Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:38 16.11.24 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Welcome to Dystopia...нови  
Автор breathless (ltb)
Публикувано19.01.05 19:33

Име на замъка: Dystopia /ако все още някой иска да разбере откъде идва името...мога да ви обясня=)/

Домове: 4 са:...

Acquaria:
[Slytherin]

Елемент: Вода.

Цвят: Синьо

Метал: Сребро.

Герб и животно: Дракон.

Разположение в замъка: Надолу, под скалите, нещо като подземия, има и части под водата. Защо точно там, ами защото домът е свързан с водата и трябва да е близо до нея.

Flamma:
[Gryffindor]

Елемент: Огън.

Цвят: Червено

Метал: Злато.

Герб и животно: Феникс.

Разположение: Значи, задната част на замъка, не тази, която гледа към морето, е полу-изсечена в скалите. Там са Флама. Защо? Защото скалите, в които са изсечени кулите на Фламия са от заспал вулкан, домът трябва да има общо с огън.

Aeria:
[Ravenclaw]

Елемент: Въздух.

Цвят: Оранжево.

Метал: Платина.

Герб и животно: Хипогриф. /мисля, че е най-подходящ, защото все пак лети.../

Разположение в замъка: В предната част на замъка, в най-високите кули. За да е във въздуха...

Terra:
[Hufflepuff]

Елемент: Земя.

Цвят: Зелено.

Метал: Бронз.

Герб и животно: Кентавър. Защото са свързани с конете, какво по-свързано със земята от това...?

Разположение в замъка: Ами и те са в подземията, но над Аквария, ние сме съвсем под водата, а те са в земята, нали се казват Тера, все пак...

Кръчмите ни: 2 са... /мисля, че и без картинки на кръчмите ще минем./

Ordina:

Описание: Нещо като 'Меденото царство' или..как се казваше онази кръчма в Хогсмийд?
Весела кръчмичка, в която да пийваш бирен шейк и кока кола /enjoy/, тук идват и учители и прилежни ученици, да се отпуснат малко.=)
Смятам, да е на два етажа, много готино... Големи прозорци, да влиза повече светлина...

Разположение: Ами, тя е на плажа под замъка. Какво по-готино от кръчма на плажа?=) Ех, искам да е лято...

Red Eye:

Описание: Ами, пълна противоположност на Ордина. Мрачно място, на което се събират разни мистериозни магьосници, пие се силен алкохол и се пушат разни...неща. Т
Тук идват само някои ученици и то много рядко, защото е забранено от учителите... Но така или иначе те не стъпват тук, освен в много редки случаи...
Ще е на един етаж. С малки дървени маси. Тъмна е, заради малките прозорчета, покрити с плътни завеси... Задимена.

Разположение: Значи, излизаш от замъка и вървиш към гората зад него... Малко по навътре стигат до кръчмата.

Значи...Ако сте съгласни с всичко това /само гледайте да кажете нещо против, гр/ предлагам инди да каже как предпочита:

1. Да закове една тема горе, със заглавие Dystopia, която тя постнала, в която, като първо мнение да копира цялото инфо и снимката. И когато темата мине 200 мнения да почиства...

2. Да закове същата тема и когато мине 200 мнения да изтегля цялата тема, да я запазва като файл и да я качва на някой фрий сървър, като на нейно място остава чистичка нова тема. Архивирането е с цел да не се пълни клуба с теми 'Дистопия', но и да има откъде да си четем старите...

3. Да закове темата и т.н. и когато мине 200 мнения да я откове и да закове нова...

Не съм сложила еднорог, защото не мисля, че се връзва с някой от домовете...

И едно предложение: Какво ще кажете като стане всичко със замъка и инди реши какво да го правим, да започнем да си пишем и бозата...Не в същата тема, но идеята ми е ние пак да сме героите, но не в Хогуортс, а в Дистопия...
Така май ще имаме повече свобода=)...
Пък ако държите, Волдемор и компания, и тях тук ще преместим...
Ако сте съгласни кажете си, за да постна нова тема за профилите на героите ви....Ок?

Тема Re: Welcome to Dystopia...нови [re: breathless]  
Автор Nynaeve (death)
Публикувано15.01.05 15:07

СУПЕР!!!

Цитат:" Какво ще кажете като стане всичко със замъка и инди реши какво да го правим, да започнем да си пишем и бозата...Не в същата тема, но идеята ми е ние пак да сме героите, но не в Хогуортс, а в Дистопия..."

Аз съм за

Тема Re: Welcome to Dystopia...нови [re: Lalait]  
Автор breathless (ltb)
Публикувано15.01.05 15:14

не е задължително, но все пак инди трябва да кажа как ще я поддържаме Дистопията, все пак инди е тази, която ще трие и кове...

ако искате, можем тук да започваме...
пък после инди да изтрие забележките и предложенията и да я ковне горе тази тема...

съгласни?

Автор breathless (ltb)
Публикувано15.01.05 15:26

гласува за кое?
за дистопия + боза или за почване на флъда тук сега..?

Автор breathless (ltb)
Публикувано15.01.05 15:29

ама...ама...
това не е бозата, нали...?

това си е просто дистопия...?

мисля, че трябват малко изяснение:

как се пише в замъка:
брет влезе в кръчмата поръча си кола и каза 'пичове, има ли някой да си лафим?'

а бозата е съвсем различно...като дълги фенфикове, коите ще си пишем в отделна тема и ще бъде организирано и т.н...

ясно, нали?

Автор Bamfi (raven)
Публикувано15.01.05 15:32

,
бих казала..

It's not what you know, it's what you can prove..

Тема Re: Welcome to Dystopia...нови [re: Bamfi]  
Автор breathless (ltb)
Публикувано15.01.05 15:32

колко мило=)
мерси...

Автор breathless (ltb)
Публикувано15.01.05 15:36

Лекс влиза в Ордина и се приближава до бармана.
-Ей, някаква по жизнерадостна музика нямате ли, някакъв пънк, офспринг или нещо подобно?
Барманът примигва с едното си око/защото е циклоп, но спокс, временно замества/ и след миг желанието на лекс е изпълнено.
А тя си поръчва и едно чайче, обръща се към другите присъстващи и извиква:
-Черпя всички послучай замъка ни!

Автор Flight of death (blade)
Публикувано15.01.05 15:58

влиза флайт, и то тъкмо в момента в който лекс черпи всички-
- ерм....за мен може ли чайче с ябълки и канела? кхъ кхъ, нещо кашлям тия дни

.....so I can't trust myself anymore......

Автор Flight of death (blade)
Публикувано15.01.05 16:12

хм....аз първо започнах но да си кажа забележките- значи браво първо че я направи, дистопията е ясна...с бозата дано ми остане време да участвам, но наистина ще трябва да се отвори друга тема с профилите и нещо като правила за да не се бъркат хората...и може би линк към миналата боза за да добият представа хората които не са я виждали....иначе може да си почнем дистопия в тази тема и после инди само да изтрие излишните неща и да я закове- както и ти вече предложи ;)

.....so I can't trust myself anymore......

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.