Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:27 11.11.25 
Хуманитарни науки
   >> История
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Процедурен въпроснови  
Автор mellisaМодератор (le solitaire)
Публикувано11.12.04 14:18

Искам с настоящото да ви уведомя, че считано то днес прекратявам изпълнението на модераторските си функции и си подавам оставката.
Преди време, при моето избиране неколцина от вас исказаха опасение, че ще ми е тудно да съвместявам модерирането с писане в клуба и се оказаха прави.
Предпочитам да сложа точка на това, което е по важно за мен отколкото да се отрази рано или късно на постингите ми, които вярно, според някои не са исторически, но които са все пак мои, ако не академични, то поне персонални...

Cupitor impossibilium

Тема Не на модериранетонови [re: mellisa]  
Автор Ziezi (ex quo Vulgares)
Публикувано11.12.04 17:55

Това е хубав повод, който ми дава право да предложа освобождаване на Клуб История от модериране.

Може да остане засега затворен за нерегистрирани, но нека отпадне модерирането.

Така ще оставим нещата на самоконтрол, но пък никой няма да може да се крие зад анонимността си, и да върши безобразия.

Мисля че Клуб Политика е на този принцип.

Всеки ще отговаря за думите си - и за псувните си, и за умнотиите си.

Така ще се покажем и докажем, кой какъв е.

Тема Предложениенови [re: Ziezi]  
Автор KoмapМодератор (честит)
Публикувано11.12.04 18:31

Отдавна имам същата идея, която не е тайна за някои тук. Имам едно предложение, което правя на целия клуб и ще чакам мнението ви:

Да се въведе модериране за 1 година на ротационен принцип. Щом всички ще бъдем някаква общност всеки трябва да поеме своята тежест ако мнозинството държи на модерирането въобще.
Ако не се одобри важна е волята на мнозинството.

Очаквам мненията ви в тази тема от днес до другата неделя.

Колкото до моята оставка - чакам мнението ви в тази тема и ще я имате. Едно е сигурно: Няма да съм сред новите кандидати!
Ще я дам на всички ви или на новия модератор

Тема Re: Предложениенови [re: Koмap]  
Автор Fallen_Angel (RebornArchdevil)
Публикувано11.12.04 18:39

Абсолютно против падането на модерирането.

Какъв ротаицонен принцип? Кой ще "участва" в него? по какъм ред ще ротираш хората, ако въобще има такива?

И какво ще е ограничението?

А колкото до оставките... и двете не ги приемам

do NOT click

Тема Re: Предложениенови [re: Fallen_Angel]  
Автор XOPЪ+БATЪ/XOPЪ+BATЪ (cana sub igo)
Публикувано11.12.04 23:24

+ Да остане КомарЪ, като се ограничи вЪ триенето само на квалификации, псувни, стопирането на махленски разправии и явенЪ спамЪ!
+ КлубЪ "Политика" е примерЪ за това, какъ трима, четрима регистрирани идиоти, могатЪ да провалятЪ всека тема до която се докоснатЪ!
+ Влизането сЪ по неколко НИКА не е проблемЪ за некои и ако те са злоумишлени, резултата е ясенЪ!
+ "Дура ЛексЪ, СедЪ ЛексЪ!"

Тема Re: Предложениенови [re: XOPЪ+БATЪ/XOPЪ+BATЪ]  
Автор Fallen_Angel (RebornArchdevil)
Публикувано11.12.04 23:35

Съгласен съм с теб напълно.

do NOT click

Тема Re: Предложениенови [re: Fallen_Angel]  
Автор the_bomb (няма пък)
Публикувано12.12.04 10:33

и аз мисля, че това е най-добрият вариант засега.

there's a killer on the road, his brain is squirming like a toad

Тема Предложение [re: mellisa]  
Автор Лил ()
Публикувано12.12.04 12:33

Двамата модератори, които вчера заявиха желанието си да подадат оставки, са избрани с гласуваното от нас, участниците в клуб История, доверие. Мисля, че и двамата модератори са били наясно с отговорността, която поемат с този пост и че това е точно ОТГОВОРНОСТ. Затова е редно, поне според моята ценностна система, те да не я захвърлят тази отговорност току-така. Това място, клуб История в дир.бг, макар и да не съществува в природата материално, все пак е факт, явление. Това е общност от хора и идеи, която общност с течение на времето и донякъде с взаимно съгласие и разбиране, се създаде и структурира по някакъв логичен вътре в себе си начин. Това е място, където някой (ние) се ЗАМИСЛЯМЕ над идеи и мнения, където НАУЧАВАМЕ факти, където получаваме УДОВОЛСТВИЕ или са забавляваме, където СПОРИМ, а понякога дори се караме, където СРЕЩАМЕ хора, които иначе в реалния си живот не срещаме или бихме подминали. Клуб История е явление, което НЕ БИВА да се маргинализира и не трябва да се оставя просто ей така от само себе си да се разпадне.
Разбира се, ако все пак това маргинализиране или разпадане се случи – нищо страшно, никой няма да умре или както се казва на чист български WHO CARES? Но все пак ще е жалко.

Тъй като наближават светли празници и на повечето от нас няма да ни е точно до клуба,

Предлагам:

Заради отговорността, която двамата модератори са поели, временно да се замрази подаването на оставки и Мелиса и Комар да продължат да изпълняват функициите си до Нова Година. След това на спокойствие можем да направим едно обсъждане на ситуацията в клуба, на правилата, на вариантите с модераторите и евентуалните им избори и т.н.

O, Lamma Sabachtani?

Тема Re: Предложение [re: Лил]  
Автор lvoDim ()
Публикувано12.12.04 14:54

Здравейте!

Напълно съм съгласен с Лил!

Успех!

Тема Re: Процедурен въпрос [re: mellisa]  
Автор »№*ы{}lЏ3©®™ (Тортурач)
Публикувано12.12.04 15:18

Честита оставка и предлагам клубът да остане без модератори, но достъпен само за регистрирани, каквито са много клубове тук.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.