Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:30 14.11.25 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хммм,много странно....нови  
АвторFantine (Нерегистриран)
Публикувано14.01.03 17:46

Spomniate li si onzi moment v kniga 4,kogato Rita Sceeter beshe napisala statiata si za "Tainata bolka na Harry Potter",deto go svarzvashe s Harmaqni.Ami,znachi tam pisheshe che Harmaqni uj bila zabarkvala lubovni eleksiri.Togava Harmaqni vazklikna kak e moglda da razbere,no tia imashe predvid kak Rita e razbrala che Krum q e pokanil prez vakanciata na gosti.No Ron si pomisli drugo,che vsashnost tia bila zabarkvala lubovni eleksiri i beshe mnogo stresnat.Pri tova tazi sluchka beshe sled revnostnite mu izblici na bala.Kakvo vi govori tova ?

Тема Re: Хммм,много странно....нови [re: Fantine]  
Автор magica (I am loco)
Публикувано14.01.03 18:05

хахахаха,леле,умрях от смях,по-смешно нещо не бях чувал,направо ще падна от стола>...

грифиндорски хумор - какво повече да кажа>?

03.LP.03
its real
its up to you to make it happen
its up to you to make it real

Автор Eager (netless :/)
Публикувано15.01.03 11:27

що бе, мен ноо неща ми говори

първо, да се пазя от Фантин..

NVNC ID VIDES NVNC NE VIDES.

Тема Do Eagerнови [re: Eager]  
Публикувано15.01.03 13:29

... v smisal ?

Тема Re: Do Eagerнови [re: Fantine]  
Автор magica (I am loco)
Публикувано15.01.03 18:57

в смисъл че се опитва да те сваля и единственото,което може да измисли,е да ми припише неговите чувства>...

03.LP.03
its real
its up to you to make it happen
its up to you to make it real

Тема Re: Do Eager [re: magica]  
Публикувано15.01.03 19:10

che vie ste bili mnogo deini.i v obiasneniata i v komentarite

Автор Miss Love (Az li sam???)
Публикувано16.01.03 09:03

Ami spomnimsi imase edin fenfekshan na kraia na koito Harmione shte iapie edin luboven eleksir...Ne smiatam che i v knigata go ima tova.PAk moje i naistina Ron da haresva Hermione no tova e somo edno golo predpolojenie...

Obicham da obicham i da bada obichana...

Тема Ama nikoi li....нови [re: Miss Love]  
Публикувано16.01.03 17:21

ama nikoi li ne me razbra.kato go pisah niamah predvid che Harmaqni e zabarkvala lubovni eleksiri.IMAH PREDVID,che Ron moje bi se e stresnal kato go e chul zashtoto moje naistina da haresva Haraqni,no niama predstava zashto.e tova sa si predpolojenia.

Тема Re: Ama nikoi li....нови [re: Fantine]  
Автор magica (03.LP.03)
Публикувано19.01.03 18:33

и са добри>...

http://rack2.free.evro.net/server22/fio/Linkin%20Park%20-%20Somewhere%20I%20Belong.mp3

Авторgoliamata fenka (Нерегистриран)
Публикувано23.01.03 14:02

mnogo iasno...moje bi Ron ia e haresval oshte ot 4 kniga a ne kakto pishe che po natatak ...pomislil si e zashto ia haresva... zashtoto harmaiani im e napravil liyboven eleksir

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.