Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:51 15.07.25 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Кучето ми ме ухапа?Защо?Помощт спешно!нови  
Автор brainy (умна)
Публикувано27.08.05 18:07

Днес като ходих при кучето ми то беше легнало и аз го погалих по главичката и после по коремчето и то ми скочи кум лицето да ме захапе и изджафка.Защооо го направи това 6 годишно е кучето Италянско Гонче е по порода.Защо го направи?Моля ви помощт!

Тема Re: Кучето ми ме ухапа?Защо?Помощт спешно!нови [re: brainy]  
Автор Darth Sparhawk (Sith Lord)
Публикувано27.08.05 18:35

нещо може да го боли. да му е било топло. да има гъдел... успя ли да те нарани?

- сайт за фентъзи и фантастика

Автор lalait (lunatic)
Публикувано27.08.05 19:20

прати ми снимка на кучето си по кю, моля те! аз като малка имах плюшено гонче((:

а иначе: ако скоро се е било с друго куче или някакво др животно може и да е бяс, но не вярвам.
за първи път ли те хапе?
вероятно,както каза спарки,си улучила неподходящия момент.
кучето на най-добрата ми приятелка ме хапе непрекъснато, защото му минавам покрай храната, примерно, но в никакъв случай от злоба, много добро животно е.

за всеки случай отиди да ти бият една инжекция против тетанус и такива работи. профилактично(:

Are you still around, why haven't you managed to die yet ?

Тема Re: Кучето ми ме ухапа?Защо?Помощт спешно!нови [re: lalait]  
Автор brainy (умна)
Публикувано27.08.05 20:04

Не успя да ме нарани защото се друпнах имам само драскотини.Може и да е от ревност защото сега повече гледаме малкото ни кученце.За пръв път ме хапе а е на 6 години а досега беше много миличък.Ми някои знае ли ветеринар нещо за да се посъветвам?

Автор PsYcHo_NuN (Monahinq)
Публикувано27.08.05 20:34

хапе 'щото му се хапе.по принцип пове4ето животни се дразнят ако изведнъж ги набараш по корема тъй като е много уязвимо място. просто се е 4уствало заплашено,не зна4и 4е света е свършил.то преди вси4ко е и ку4е а ку4етата хапят!

I tried to see things from your point of view but I couldn't stick my head that far up my ass!

Тема Re: Кучето ми ме ухапа?Защо?Помощт спешно!нови [re: PsYcHo_NuN]  
Автор brainy (умна)
Публикувано27.08.05 20:43

Той попринцип обича да се гали по коремчето за това.Незнам има някой хора дето казват:"А това е животно какво искаш?"Е и какво като е животно.И то има чувства и на него му е позволено да хапе да лае.Може да не е човек но като е животно незначи че не може да чуства да прави каквото си иска.И то има душа.А някой път ние хората се държим с тях като едно нищо а не трябва така защото и те за живи души.Нали?

Автор PsYcHo_NuN (Monahinq)
Публикувано27.08.05 20:55

дори най-доброто и дресирано животно преди вси4ко си остава животно и не можеш да го промениш.дори принципно да му харесва да го галиш по корема има моменти в които просто (както ние хората) може да не е на кеф а и може да го е болял корема или нещо от сорта не знаеш.а и ако изведнъж си го пипнала може да се е стреснал.в крайна сметка и аз бия хора които ме пипнат изведнъж не се притеснявай нищо му няма просто си го изловила в кофти момент.а ако по принцип си е 4исто ку4ето няма болести тогава няма какво да се притесняваш 4е те е ухапало само да се промиеш.мене ку4ета са ме хапали по лицето,краката (адски злобно) и къде ли още не,и то ку4ета които са си живяли в нас от както съм била бебе и свикнали с мене до безкрай.

I tried to see things from your point of view but I couldn't stick my head that far up my ass!

Тема Re: Кучето ми ме ухапа?Защо?Помощт спешно!нови [re: PsYcHo_NuN]  
Автор brainy (умна)
Публикувано27.08.05 21:00

Да много благодаря

Автор Darth Sparhawk (Sith Lord)
Публикувано27.08.05 21:14

Може би наистина ревнува. Трябва да му обръщате и на него внимание, колкото и сладко да е новото кученце.

- сайт за фентъзи и фантастика

Тема Re: Кучето ми ме ухапа?Защо?Помощт спешно!нови [re: Darth Sparhawk]  
Автор brainy (умна)
Публикувано27.08.05 21:50

Еми ние много му обръшаме внимание.Обаче баща ми каза че изчезва.Ох много ми е мъчно чак ми се плаче!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.