|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ХП 3 - филма
|
|
Автор |
thefreak (непознат
) |
Публикувано | 11.04.04 18:12 |
|
Neznam kolko ot vas sa gledali treilara za filma Harry Potter and the prisoner from Azkaban ,no az kato go vidiax taka se vazmutix...
Stava vapros 4e presastvat stzeni koito gi niama v knigata. A pak za smetka na tova lipsvat geroi koito gi ima v knigata.
Kato naprimer ne moje da ne ste zabeliazali lipsata na Piivs i profesor Bins. A da ne govorim kolko drugi gluposti sa dobaveni koito zaemat miastoto im. Sashto sam vijdal i screen shoot-ve ot filma na neshta koito gi niama v knogata.
i na varxa na vsi4ki tezi gluposti stoi palnata promiana, na mesta ot filma, na obleklata na geroite. Kato vmesto harakternite 4erni oblekla sa oble4eni v swi4eri i dunki. Prosto knigata e opostoshena po moe mnenie
| |
|
аз не съм гледала трейлъра,но все пак....
смятам,е4 не можеш да се ядосваш,4е нещо липсва в трйлъра,защото в филма може да се появи!
колкото за облеклата-напълно съм съгласна!но аз това го тръбя от първия филм-ХП и ко.,непрекъснато се появяваха с разни днки и т.н.,освен това униформите им не бяха(т.е. не са)както ги описва Роулинг,а типи4ните Лондонски униформи на 4астните у4илища,на вси4кото отгоре липсват ШАПКИТЕ,пък аз толкова ги харесвах!
смятам 4е дори Роулинг ве4е е загубила представа как е трябвало да бъде от вси4ките глупости от филмите....
и за капак на това,актиорската игра също е абсолютна боза!
книгата наистина е опустошена и то още с първия филм!
"...страхувай се от жегата и студа в сърцето си"
| |
Тема
|
Re: ХП 3 - филма
[re: thefreak]
|
|
Автор | Hound Of Winter (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.04 22:08 |
|
Сериите на Хари Потър са били и се очертава да бъде някаква жалка демо версия на книгата. Което не е толкова изненадващо - двете са предназначени за различни категории хора (направо се дивя, че се възмущаваш ).
На мен лично не ми хареса актьорът, който играе Сириус Блек, но това е деветата дупка на кавала, както се казва. Все пак музиката е добра, а песента Something wicked comes this way е доста добра вариация на Hedwig's theme, даже не можех да я познаеш (браво на Джон Уилямс).
| |
|
абе хора, оставате най-накрая Гари Олдман на мира!!!
This is the way the world ends...
Not with a bang, but a whimper.
| |
|
Lalait az ne se iadosvam 4e neshto lipsva v treilara, a 4e e dobaveno, neshta koito gi niama v knigata. A prosto da ne govorim aktoiora na sirius kolko ne otgovaria na opisanieto v knigata. Pishe 4e e s splastena kosa a sa go napravili edin taka kudrav.
| |
|
повярвай ми,къдравата коса сащо може да бъде сплъстена
оба4е май не те разбрах....аз него(сириус,де)съм го виждала само на снимка и в сянка...но ми хареса тогава....мей тези дето са гледали трейлъра трябва да кажат,ама аз нали съм си на всяка мандже,мерудия....
"...страхувай се от жегата и студа в сърцето си"
| |
|
Spored men filma 6te e tip-top, po-dobar ot parvite dva.
.
| |
Тема
|
Re: ХП 3 - филма
[re: thefreak]
|
|
Автор | Hound Of Winter (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.04.04 20:11 |
|
Само по вмежду впрочем как точно разбра, че има нови сцени (освен онази идиотщина с хора)?
| |
|
Ami kato gledax treilara i nikoi snimki ot filma imashe neshta koito ne bi triabvalo izobshto da sashtestvuvat.
A Lalait az niamam kudrava kosa i ne moga da kaja dali moje da bude splastena ili ne no na sirius kosata mu beshe kato 4e li e izliazal ot reklama za Head an shoulders ako me razbirash.
| |
|
ха-ха 
най-точното определение
...this is my live,my opinion!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|