|
Тема
|
Да благодарим на джингиби
|
|
Автор |
komita03-126319 (български) |
Публикувано | 03.05.14 12:03 |
|
След като не можеше да си докаже несъстоятелните тези, джингиби, орева орталъка(с малко основание), за груб език от страна на Дарка. Дарка се обиди и напусна клуба. Е, джингиби тържествуваш ли? След като не можеш да си докажеш тезите, отстрани противника. И сега мълчание...
| |
|
DarkBulgarianSubject не се ли "загуби" заради тебе? Че му отправи няколко последни предупреждения.
| |
Тема
|
Re: Да благодарим на джингиби
[re: Dremen]
|
|
Автор |
genefan (старо куче) |
Публикувано | 07.05.14 13:21 |
|
Може просто да е решил, че трябва да си изкарва и хляба, а работата му не е да пише по форуми.
| |
|
След като постовете му реално изобилстваха от обидни думи и квалификации, като модератор, няма как да не го предупредя, не мислиш ли?
| |
|
, не мислиш ли?
А ти, без да мислиш, не виждаш ли че това се повтаря за Nти път - начетени участници да напускат клуба и то застъпващи все кореняшката теза за ранната ни история.
| |
Тема
|
[re: Dremen]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 07.05.14 18:57 |
|
От това в общодържавен мащаб кореняшката теория не е пострадала ни най-малко.
| |
Тема
|
[re: koмитa]
|
|
Автор |
Dremen (член) |
Публикувано | 08.05.14 14:25 |
|
Но клубът страда.
| |
|
Прав беше да ме предупредиш. Не съм напускал дир-а, пиша в Генетика, а тук ги оставих да си пишат каквото си щат без конкуренция, не ги знам дали са доволни.
| |
|
Може просто да е решил, че трябва да си изкарва и хляба, а работата му не е да пише по форуми.
Мерси за загрижеността, но си изкарвам хляба и нямам проблем с това. Не вярвам и на теб ровенето из нета и писането по форуми да ти пречи на работата.
| |
|
|
|
|