|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
не знам как точно трябва да се изразя, че да ме разберете правилно....
влизам аз в клуба- и какво да видя- след като веднъж на някой му е хрумнало да превръща клуба в лексикон, първа страница е пълна с темички озаглавени "какво мислите за..."
не е лошо- анкетите са в дъното на цяла наука занимаваща се с общественото мнение- ама все пак има граници някакви....
на скоро една сладка професорка обясняваше как всъщност в началото на всичко има идея- една такава, първична, истинска- и как всичко след нея- след първоначалният и образ е просто копие на копието...
не че и изобщо идеята за подобни анкети е супер оригинална, ама все в някакъв момент, когато нещо се изчерпа, се предполага че могат да ви хрумнат и други идеи примерно...
да сте чували за асоциативно мислене случайно?
All I want is here.
| |
|
не само съм чувал за асоциативното мислене, но и говоря за него на лекциите си`Нито съм пускал теми от рода на посочените, нито съм отговарял в тях
| |
|
нямаш шанс :)
НДП
| |
|
. По стара традиция първо се пускат множество еднакви теми, после теми за темите, после теми за темите за темите и т.н. Накрая нервите на модератора може и да не издържат и ще се събудим с едно чистичко клубче. 
Човек, когато стане стар,
Хей-хо...
Бутилката му е другар,
А пък дъждът вали, вали.
| |
|

! don't touch
| |
Тема
|
Re: абе, хора....
[re: Гoлият]
|
|
Автор |
hendy (holistic) |
Публикувано | 06.12.05 22:54 |
|
не че нещо, ама в това отношение не сте случили на модератор :)
по принцип много рядко трия, освен ако не е изключително абсолютно наложително
и съм с доста нерви ;)
НДП
| |
|
Асоциативно мислене...ъъъъ...., още една бира, моля.
П.П. Не разбирам, призоваваш към асоциативно мислене или обратното или нещо друго
| |
|
абе не знам, май беше само пример :)))
охх, не мога да ти погледна мнение и да не се ухиля като видя сигнатурата :)))))
All will be well, little one.
| |
|
Е значи спокойно мога да 'наплюя' асоциативното мислене като бананова кора с вероятност да се подхлъзнеш 10% и вероятност да съжаляваш, че си го използвал 200%
| |
|
Точно все едно се върнах отново в четвърти клас …”какво мислите за марийка …дорийка …филийка …и нейният приятел …па и за приятеля на нейния приятел ….пък ако вземете да напишете нещо и за нейната приятелка ..па и другата две три думи .…”
ujzzzzz
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|