|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Рама и българите....
|
|
Автор | aryavarta (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.03 05:14 |
|
Древната арийска цивилизация Рама в Индия се срива след страховита война и последвал катаклизъм
има хипотези според които става дума за война между така наречената атлантида и рама
надявам се всички сте чели вече за вайманика шастра
във ведическите книги например пише че древните симити са били наричани панис, а негрите - шудра
всички те са били на най низкото стъпало на тяхната йерархия Варна
смятало се е че тези хора не могат да живеят в една цивилизация с арийците поради неспособност да бъдат отговорни, честни и да посветят живота си за благородна кауза.
нищо чудно че след като император Ашока приема будизма за да спаси срутената Рама от гибел симитите се опитват да си отмъщават(без да знаят защо са били низша каста обаче) и определят себе си за висша раса а всички останали за гоя(само че без никаква представа ЗАЩО) но съвсем скоро животинското почва да взема превес и негодността им става явна за все по голям процент от "гоя"-та :)
има една поговорка - видяла жабата че подковават коня.....знаете я
ако българите са едни от преките наследници на арийците то нищо чудно че същите тези симити(днес евреи) ще се опитват да покрият всички случки и събития от миналото и ще тъпчат и заклеймяват по различни начини най близките наследници на древните си "врагове"
радийе, радийе
| |
Тема
|
Re: Рама и българите....
[re: aryavarta]
|
|
Автор | aryavarta (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.03 05:33 |
|
сЕмити - не сИмити - sorry!
сИмитите са вкусно нещо - сЕмитите - 
| |
|
Българи-арийци - ура, ура, ура!
Стига с фантазиите...
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
Тема
|
Re: Valko,
[re: Black Wolf]
|
|
Автор | pepel ot tsigara (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.03 11:30 |
|
tova spored teb Ziezi li e, ili Horbat, ili i dvamata
| |
|
Що ли долавям мезевержийска нотка в начина на изложението на темата за Рама и българите ...
На какво ни учи Шримад Валмики Рамаяна?
Тя ни въвежда в един прекрасен и приказен свят, в който може да се влезе само с любов и смирение. Всякакви настройки от рода на омраза, злоба, и т.н. са противопоказни за екскурзията в света на Раама.
Тя описва живота на Раама
Според индусите Шри Раама е живял в Трета Юга и краят на войнате е началото на следващата по-лоша епоха...но не за това е думата...
Доколкото съм запознат с Рамаяна - там не става дума нито ЗА евреите нито ПРОТИВ евреите. Безпредметно е да се политизара един древн, древен епос...
Според индуизма арийци са тези които принадлежат към горните три варни - Брахмани, кшатрии и вайши....Имам един приятел - кшатрий от Хайдарабад (преди беше град, колкото София, сега - не зная). Родният му език е телугу... Та тоя човек има абсолютно черна кожа......по-черен е от негър - но според духа на индуизма е ариец ....
Та дали българите са арийци или не са - това не е въпрос за природата на кръвта и цвета на кожата а е въпрос за оня дух .... в който няма думи за омраза и ненавист.
Пепел,
кажи им го бе,
ти поне не си много много русофил.
Единствено в Русия днес се ширят антиеврейските настроения. И първото нещо за което се сещам когато чета такиза неща се сещам за думичката "сделано"....

P.S. Това е постинг на Дядо Миню, той сам го каза послеРедактирано от Fallen_Angel на 24.11.03 20:44.
| |
|
Първо, Вуйча Ваньо е прав - допуснал съм грешка със затварянето на тази тема. Единственото, което мога да кажа е, че съжелявам. Мога да си го обясня само с това, че последните постинги бяха направени в рамките на няколко часа, без да се казва нищичко по темата и с риск да се превърнат в поредната доза Анти-Хорбат и Анти-Каин и прочие.
Вуйчо, ето и отговорите на твоите въпроси, както бях обещал:
- Каква е причината за затварянето на темата Рама?
Малко по-горе отговорих, но все пак - след като последните постинги си бяха явно заяждане и не се казваше нищо съществено, напротив, реших, че заключване на темата ща свърши работа - така стана с една тема отпреди време и имаше ефект. А и между другото ти зададе нов въпрос по темата, и тогава не видях отговор, честно казано.
- Какви правила на клуба е нарушила тази тема?
Едно от правилата, което се оказа доста трудно за тълкуване - обидата. Не в тази част, която съм оставил, а в изтритите вече.
- Къде в темата някой налага насила теориите си?
В тази тема конкретно - не, говоря по принцип. С явната атака срещу мен Арияварта автоматично прие, че едва ли не само заради идеята, която разработва, съм затворил темата и след това се стигна до поредица от банове, включително и на него.
- Какво ти пречи да обменяме информация?
Е, това е прегрешение, което мисля, че никога не съм извършвал, честно. Ако се е случило нещо, приемащо се като такова, в никакъв случай не е било нарочно. Честна пионерска.
- Защо определяш кой какъв е и слагаш идеологически клишета?
Къде, кога и как? Изказах лично мнение, което според моите тълкувания се разгриначава от мнението на модератора - просто коментирах как ми се струва темата. Ако говориш за другите теми, където казвам неща по въпроса за култура, възпитание и прочие, никога не съм визирал личност, а принципи.
- Защо не изтри само отделните постинги, които ти се виждат неприемливи, а затваряш цялата тема?
Ми... :) Май отговорих вече.
- Така ли ще е и занапред?
От мен ако зависи - не. Сам знаеш, че се опитвам да помагам всячески, никога не съм целял конфликти - помагал съм и на Зиези, и на Старинар, и на Краси, и на теб. Самият набор от имена трябва красноречиво да ти говори, че съм "открехнат" към хората, а не обратното. Дори Хорбат, който сега е с бан, беше баннван неколкократно, и след това отново съм го пускал в клуба без никакви проблеми повече.
Ако имаш още въпроси, или мислиш, че не съм бил напълно ясен, питай отново, но не в тази тема, а там, където пита предишния път.
Отговарям тук, за да кача темата отново отгоре - т.е. сам си правя спам 
| |
|
"Съгласно" анонимния латински хронограф - "Именник на българските ханове (царе)" сме произлезли от Зиези, който е син на Сем (Сим)...
Според мястото на поставяне на приписката "хронографа" "сме" асирийци...
Според окончанията на доста от "старите" професии съхранени в българския език сме аря, арии...
Но някои изследователи, по-близко до езотеричните среди, цялата сегашна раса е арийска, приемник на атланто-арийската раса ("последен" неин апологет е Ернст Мулдашев, а най-известен защитник на тезата мисля, че е Елена Блаватска).
Парадокса е, че в нашия език, като именна система са се съхранили и двете форми на името Сем (Сим) - Семо и Симо. Не стига това ами в земята сеем семе. Другите народи "слагат в земята" други думи, които "никнат напролет". Някой ще каже, че това е резултат от християнизацията ни. Възможно е. Факт е обаче, че в именната ни система липсват имена на Хам и Яфет, (справка всички речници на имената в българския език), но има на Ной...
И все пак антропологично ние не сме семити...
За "гои"-те. И тази дума я има в българския език. Гоя' е дума ясна на всички -храниш нещо специално за да го заколиш, може и на Коледа. Думата я има и в именната ни система. Най-известна личност сред езотериците и "езичниците" в България е г-н Ангел Гоев от Габрово - етнограф и майстор на всякакви възможни амулети за спомен и ...за вярващи...
Сегашния конфликт, който непрекъснато ескалира в момента е между араби (семити) и евреи (семити)...
Един от най-големите антисемити на 15 век - Торквемада "испански" е християнизиран евреин. На неговата сметка се водят между 70 - 300 хиляди евреи и християнизирани евреи. Негова е заслугата за "разселването" на "серфаридските" евреи по света в края на 15 век...
Засега това.
| |
|
Абе наистина, не е ли време таз' тема да замине в "Митология"? Там добре ще си пасне с обстановката и няма да поиска да се върне отново тук, надявам се. Аз да съм, отдавна да съм я разкарал там. Въобще, не знам какви са вътрешните правила на модераторите, но моментът е да се пипа здраво сега, за да не стане утре по-лошо.
| |
|
Воланд, точно тази тема е разковничето на проблема.
Тя за мен служи за доказателство, че Арияварта има толкова общо с историята и защитаването на една теза, колкото магарето с компютъра...
А и Вуйчото е прав - темата не беше за затваряне, но реакцията на Варта е описуема само с думи, заради които сам трябва да се банна :))))
Нека постои още малко, за да видят всички защитници на свободното слово, че въпросът въобще не опира до това, а до принципно избиване на комплекси - като се почне с темата, в която приверно има зрънци истина, и се стигне до реакциите на субекта Варта.
| |
|
Така да бъде.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|