|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Лошо ли е да си...
|
|
Автор |
RexMysorum (трако-скитянин) |
Публикувано | 05.06.06 23:45 |
|
1. Сърбофил?
2. Русофил?
3. Македонист?
---
Защото...
1. ...аз не мразя сърбите, а ги приемам за близки. Намирам за съкрушително тъпо да повтаряш грешките на дядовците си по "патриотични" подбуди. Де да знам... мисля си, че новите поколения би трябвало да показват повечко акъл, ама то си е мое мнение.
2. ...си позволявам да не мразя руснаците и имам като цяло добри спомени от топлите руски ботушки и ушанки. Знаете ли колко са ценни, когато чакаш при минус 40 градуса да се спуснат вдигнатите мостове над Нева? И няма по-топъл чай от онзи, приготвен в руски самовер и поднесен от леля Наташа. Чичо Толя сипва водка, а аз се дърпам.
"Решил не пить?", чуди се мужикът и добавя, "Молодец, уважаю!"
Освен това там всички четат и до днес. Ако не бяха вкиснати до мозъка на костите си от собствения си русо-юдейски ботуш и не си закачаха персийските килими по стените, щяха да са направо върхът.
3. ...македонистите поне дълбаят в правилна посока. Чудя се, дали щяха да са толкова "лоши", ако не им се налагаше да заобикалят българите? Чудя се и дали румънският дацизъм щеше да е такъв, ако не трябваше да се заобикалят българите. Чудя се и дали сърбите щяха да са такива, каквито са, ако не бяха песните за монголоидния Аспарух и бугарите-татари. При глъмари като Теодор Димитрис, Георги Байкалов и Метър Бобрев като че МАНУ ми е доста по-близо до сърцето от СГАН. И предвид някои специфични особености на македонизма, дацизма и сръбския фолклор, изобщо не се чудя кой РЕАЛНО насажда антагонизма между българите и съседите ни.
Вече съм го казвал, но ще напомня. На следващото преброяване ще се пиша...
МАКЕДОНЕЦ
...в знак на протест.
Може и пеласг или мизиец или гот или хуно-мирмидонец. И така ще бъде докато СГАН бълва само изродщини и ми обяснява, че съм някакъв имагинерен иранец и съм говорел персо-славянски.
До встречи, друзья!
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
| |
|
А юдеинът Моше изобщо не е бил тъп да мотае чифутите толкова години из пущинаците. Много добре е предвидил, че няма да има свобода докато не измрат тези, които помнят робството.
Както няма да има свобода в България, докато са живи вчерашните комуняги/ атеисти.
Няма да има историческа правда преди да измрат тези, които до вчера пишеха за шепата издавени тюрки в славянското море, а днес за персийците половин милион и изселваните почти до последния човек славяни... щото славянин=руснак??? Не е модно да си руснак, сиреч славянин, или нещо такова... не ми се мисли.
И най ми е мъчно, че заради разни баламурници като лица от клуба, на които името няма да назовавам, доведоха германска династия да управлява България. Щото ако е местен, ще се появи някой да каже:
"Яз го знам тоя! Не става."
Тикви смотани! Колкото и да е грозно, къркайте здраво, както най-добре си можете, за да се освободи по-бърже бремето от врата на България.
По-добре българчета без дядовци и баби, отколкото българчета, на които омрази и глупости да бъдат предадени като чума.
Извинявам се за силните думи, но трябваше да ги кажа.
Редактирано от RexMysorum на 06.06.06 00:21.
| |
|
Пич, ти съвсем си изгърмел.
| |
|
В отговор на:
Вече съм го казвал, но ще напомня. На следващото преброяване ще се пиша...
МАКЕДОНЕЦ
...в знак на протест.
Ето и една чудесна организация, в която можеш да се запишеш. Не напразно повтарях, че някои от най-ревностните автохонци са потенциални фенове на тази организация. Българите - траки, македонците - друг народ. Да, ама и древната Македония е отцепила се провинция от Тракия, така както днешната от България. Древните македонци са просто траки-сепаратисти.
Re: Лошо ли е да си...
[re: deLake]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.06.06 18:04 |
|
Спориш със себе си.
1. Не осмисляш към какво е насочен протестът ми. Мисли!
2. Македонците днес ВЕЧЕ СА отделен народ, независимо дали ти/ни харесва или не. Научи се да приемаш фактите!
3. Приобщаването НЕМА да стане реалност, ако изродите, които лишават българите от истинската им история, се опитват да лишават и македонците от тяхната истинска история.
МАНУ и СГАН са цицали от бозката на българофобията и ще свършат под купчина камъни. Помнете ми думата. Дори Сина отказваше да изцерява измет като тях. Пред тези мракобесници е безсилна дори просветата. Малцина ще бъдат спасени и това са шепата заблудени овце. Ония обаче, които са продали душите си, ще получат точно туй, което им е обещано - адски мъки и скърцане със зъби.
---
Аз им прощавам, но няма да е достатъчно, щото и Бог лично ще трябва да им прости. За съжаление, не виждам как ще ги опази от комбайна на Сатанаил. Последният пося бесовете в мракобесниците и той ще си ги жъне.
| |
|
Всяко злодеяние си има философско оправдание,твоето-също,драги ми Смехурко!
| |
|
Всяко злодеяние си има философско оправдание,твоето-също,драги ми Смехурко!
Кое е моето злодеяние?
Освен че съществувам и трябва да бъда забранен.
| |
|
Научи се да приемаш фактите!
Искаш да кажеш, че не трябва да ми пука, дали македонските българи се смятат за българи или не, но трябва да ми пука дали пра-пра-пра-пра-пра дядо преди 1300г. е бил тюрк, иранец или трак?
| |
Тема
|
Re: Лошо ли е да си...
[re: koмитa]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.06.06 20:05 |
|
Искаш да кажеш, че не трябва да ми пука, дали македонските българи се смятат за българи или не, но трябва да ми пука дали пра-пра-пра-пра-пра дядо преди 1300г. е бил тюрк, иранец или трак?
Нещата са много по-свързани, отколкото си мислиш.
На тези македонци, които не се считат за българи, продължавай да им обясняваш с притчите на СГАН, че са българо-иранци или българо-турци.
Желая ти успех в просветлението на "заблудените" македонци.
---
А фактите са си факти.
На Англия също може да й е кофти, но Америка отдавна не е колония на Нейно величество.
Въпросът е... ако ще се сближават Македония и България, кои ще са посредниците. Божо, Жорко, Пешко?
И вторият въпрос е... те, македонските българи, нямат ли право на избор? Или са собственост на Майка България?
| |
|
По коя "Майчина книга" ще се пишеш Македонец - "майчин сине" - !?!
Тя тази работа от векове е измислена да не проникне в системата "външен".
Пиши се, ако щеш и АМЕРИКАНЕЦ, но това си е твое мнение, а не нам, или наше на Българите от Македония практично основание да Ви дразним.
"Я по-добре си гляй дъновизмо, пък назе по-простите не ни тормози с глупостите си ..."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|