Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:36 17.07.25 
Фен клубове
   >> Хари Потър
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Elate da si igraem...нови  
Автор bate_stra6ko ()
Публикувано11.09.02 22:47

Elate da igraem Bulgarski Harry Potter roleplay. V sli4ai, 4e ne znaete kakvo e tova sega 6te vi obqsnq:
Vseki se oprili4ava s edin ot geroite v HP. PR: az - harry, ivam - ron, draganka - hermione, cvetan - snape i tn.
I sled koeto nqkoi zapova : vednuj v prokulnatata gora hari i ron odidoha po edisi kakva pri4ina. I taka se razviva slu4ka. Za da igraem Bulgarski roleplay e nujno samo da velete vuv foruma na

i da se vklu4ite. roleplay 6te se provejda vsqka ve4er ot 9.00. Ubedete se, 4e tova e adski zabavno.

PS:
Za pruv put se pravi v Bulgarq, zatova 6te pomolq zakletite roleplay-eri da ne sa prekaleno agresivni.

The darkness holding me tightly
Until the sun rises up

Тема Re: Elate da si igraem...нови [re: bate_stra6ko]  
Автор diva_magiosni4ka (diva4ka)
Публикувано12.09.02 11:40

Izglejda gotino 6te probvam...

В стаята се чу ледения смях на Волдемор...

Тема Re: Elate da si igraem...нови [re: bate_stra6ko]  
Автор Eager (д'рег-пацифист)
Публикувано12.09.02 19:27

Ти хубу казваш че е за пръв път в бг, ма внимавай толконистите да не те отнесат...

Пу аз сам Совата на Филч!

May the Force be with you. Always!

Тема Re: Elate da si igraem...нови [re: Eager]  
АвторPunk the Best (Нерегистриран)
Публикувано12.09.02 23:18

Ти ли ще бъдеш водещ на приключението и съответно вече измислил ли си(модула)-история,развитие,герой...ако вече си готов,аз съм съгласен.Обаче по-хубаво да бъде от 10.00.просто ще бъде много по-удобно за всички и по-хубаво не всеки ден,а всяка събота или неделя/сряда защото иначе ще свърши много бързо.

Тема :)))нови [re: Punk the Best]  
Автор bate_stra6ko ()
Публикувано13.09.02 16:49

Ami ne az zapo4vam modula. V tazi situaciq ne gledaite na men kato na administrator. V tazi igra sum to4no kato vas. A i to ne trqbva da si izmislil nqkakva istoriq. Prosto q zapo4va6 i sledi6 kak se razviva:)Az predlagam da po4nem o6te sega:)(kum 9.00)

Until the sun rises up

Тема Re: :)))нови [re: bate_stra6ko]  
Автор Very_Bad_Girl (мнооо Bad)
Публикувано13.09.02 16:58

all right!!!
do dove4era

i`m not your bitch!
don`t hang your shit on me!

Тема Re: :)))нови [re: Very_Bad_Girl]  
Автор bate_stra6ko ()
Публикувано13.09.02 19:29

Az ve4e zapo4nae edin roleplay - parti v ob6tata staq na grifindor:)

Until the sun rises up

Публикувано13.09.02 19:30

Има ли си отделен форум за roleplay,не ми се тършува из хилядите форуми,който си направил :)Иначе аз в 9 съм на линия,дано повечко хора да дойдат.Оптималния вариант е 5-6,иначе ще напредваме много бавно

Тема Re: :)))нови [re: Punk the Best]  
Автор bate_stra6ko ()
Публикувано13.09.02 19:41

Ami ima mnogo, no za jalost nito edin Harry Potter. Vse o6te takuv roleplay moje da se igrae samo ot moq forum:)

Until the sun rises up

Публикувано13.09.02 19:56

Да знам че има доста roleplay,обаче ако сме само тримата(аз,Бате Страшко и Bad Girl)няма да се получи много успешно :(

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.