4]
|
|
Автор | rako (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.06 11:40 |
|
Ей,извинявай,ама май си чела баба си на английски!!!Както вече доста от хората тук казаха, така и аз ще кажа:
СЕДМАТА КНИГА ЗА ХАРИ ПОТЪР ОЩЕ НЕ Е НАПИСАНА!!!Тепърва ще се пише през януари и не може да си я чела освен на сън!!!!!
| |
Тема
|
[re: rako]
|
|
Автор |
merope (чистокръвна) |
Публикувано | 05.01.06 12:06 |
|
Ха-ха! До колкото си спомням ти беше проповедник на идеята, о не грешка, ти беше един от многото проповедници на идеята, че седмата книга е написана. Даже и пусна превода, нали? Е, радвам се, че си се осъзнал навреме. Колкото до РАБ не съм го чела това интервю, където Роулинг казва, че Лупин няма брат, пък може и да не съм го забелязала, но на тоза етап според мен нищо не е изключено. Много съм изненадана от това, колко бързо феновете се сетиха точно за Регулус Блек. Това значи, че не четат книгата просто ей така, ами търсят и скритите послания.
Писъците бяха спрели, ледената вълна се отдръпваше...
| |
Тема
|
[re: merope]
|
|
Автор |
squeal (mf) |
Публикувано | 05.01.06 14:19 |
|
общо взето повечето от хората, които сме се събрали тук, се опитваме да гадаем за бъдещето, обаче се позоваваме на вече съществуващи книги...а не на някои, които не са написани все още..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | >> (покажи всички)
|
|
|