Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:15 14.07.25 
Градове
   >> Хасково
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Търся един човекнови  
АвторMeлиca (Нерегистриран)
Публикувано27.06.07 17:00

Здравейте Хасковлии!
Търся един човек от Вашият град-казва се Георги Тодоров Георгиев,роден е на 10.08.1957г./ако не греша/ и мисля,че живее на ул."13-ти март".Обикновенно се подвизава по заведенията на автогарата,бил е курсант във Военното училище във В. Търново,ходил е в Камбоджа и от там е прякорът му"Камбоджанеца".
Много моля ако някой го познава и може да ми каже нещо за него- да даде координати,за да се свържа и попитам нещо!

Тема Re: Търся един човекнови [re: Meлиca]  
Автор smisul4e (plam)
Публикувано28.06.07 09:08

Az poznavam edin Gergi,su6to hodil v Kambodja,no toi e golqm okolo 40 godi6en.. .ako tusi6 nego moga da se opitam da se svurja.Nisuk e i do skoro hode6e s brada...Ako opisanieto otgovarq,kazvai :)

Тема Re: Търся един човекнови [re: smisul4e]  
Публикувано28.06.07 09:56

Здравейте и благодаря за отговорът!
Мисля,че става дума за същият човек.Моля Ви-дайте някакъв мейл,за да Ви пиша.Аз не искам да се свързвам с въпросният човек а да открия хора,които го познават-искам да попитам нешо....това е.

АвторMиxaил (Нерегистриран)
Публикувано28.06.07 10:48

Ти чуваш ли се какво говориш? Хем го търсиш, хем не щеш да говориш с него. С една дума-хем боли, хем сърби.Е.з го познавам, ама няма да ти дам негови координати, нито пък ще ти дам некво инфо за него.Забрави, човекът е щастливо женен.

Тема Re: Търся един човекнови [re: Mиxaил]  
Публикувано28.06.07 11:23

Да,МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯ ЗА КАКВО ГОВОЯ АЗ,НО ЯВНО НЕ ЗНАЕТЕ ВИЕ КАКВО ГОВОРИТЕ!!!!
Проблемът е от съвсем,съвсем друго естество-повярвайте ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И КАТЕГОРИЧНО не говорим за един и същ човек/до колкото този,който аз търся може да се нарече "човек"/-защото въпросният Георги не е женен-още по-малко щастливо!

Публикувано28.06.07 11:27

а се върни пак на написаното от тебе и тогава ми казвай дали си наясно със себе си. Не се отказвам от думите си, и пак ще кажа- " Хем те боли, хем те сърби" !!! Като е от друго естество, що не ни кажеш какво е точно? И тогава мога да си взема думите назад.

Публикувано28.06.07 12:06

Уважаеми господине,от какво естество е проблемът е ЕДИНСТВЕННО И САМО МОЯ РАБОТА И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ЗАРАДИ НЕЗДРАВОТО ВИ ЛЮБОПИТСТВО ДА ГО ПРАВЯ ПУБЛИЧНО ДОСТОЯНИЕ!!!!
Нито Ви моля,нито Ви задължавам да ми оказвате каквото и да било съдействие,така,че ако обичате намерете си някакво друго занимание за изразходване на натрупаната във Вас отрицателна енергия/за да не кажа някоя по-силна думичка/
Достигнала съм до доста сериозни неща относно този човек,но са ми нужни някои факти,за да предпазя доста хора от въпросният господин.Разполагам с цяла папка негови документи,имам мобилният му телефон-така,че не се заблуждавайте,че има проблем от любовно естество!
Лек и приятен ден от мен!

Публикувано28.06.07 13:56

Ти като си толкова отворена, що не си свършиш сама работата, а? Патка смотана.Тръгнала да ангажира хората да й вършат работата. Ама нали по-лесно други да вършеят хармана, а ти с чисти ръце. Ти, госпожо като искаш да предпазиш доста хора от този човек, както казваш, какъв е проблема тука да ги предпазиш??? Имала му телефона.Като му имаш телефона, какво съдействие чакаш от хората тука, ааа??? Ама ти както виждам доста неща си научила за него-пък и къде се подвизавал, брях да му се невиди. Тя всичко знае, госпожата, ама тръгнала да търси други да й вършат работата.Аз пък ще ти кажа УВАЖАЕМА- след като не ме познаваш, ай да си спестиш каквито и да било думички по мой адрес.Ясен ли съм?!!!

Публикувано28.06.07 16:08

А сега Вие слушайте,жалко човешко подобие!!!
Не позволявам да се държите с мен по този начин-можете да го правите където и пред когото пожелаете,НО НЕ И С МЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕЩО НЕ ВИ Е УДОБЕН ОТГОВОРЪТ МИ-ЗАЩО ЛИ?!
ДА СЪМ ИСКАЛА НЕЩО ОТ ВАС?!
Освен това е много видно и явно,че сериозно Ви се отразява липсата на първите седем годинки,но това си е изцяло Ваш проблем.Ще си позволя да Ви дам един елементарен съвет относно обръщението към непознати за Вас хора/дечицата на ок.3-4- годинки го знаят за разлика от Вас.../-ОБИКНОВЕННО С ТАКИВА СЕ РАЗГОВАРЯ НА ВИЕ!
Но тя простотията по хората ходела...казват старите хора!...и тези,които е имало кой да ги възпитава!!!
Няма да се унижавам да коментирам обръщението Ви и всички други производни от ненормалното,неадекватно и просташко отношение.
Един последен съвет-ако не можете да помогнете някому-то не му пречете и не вземайте отношение по проблеми,които изобщо не са Ви ясни!Ставате смешен и ЖАЛЪК!

А СЕГА АЗ ЯСНА ЛИ СЪМ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор eFFeXX (ronin)
Публикувано28.06.07 16:49

Абе Мел,

хубаво си попитала тук, ама след като намери някой дето да го познава, що не си задаваш конкретните въпроси на бележки а тръгваш да се разправяш с хора дето се чудят с кого да се заядат ?

нищо няма да постигнеш така, а само ще се изнервиш ....

дай го по-спокойно и си върши твоята работа, че животът е кратък.

А след като го знаеш къде живее, съседите са доста точен източник на информация, особено ако имат причини да не го харесват много много ... също и продавачките в най-близкия магазин за хранителни стоки или сервитьорките в отсрещното кафене.

Ама бива и да внимаваш ако ще питаш така.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.