|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Отново за Холокоста
|
|
| Автор |
roxy (not brainwashed) |
| Публикувано | 27.07.06 11:18 |
|
|
Германия отваря нацистки архиви с лични данни от времето на Холокоста
Това са 50 млн. документа за 17,5 млн. концлагеристи
Нетинфо - 27.07.2006
Германия и още седем страни подписаха споразумение, което ще даде на историците, изучаващи Холокоста, достъп до архиви и лични данни на над 17 млн. жертви на нацизма, предаде ДПА.
Договорката за това бе постигната през май от 11-те държави, представени в ръководството на отдел "Издирване" към Международния комитет на Червения кръст, който отговаря за архивите в германския град Бад Аролсен.
Правителството на САЩ, еврейски организации и изследователи на бившите нацистки концентрационни лагери дълго време настояваха за достъп до личните данни на жертвите, тъй като те биха могли да дадат нов поглед отвътре за Холокоста.
Архивите съдържат 50 млн. документа за 17,5 млн. концлагеристи.
От 1996 г. историците имат достъп до сведения от архива за условията в лагерите, но нямаха право да работят с личните досиета на концлагеристите.
Германските власти се бояха, че разкриването на имената на жертвите може да доведе до нова вълна от съдебни процеси за компенсации, подобни на натиска срещу правителството и редица германски компании през последните години с искания за обезщетения за робския труд.
| |
|
Тема
|
Re: Отново за Холокоста
[re: roxy]
|
|
| Автор |
Ziezi (ex quo Vulgares) |
| Публикувано | 27.07.06 12:18 |
|
|
холокост /жертвоприношение/ е дело на висши юдеи чрез машата им хитлер
основен геноцид е извършен върху българите по род и юдеи по религия - ешкенази, ашкенази - 80% от еврейството
две основни причини :
1. предпазна мярка против осъзнаването на ешкеназите етнически, и захвърлянето на юдаизма от тях
и до днес се пее песен на идиш от ешкеназите - "един ден Слънцето ще изгрее, един ден цветята ще разцъфнат, един ден всички ние ще разберем, че сме Българи" - аз съм един от малкото хора, които вярват, че ешкеназите имат шанс да се осъзнаят, и с това да сложат надгробния камък на юдаизма и ционизма - юдаизма и ционизма ще бъдат погребани не чрез кланета, а чрез Просвещение
2. извличане на политически и геополитически дивиденти - днес юдеите управляват Света благодарение именно на широко пропагандираното жертвоприношение холокост
прозрачно ясно е, че движенията, които отхвърлят холокоста като съществувало в миналото събитие са финансирани от юдаизма - юдаизма има хилядолетна практика да създава и управлява изкуствена опозиция, какъвто е например случая с исляма и юдейохристиянството - когато отхвърляш холокоста, ти изместваш общественото внимание в грешна посока - вярната посока е - избити са милиони ешкенази, сиреч българи по род ! това е геноцид над Българите по род - жертва на наложената им в миналото доктрина - организиран от антихуманната доктрина юдаизъм!
има достатъчно извори, които потвърждават, че ешкенази = сармати = хазари = Българи
един от тях е например анонимният латински хронограф, който бе пуснат наскоро от Тортурач
"Ascanaz, de quo Sarmatae"
Аз няма да се уморя да повтарям, че по обективни - археологически дадености - сарматите са /пра/Българите ! това е твърдо доказано чрез точната наука археология - фактът, че субективната политпросветна дисциплина история си дрънка небивилиците за някакви тюркски връзки - нас това не ни касае
още преди десетина години създадох страницата "Трибал- пазител на завета"
където изказвам мнение, че ешкеназите са Българи - в тая връзка получавал съм упреци и заплахи от множество скинари - искам да кажа, че скин движенията със сигурност се финансират от юдеи - обикновените скинари са или наивно заблудени или платени провокатори
да, 80% от днешните така наречени "евреи" са Българи по род, а юдеи по доктрина
най-голямата еничерска общност в историята на Българския народ - това са зомбирани българи - жертва на най-антихуманната псевдорелигиозна доктрина юдаизъм
често се говори за ителигентостта на "евреите" - сега става ясно защо са интелигентни
за съжаление тяхната българска интелигетност е в услуга на са..наил
| |
|
Тема
|
[re: Ziezi]
|
|
| Автор |
д-pOxБoли (gotin) |
| Публикувано | 27.07.06 15:14 |
|
|
Ziezi, като от кой български етнос са се пръкнали евреите - от мизите, от гетите (имат си и един готскоподобен език Йидиш), от тракиЙЦИТЕ, от илирийците, от македонците, от епирците или, може би, от молдавския, защото наричат сватбените си клезмери "булгареск"? Може пък просто да са от част от онези "вулгари", които не са били под ромейското императорско православие? Нещо като гои наопъки - от ромейска гл. точка... Демек "българи"...
| |
|
Тема
|
[re: Ziezi]
|
|
| Автор |
Caбaзий (познат) |
| Публикувано | 27.07.06 16:40 |
|
|
Еххх , Зиези би ли поработил малко сред ешкеназите .
Те тия работи там дето ги говориш мен хич не могат да ми улязат у работа аз кат един прос Хърцоин ни ги раивирам тез неща!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caбaзий (познат) |
| Публикувано | 27.07.06 16:41 |
|
|
НА КАЛПАВИЯ чИФУТ ХОЛОКОСТА МУ ПРЕЧИ!!
| |
|
|
|
хехехехехе
| |
|
|
|
В плюс и "кривият косъм", на който юдеите му викат : "Греда в очите".
Привет !
-.-.-.-.
Редактирано от Vencci* на 27.07.06 21:24.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
CивиятПлъx (фашист-окупатор) |
| Публикувано | 29.07.06 23:42 |
|
|
Айде добре, дай ми точно определение на тази думичка, ама точно.Думичка, с която ционистите оправдават всяко свое деяние. Думичка , която може спокойно да се сложи на сигурно поне десетина събития през 20-ти век. Събития, за които по принцип не се шуми, не се вдигат музеи, не се водят съдебни дела, няма холивудски филми.
Загинали евреи през ВСВ има много наистина, но те са едни от многото невинни жертви на войната, а не еинствените, нито пък с най-голямата трагедия, ако решим да гледаме голите цифри, дори и онези, официалните, на които аз не вярвам.
Сакар планина - перлата на Тракия
| |
|
|
|
"НА КАЛПАВИЯ чИФУТ ХОЛОКОСТА МУ ПРЕЧИ!!!"
Ще си позволя да не се съглася с теб.
Мсля, че нещата стоят по съвършенно различен начин.
Не холокоста e първопричината, а първоначалната стратегия за тяхното изтребление, невинно предшествана от такъв вид "агитация":
Холокоста за жалост, е следствие на именно това наше пасивно отношение към трагичната съдба на евреите.
България на три морета
Редактирано от Atilkese на 30.07.06 16:13.
| |
|
|
|
готина табелка
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|