Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:14 15.07.25 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Дени ...нови  
Автор breathless (Hypnotized)
Публикувано17.11.05 11:33

тъй като строгата ни модераторка () каза да преместим дискусията в отделна тема, го правя:

не мисля, че си ме разбрала правилно. наистина, въпросът ми е зададен гадно, но не е породен от това, че момиченцето реагира така, защото й е интересно, а по друга причина, а именно:
тя е съученичка на брейни... не ми казвай, че не може да й каже всичко това всеки ден и да си говорят надълго нашироко за великия фф на брейни. ами може. и сигурно го правят.
просто тя преиграва във форума, опитвайки се да зарадва брейниту, като покаже на останалите хора, колко много й харесва. ама това го разбрахме. както и разбрахме, че се познават и са най-добри приятелки и ако втората също започне да поства разказчета, първата също ще пише тъпи коментари.
ми не е приятно, да му се невиди.
въпросът ми колко книги е чела си беше чиста провокация, така е. но си имам мотиви. и просто си доказах нещо.
е, тя пожела да не й говоря повече - няма да го направя, но се надявам да разбере, че дразни като преиграва по този начин.

а колкото до ла, може би наистина се е заяла, е и ?
аз зададох на момичето въпрос, а те го изкараха сякаш съм я напсувала и обрекла на вечно душевно страдание. и аз бих се заяла, ако онези двете бяха заговорили на ла, както заговориха на мен.
защото ти може да си пийсфул крийчър (), но аз лично не съм от мълчаливите и си казвам, когато нещо ме ядосва или дразни.

и понеже ще стане един голям офтопик, нека да сложим и нещо по темата:
някой чу ли вече саундтрака на хп 4 ?

He's gone so far to find the hope - he's never coming back.

Тема Re: Дени ...нови [re: breathless]  
Автор God Thoth (!Champions!)
Публикувано17.11.05 11:40

аз слушам моби

Soon

Тема Re: Дени ...нови [re: God Thoth]  
Публикувано17.11.05 11:41

трябва да ти кажа... по едно време беше забавно да отговаряш на всичко, но се изчерпа. не остана нищо забавно.

Автор brainy (умна)
Публикувано17.11.05 11:45

Честно никога не сме обсъждали "великият" ми фенфикшън освен в интернет. А когато човек хареса нещо той може непрекъсанто да казва, че е хубаво и където си поиска разбира се. Тя просто се опитва да покаже, че ми харесва фенфика и за това винаги ми отговаря и не мисля, че трябва да я съдим заради това, че винаги ми отговаря. Ти и без това не ми четеш фенфикшъна и не виждам смисъл да се рдразниш от тези мнения. Щеше да е друго, ако темата беше твоя или четеше разказа и ти харесваше, но не е така. Просто се опитва да докаже, че всяка глава и е харесала. Както вече каза дени когато харесваш нещо не можеш да се откопчиш от него и винаги повтаряш, че ти харесва. А за лалаит знаем, че се заяжда когато не и е добро настроението или нещо подобно, но просто не виждам смисъл да си го изкарва на нас с заяжданията си. Аз повече няма какво да напиша. Поздрави.

Sometimes you must be cruel to be kind...

Автор God Thoth (!Champions!)
Публикувано17.11.05 11:47

оки, щом казваш

Soon

Тема Re: Дени ...нови [re: brainy]  
Публикувано17.11.05 11:58

ами може би е момент да започнете да го обсъждате извън нета, защото е страшно досадно след всяко твое мнение да следва 'леле, много е готиноооо, как го правииииш' и т.н.
схванахме вече, че го харесва, но разбирам, да постваше разни критики и отделно мнение към всяка глава, както прави дени, но нееее, неее, тя ще пише все и една и съща простоия, с цел да ми опъне нервите, да й кажа, че е досадна и после да изляза 'тая дето не може да живее без да се заяжда'.
да му се невиди, толкова ли не можех да схванеш, че е Досадно непрекъснато да пише такива неща ? най малкото, защото може да ти ги каже лично. или пък, по добрия вариант - да ги каже веднъж и да престана да повтаря едно и също нещо.
нека ти кажа нещо, твоят фф е един от най слабите в клуба - ако тя наистина толкова се радваше на него, то на останалите щеше по 5 мнения да поства на глава със същите словоизлияния.
извод: тя говори така, защото ти е най добра приятелка и няма как да ме накараш да мисля друго.

а колкото до това дали съм ти чела разказа : за твое сведение съм чела няколко глави, колкото да разбера, че за нищо не става, без да е редактиран - ако искам да чета неща на ла ще чета нейни си, знам че добре пише.

и да ти кажа, може да се заяжда когато не й е добро настроението, но ти и приятелката ти можете да скапете настроението на всеки с малко по-чувствителни нерви, така че не се обаждай.
както според теб, ла няма право да си го изкарва на вас, то и аз не мисля,ч е е редно тука да си се четкате с приятелката си постоянноп и то по толкова очевиден и досаден начин.

Автор hendyМодератор (holistic)
Публикувано17.11.05 13:36

абе новият ост на джон уилямс ли е?
че чух, че ще се отказва преди време, ако е така - жалко

AAAAA - American Association Against Acronym Abuse

Автор hendyМодератор (holistic)
Публикувано17.11.05 13:37

ами най-малкото така ужасно забатачват самата тема с разказа, която би трябвало да има ок.21 ((май)) мнения в нея, а коментарите да са отделно, но не би

AAAAA - American Association Against Acronym Abuse

Тема Re: Дени ...нови [re: hendy]  
Автор vogelfrei (Leviathan)
Публикувано17.11.05 14:07

пак не се сдържа с тия скоби :)

I'm so fed up with symmetry...

Тема Re: Дени ...нови [re: hendy]  
Автор ashleiy (магьосница)
Публикувано17.11.05 19:22

Добре ще престана с тъпите мнения.Сори ако съм била досадна....

blue]"Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата''

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.