|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Хихихик!
|
|
Автор | Xитъp Пoтъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.04 19:20 |
|
Хаха...
В какво заблуждение живеете!
Хари Потър е книга, която не е написана красиво и е доста дразнеща.
Четете "Властелина на пръстените" и си живуркайте!
| |
|
Всеки си има лично мнение!
Ти харесваш повече Властелина, друг може да харесва повече ХП. Недей да налагаш мнението си.
Аз също харесвам Властелина повече, но не съм тръгнала да налагам мнението си.:)
Един ме разбра и то погрешно...
| |
Тема
|
Re: Хихихик!
[re: Nerwen]
|
|
Автор |
Lorien (златната) |
Публикувано | 20.02.04 22:48 |
|
Йее...рядвам се да те видя, че пишеш
И те подкрепям напълно :)
Към Хитър Потър:Хора различни - вкусове всякакви. Никой не може да налага мнението си над другите (не казвамам, че ти налагаш своето)
1-во Защо всички са се юрнали да сраваняват двете книги или двата филма? Не знам за кой път го казвам - но те нямат нищо общо!! Явно ти си от хората, които са чували, че всички ги сравняват и айде и ти да не останеш по-назад.
2-ро Тук всички смятаме, че Властвлинът е невероятна книга и заслужава голямо уважение, но ХП също заслужава вниманието ни.
3-то Също не знам за кой път го казвам - ами като не ти харесва, не го чети и остави хората, които го харесват, да си го харесват :)
I'm your dream....sad but trueРедактирано от Lorien на 20.02.04 22:49.
| |
|
а аз не мога да разберас как не ви мързи да отговаряте на подобни провокации 
| |
|
da be...
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today
| |
Тема
|
Re: Хихихик!
[re: Lorien]
|
|
Автор |
galeuse (L'incandescente) |
Публикувано | 21.02.04 22:55 |
|
Лори..аз имам идея..пишеш с големи букви същото това мнение...или по-точно оная част със сравняването на хп и лотр и караме Инди да я лепне най-отгоре! 
Sеverus Snape's Slave
| |
|
Към Хитър Потър:Хора различни - вкусове всякакви. Никой не може да налага мнението си над другите (не казвамам, че ти налагаш своето)
1-во Защо всички са се юрнали да сраваняват двете книги или двата филма? Не знам за кой път го казвам - но те нямат нищо общо!! Явно ти си от хората, които са чували, че всички ги сравняват и айде и ти да не останеш по-назад.
2-ро Тук всички смятаме, че Властвлинът е невероятна книга и заслужава голямо уважение, но ХП също заслужава вниманието ни.
3-то Също не знам за кой път го казвам - ами като не ти харесва, не го чети и остави хората, които го харесват, да си го харесват :)
хе, колко е полезно копи&пейст
10х лори че ми спестяваш писането
I'd like to control you, 'cause I can't control myself...
| |
|
Айде пък сега вие двамата :)) Аз лично не мога да се въздържам :) Какво да се прави като съм смахнато
I'm your dream....sad but true
| |
|
Нали :)) Ще си спестим много писане, както и на другите, които сравняват
| |
|
Радвам се, че помагам с каквото мога
Честит ник и сигнатура
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|