Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:15 16.07.25 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Мразя Хари Потър!нови  
АвторH. B. Читaтeлят (Нерегистриран)
Публикувано09.12.02 10:47

Ей, пуберчета и чели-недочели лузърчета,
Вашият Хари Потър е тъп като теле! Джоан Роулинг - като две!
Четох четирите части, макар, че по средата на третата вече взе да ми омръзва - ПРОТИВНО еднообразно и плоско!
Някой от вас чел ли е някога през живота си истински книги, които се четат на тази възраст? От истински писатели и с истински герои? Защото ако "да", просто не мога да си обясня какво толкова му харесвате на това очилато идиотче с многото пари, дето все щяло да става "нещо голямо", ама засега е само главен герой в посредствени детективски истории (+магически). Джоан Роулинг да беше прочела поне една латинска граматика, че да не прави такива конфузни грешки със заклинанията (защото те до едно са на латински), да беше прочела внимателно поне едни "Тримата мускетари", да види как се завърта интрига, един Толкин - да види какво е магия, един Чандлър - да види как се разплита загадка...
Хари Потър... Пфу! Баси бълвоча!

Тема хихи незнам кой е лузърнови [re: H. B. Читaтeлят]  
Автор Eager (netless :/)
Публикувано09.12.02 11:30

кат не ти харесват що ги чете?
баси мазохиста, честно

NVNC ID VIDES NVNC NE VIDES.

Тема Re: Мразя Хари Потър!нови [re: H. B. Читaтeлят]  
Автор Laa_Laa (cupla)
Публикувано09.12.02 13:00

кво общо има това че хари е с цайси?

The power gives you a lot of responsibilities...

Тема Хе-хе,забележете последните две думи :)нови [re: H. B. Читaтeлят]  
Автор Sikamikaniko ()
Публикувано09.12.02 13:55

Офф такива мнения винаги ме навеждат на мисълта че тези които ги пишат страдат от сериозни лишения на основни и ежедневни нужди-храна,алкохол,респективно тоалетна,секс..и са видимо депресирани което води че нападат с агресивни и необосновани слова невините"недочели лузърчета"-то е казано отдавна че невините винаги са първи но защо все ние :)
Или казано по-точно кое е еднообразно или плоско мисля че е лично мнение и че то не трябва да се налага-особено в клубове на които плоскости са на почит...
Като и прибавим и това ти плюеш по хора за които нито познаваш нито разбираш колко са рездразнителни когато ги плюят без причина,мисля че няма с какви да се гордееш.Колкото до грешките,аз уча латински и досега съм открил точно 3 грешки...а магийте са прекалено много и е нормално да има неточности.Та дори може и това да не са грешки...може просто да ги е вкарала в произволен ред(както прави и с думите на английски)
Освен това искам и да отбележа че думи не се учат от граматика...
Между другото не знам какво се разбира под добър сюжет,но при всички случай явно обратите са достатъчно че да се направи колумбийски сериал от него,като дори и реномирани списания отбелязват че обратите са достатъчни
не само за"пъпчасали тийнеиджъри"а и за възрастни(за това и е показателно факта че и голяма част от хората над 25-30 години си купуват и четат с удоволствие-нещо което на теб сякаш не ти се удава)
Това е,не исках това което написах да прозвучи грубо,обаче и ти не беше много мил/мила.
П.П.Последните думи са от така омразната поредица...

Тема Re: Мразя Хари Потър!нови [re: H. B. Читaтeлят]  
АвторHarryPotter (Нерегистриран)
Публикувано09.12.02 20:57

abe muhlo
ti si mnoo typ be...
tolkin i trimata musketari da otiwat na majka si w *****
i moze6 da otide6 tam
no ne az znam twoq problem ti prosto si ***

Редактирано от lndependent на 10.12.02 11:04.

Тема Re: Мразя Хари Потър!нови [re: HarryPotter]  
Автор Laa_Laa (cupla)
Публикувано09.12.02 21:48

ти случайно да не би да не си?за да обиждаш Толкин трявба да си повече от ....

Тема Re: Мразя Хари Потър!нови [re: Laa_Laa]  
Автор Sikamikaniko ()
Публикувано09.12.02 23:34

Не е повече от първия анонимен,а ако си имала нещо друго в предвид те имаш пълната ми подкрепа...:)
Я кажи на Ийгър дет си мисли за ****** да дойде в #slytherin за да направим един спор...вечния спор-
СИЛАТА НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТ ЧЕТВОРКАТА НА СЛИДЕРИН
vs
ОНЗИ ПАЛЯЧО БЕЗ КОИТО ХАРИТО НЯМАШЕ ДА Е ЖИВО

Тема Re: Мразя Хари Потър!нови [re: Sikamikaniko]  
Автор Laa_Laa (cupla)
Публикувано10.12.02 12:07

ok

Тема Re: Мразя Хари Потър!нови [re: Sikamikaniko]  
Автор Eager (netless :/)
Публикувано10.12.02 12:58

да бе да добре..
абе пич ти си вярваш..

NVNC ID VIDES NVNC NE VIDES.

Тема Re: Хе-хе,забележете последните две думи :)нови [re: Sikamikaniko]  
Автор magica (BlackPhoenixSun)
Публикувано10.12.02 14:51

абе пънк гадино що даваш такива изчерпателни отговори аз сега какво да му отговоря на ония тъпак>?

бтв много станахме с латинския тука>...

Why am I even trying?
I'm crying out, I'm crying out
I cannot seem to keep from freaking out

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.