Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:48 04.11.25 
Хуманитарни науки
   >> История
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема слави,румънеца,енчев се гаврят с Българските царенови  
Автор Ziezi (ex quo Vulgares)
Публикувано07.06.06 23:09

изпяха тъпа песен за Аспарух и шатраташатрата, който се молел на тагрататанграта, пагане да си свали блузката, да видят гърцитециците

и подобни гнусотии за повечето български владетели

после обясниха на трифонов, че певицата, която пееше с тях на някакъв странен език, пеела на езика на народа, който живеел на север от монголия, откъдето бил дошъл Аспарух

Тема Re: слави,румънеца,енчев се гаврят с Българските царенови [re: Ziezi]  
Автор Caбaзий (познат)
Публикувано08.06.06 02:36

Ти кво се впечатляваш!!
1.не е имало хан Аспарух
2. не е имало хан.
3. Тангра няма нищо общо с българите
3. гъркините нямат хубави цици

тъйче , споко нека си пеят мангалоидчетата-средиземноморчета на чифутчетата гъзолизачи.

Тема Re: слави,румънеца,енчев се гаврят с Българските царенови [re: Caбaзий]  
Автор thorn (Краси)
Публикувано08.06.06 09:05

Тема Re: слави,румънеца,енчев се гаврят с Българските царенови [re: Ziezi]  
Автор koмитaМодератор (български)
Публикувано08.06.06 11:05

Цялата работа е заради тъпака Росен Петров. Да вземем да му спретнем едно гневно писъмце?

Тема Пиша го вместо тебенови [re: koмитa]  
Автор RexMysorum (трако-скитянин)
Публикувано08.06.06 13:02

Да вземем да му спретнем едно гневно писъмце?

Изх. № 1/8 юни 2006 г.

До Росен Петров,
"бивш" милиционер
и главсценарист на
"Шоуто на Слави"

Уважаеми г-н Петров,

С прискърбие се налага да ви съобщим, че българите никога не са изглеждали монголоиди като вас (приложение 1), защото българите и черкезите имат точно толкова общо, колкото вие и българщината.

Някога българите са изглеждали като типичните жители на Бактрия-Согдиана, сиреч са били ирано-ферганци (приложение 2).

Надяваме се, че добре ще запомните писмото ни.

С уважение,
(място за подпис на подателя)
Комита Пушкарски - Чифтето
ВМРО-Пловдив
----
ПРИЛОЖЕНИЕ 1

ПРИЛОЖЕНИЕ 2

БОНУС ПРИЛОЖЕНИЕ

А така са изглеждали посебните стари черкези преди да се смесят с монголо-ферганоидните българи.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Тема Re: Пиша го вместо тебенови [re: RexMysorum]  
Автор koмитaМодератор (български)
Публикувано08.06.06 13:14

Цъ, аз съм диалогичен човек. Твойто направо си отива на обида.

Тема Re: Пиша го вместо тебенови [re: koмитa]  
Публикувано08.06.06 13:21

Що да е обида?

Той си казва, че е милиционер. Потомък е на черкези. Че е монголоид, си личи и в профил, и в анфас.

Нещата трябва да се назовават с истинските им имена.

Тема начи..нови [re: RexMysorum]  
Автор Caбaзий (познат)
Публикувано08.06.06 14:12

ПО същество се оказва,че в България има толкова много тези за произхода защото сме много различни един от друг , като се забелязва сходство между външния вид на човека защитаващ определената теза и неговите герои-хипотетични първобългари.
Така например миргавия Б. Димитров е точно фергански тип.
монголоидния Р. Петров си е баш от Монголия.
Медитерианеца Зиези ..............
Мен лично ме вълнуват само тезата за скито-сарматски произход, малко словенски примес и местен мизийско-гетско-дакийски.
Та, всякави там мангалоиди, монголоиди, медитериани* са ми абсолютно чужди.

*-тоя термин се употребява доста често от евреи за обозначване на семитските народи .

Тема Re: начи..нови [re: Caбaзий]  
Публикувано08.06.06 14:29

ПО същество се оказва,че в България има толкова много тези за произхода защото сме много различни един от друг

Причината не е в различията, а в общата глупост да се "забелязват" българи там, където ги няма, както и да не се четат историческите извори.

миргавия Б. Димитров е точно фергански тип.

При ферганския тип не може да се говори за кой знае каква мургавост. Божо е созополско гърче, като ония, чистите "синове на Египет" от южните острови, затова е църен, нагъл и прост.

Мен лично ме вълнуват само тезата за скито-сарматски произход, малко словенски примес и местен мизийско-гетско-дакийски.

Подобно.

Тема Re: начи....нови [re: Caбaзий]  
Автор Craig (**Prost**)
Публикувано08.06.06 15:02

Точно това мислех да напиша, ама ме мързеше.
Всеки развива "теории" за произхода според собствения си външен вид и според това какво му се ще да бъде и как най-добре да си напомпа самочувствието.

Смешно е, ама и жалко- уж сме стар народ, а единственото което ни обединява изглежда е външния вид и това да произхождаме непременно от едно определено племе. Малко остава да се разцепиме на тутси и хутту, т.е. черномръзкави и беломуняви. Общ дух, обща култура, общи стремежи и интереси-дръжки.
Та всичките автохтонни, полуавтохтонии, славоскитотърски и пр. теории са само паметник на най-тъжното узречение на света: "I might have been".

Er muoz gelichesame die Leiter ibewerfen, so Er an ir ufgestigеn
ist...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.