Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:20 11.12.25 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема fantastika.start.bg вече и със форум.:)нови  
Автор fentazi_fen (фанатик)
Публикувано18.01.05 11:39

Порталът за фантастика

вече разполага сас собствен форум в които можете да обсаждате всичко сварзано със филми,книги,игри и каквото друго се сетите сварзано със фантастиката.Тук ще обсаждате любимите си автори,режисйори,артисти и дори спортисти.Запишете се и няма да съжалявате.Ние не хапем освен ако сами не пожелаите или ако членовете ни вампири не са я закъсали здраво:)
Форумът ни ще намерите на адрес : Елате и няма да съжалявате.Не се панирайте че темите са малко.Така е просто защото вие ще решите какви да са те .
Надявам да се "видим" вав нашия форум.:)))))))

кирилица из нот дет

Тема Re: fantastika.start.bg вече и със форум.:)нови [re: fentazi_fen]  
Автор Survivor (член)
Публикувано18.01.05 12:03

Значи!
Защо първо не се научите да пишете правилно и чак тогава да рекламирате ПИСМЕНИ форуми?!
И после, защо мислите, че изобщо някой от тук присъстващите начетени, интелигиентни млади хора ще се излъже да посети дори и един път форум, в който се пише толкова неграмотно. А съответно и посетителите му са такива! Аз не че искам да обиждам някого, ама мен лично това много ме обижда, та гледам да си го върна.
Хайде със здраве. Пък когато скалъпите нещо достатъчно грамотно, елате пак. Аз лично много ще ви се зарадвам.

но след безсънни дълги нощи станах силен и голям
и вече знам, че мога да се справя сам

Тема Re: fantastika.start.bg вече със форум.:)нови [re: Survivor]  
Автор fentazi_fen (фанатик)
Публикувано18.01.05 14:33

Съжалявам за това че не си харесал форума.Искам да ти се извиня и да ти кажа че хората във форума също са интелигентни и начетени, просто аз съм неграмотника които писхе със краката си.Признавам си го без проблеми.Истината е че макар да мога криво ляво да пиша добре пунктуацията ми куца.А колкото до правописа и ти да беше писал половон година на латиница и ти щеше да се баркаш при писането.Всичко написано вав форума от мен първо е написано във Дир.бг и след това копирано.Изчакаи да свикна отново със кирилицата и тогаз ме оплювай :)Форума е недовършен и според мен не модератора прави форума а посетителите.Така цхе ще сам ти благодарен ако решиш да се запишеш и внесеш поне малко грамотност.Хората които посещават форума не са членове а създатели.От вас зависи какъв ще е форума.Заповядаите и създаите нещо от което всички да се гордеете.Аз съм човека който дарпа лостовете а вие сте директорският съвет.Благодаря за вниманието което вероятно не заслужавам :(

кирилица из нот дет

Тема Re: fantastika.start.bg вече със форум.:)нови [re: fentazi_fen]  
Автор Sparhawk (Knight)
Публикувано18.01.05 17:24

Честито!

- сайт за фентъзи и фантастика

Тема Re: fantastika.start.bg вече със форум.:)нови [re: fentazi_fen]  
Автор Bamfi (raven)
Публикувано18.01.05 21:20

пунктуацията ти не куца, просто я няма..
но форума ще си го запиша

It's not what you know, it's what you can prove..

Тема Re: fantastika.start.bg вече и със форум.:)нови [re: fentazi_fen]  
Автор thefreak (луд)
Публикувано18.01.05 21:39

Пич майна малко ли форуми има, че още един направихте... нищо против от мене ама няма да се видим там...

Тема Re: fantastika.start.bg вече и със форум.:)нови [re: thefreak]  
Автор Sparhawk (Knight)
Публикувано18.01.05 21:59

The more, the merrier.

Тема Re: fantastika.start.bg вече и със форум.:)нови [re: Sparhawk]  
Автор Flight of death (alive)
Публикувано18.01.05 22:48

ох, как ме караш да отварям речници

.....you bleed just to know you're alive.....

Тема Re: fantastika.start.bg вече и със форум.:) [re: Flight of death]  
Автор Sparhawk (Knight)
Публикувано19.01.05 09:10

Ъъъ, сори

Тема Re: fantastika.start.bg вече и със форум.:) [re: Flight of death]  
Автор thefreak (луд)
Публикувано19.01.05 13:48

The more, the merrier. - Колкото повече, толкова по-добре. Знам, че си го намерила какво значи, ама и аз да се отчета...

Редактирано от thefreak на 19.01.05 13:49.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.